Hanımlar bakar mısınız?

VIMAGE

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
158
226
18
28
Öncelikle herkese merhabalar diyeyim.. Belki önceki açtığım konularda beni tanıyanlar vardır :) şu kv. Ve kp. İle yaşayan ayrıca 7 elti ile aynı aprtmnda kalan bayanım. Açtığım konularda sürekli ayrı eve çıkma ihtimali denildi ama hiç ihtimali yoktu.. Taa ki 1 hafta öncesine kadar :) eşimin tayini başka bir şehire çıktı ve evimi ayırıyorum hanımlar..
Ama sorun şu ki annesi babası yaşlı ve biz evden çıkarsak onlar hiçbir eltimin evine yerleşmezler. Kp biraz emrivaki biri isteyen benim yanıma gelsin yerleşsin der.. Ve benim bir eltim hasta yoğun bakımda şuan eşim çok üzülüyor çocukları bende kalıyor 1 haftadır bakıyorum ama çok aşırı yaramazlar.. Baş edemiyorum diğer eltilerim bir iki defa baktı onlarda baş edemedi. Yani durumum epey karışık arkadaşlar. Üstelik eşim bugun askere gitti 20 gün yapıp gelecek.. O zamana kadar sabretcem bişekilde.. Birde eşim gidersek burdan hiçbir şey götürmicez diyor zaten eşyam yok bir tek yatak odam var. Onu da götürmicez diyor.. Zaten gördüğüm kadarıyla da kimse bize bir iğne bile almiyacak maalesef. Ama abileri orası bize ters tayinini bize yakın yere iste diyorlar.. Tabiki ben istemiyorum. Çok sinirlendim şimdiye kadar bizi düşünen yoktu zaten eşimin ataması geldi abileri aklına giriyor sanki.. Benim gibi benzer süreci yaşayan illaki arkadaşlar vardır burada ne yapmalıyım sizce bu süreçte ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhabalar diyeyim.. Belki önceki açtığım konularda beni tanıyanlar vardır :) şu kv. Ve kp. İle yaşayan ayrıca 7 elti ile aynı aprtmnda kalan bayanım. Açtığım konularda sürekli ayrı eve çıkma ihtimali denildi ama hiç ihtimali yoktu.. Taa ki 1 hafta öncesine kadar :) eşimin tayini başka bir şehire çıktı ve evimi ayırıyorum hanımlar..
Ama sorun şu ki annesi babası yaşlı ve biz evden çıkarsak onlar hiçbir eltimin evine yerleşmezler. Kp biraz emrivaki biri isteyen benim yanıma gelsin yerleşsin der.. Ve benim bir eltim hasta yoğun bakımda şuan eşim çok üzülüyor çocukları bende kalıyor 1 haftadır bakıyorum ama çok aşırı yaramazlar.. Baş edemiyorum diğer eltilerim bir iki defa baktı onlarda baş edemedi. Yani durumum epey karışık arkadaşlar. Üstelik eşim bugun askere gitti 20 gün yapıp gelecek.. O zamana kadar sabretcem bişekilde.. Birde eşim gidersek burdan hiçbir şey götürmicez diyor zaten eşyam yok bir tek yatak odam var. Onu da götürmicez diyor.. Zaten gördüğüm kadarıyla da kimse bize bir iğne bile almiyacak maalesef. Benim gibi benzer süreci yaşayan illaki arkadaşlar vardır burada ne yapmalıyım sizce bu süreçte ne önerirsiniz?
Gözünüz aydın sevindim sizin adınıza. Kimse birşey almaz elbette. Eşin de hiçbirşey götürmeyeceğiz diyorsa o zaman gittiğin şehirde a dan z ye al yeni eşyalar. Yapacak bir şey yok çünkü. Madem öyle al böyle... Maddi durum el verdiği kadar ay ay bile olsa al. Sefan olsun.

Gözünüz aydın sevindim sizin adınıza. Kimse birşey almaz elbette. Eşin de hiçbirşey götürmeyeceğiz diyorsa o zaman gittiğin şehirde a dan z ye al yeni eşyalar. Yapacak bir şey yok çünkü. Madem öyle al böyle... Maddi durum el verdiği kadar ay ay bile olsa al. Sefan olsun.
Teşekkür ederim canım

Evet en küçük olduğu için biz evin içindeydik. Ama eşimin ataması geldi inşallah benimde bir evim olcak
Sizin adiniza sevindim az daha sabir. Boşverin eltiyi kv yi, insallah yeni evinizde mutlu huzurlu yaşarsınız.

Eğer çocuğunuz yoksa lütfen eğitiminizi açıktan tamamlayın ve oraya gidince mutlaka bir işe girip çalışın..
Lütfen beni yanlış anlamayın belki bir çabanız vardır ben artık kadınların böyle ezilmesine çok üzülüyorum..

Eğer çocuğunuz yoksa lütfen eğitiminizi açıktan tamamlayın ve oraya gidince mutlaka bir işe girip çalışın..
Lütfen beni yanlış anlamayın belki bir çabanız vardır ben artık kadınların böyle ezilmesine çok üzülüyorum..

Evet bu arada gideceğimiz yer Antalya. Daha önce Antalyaya gitmedim. Bakalım hayırlısı

Back
X