Hanımlar bakar mısınız?

Gözünüz aydın.. son 20 gün sonrası aydınlık :) çok sevindim adınıza sanırım eşya ile ilgili probleminiz var öncelikle acil ihtiyaçları alırsınız bir adet oturma grubu yatak odası beyaz eşya tamam sonra yavaş yavaş salonunuzu kalan eksiklerinizi tamamlarsınız huzurunuz yerinde olsun hepsi hallolur

eşyalarla alakalı mobilyacılarda çeyiz paketleri oluyor ve toplam fiyatta daha avantajlı oluyorsunuz. o şekilde araştırabilirsiniz. eski konularınızı bilmiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla çok sevindim sizin için. hakkınızda hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun hanımefendi.. Alakasız olacak belki ama bayan değil kadın. Yani bizim cinsiyetimiz kadın. Bayan ya da hamımefendi seslenmek için kullanılır. Kendinize seslenmediğiniz için kadınım deseniz daha güzel sanki. Farkındalık olsun belirtmek istedim. Tekrardan hayırlı olsun umarım mutlu huzurlu olursunuz ❤️

Ahhh annemde Mardin midyatlı ☺️
Gözün Aydın bu arada.
Eşine sürekli daha mutlu olacağınızı,asıl şimdiden sonra aile olacağınızı söyleyin. Aklını çelmelerine izin vermeyin.
O yavrucuklara ne olacak acaba.
Yaramaz olabilirler ama çocuklar neticede.
Çok üzücü allah o anneye sağlık versin.
Anne gibisi yok..

Biraz daha sabir. Kolay olmayacak elbette. Kimsede almasin bisey. Durumum yoksa kullanilmis güzel esyalarda var. Yeterki gönül hoslugu olsun. Zamanla alirsiniz.

Antalya çok güzel bir yer.
Yazın çok sıcak olur ama kafanız sakin olur.
Ben orda doğdum orda büyüdüm çok severim Antalya’yı.
Neresine gideceksiniz tam olarak?

esınızın aklına ne dıye gırmeye calısıyorlar anlamadım ben

Kabile hayatlarının sonu ne zaman gelicek acaba sene 2019 .

Kadınlar bu düzene itiraz ettikleri zaman. Ama hiç umudum yok.

Kendimi duygusuz bir kütük gibi hissediyorum böyle hayatları okuyunca.
7 eltili kayınvalide apartmanına ancak cansız bedenimi sokabilirler. Ruhum da bunu yapanların peşini bırakmaz.
Aşk için çekilecek çile değil.

Konu sahibi, yanlış anlamayın ama gerçekten cesaretinize de sabrınıza da çok şaşırdım. Eşiniz buna layık olabiliyordur umarım.
Gözünüz aydın bu arada.

Annesi babası yaşlı olabilir ama 7 evlatları, 7 gelinleri varmış yanlarında. Gayet de hayatta kalabilirler. İlla aynı evin oksijenini solumaları gerekmiyor.
Eşinizin kafasını karıştırmalarına izin vermeyin.

Kadınlar bu düzene itiraz ettikleri zaman. Ama hiç umudum yok.

Kendimi duygusuz bir kütük gibi hissediyorum böyle hayatları okuyunca.
7 eltili kayınvalide apartmanına ancak cansız bedenimi sokabilirler. Ruhum da bunu yapanların peşini bırakmaz.
Aşk için çekilecek çile değil.

Konu sahibi, yanlış anlamayın ama gerçekten cesaretinize de sabrınıza da çok şaşırdım. Eşiniz buna layık olabiliyordur umarım.
Gözünüz aydın bu arada.

Annesi babası yaşlı olabilir ama 7 evlatları, 7 gelinleri varmış yanlarında. Gayet de hayatta kalabilirler. İlla aynı evin oksijenini solumaları gerekmiyor.
Eşinizin kafasını karıştırmalarına izin vermeyin.
Bende anlam veremiyorum kadına da erkeğe de her kafadan bir ses herkesi memnun etme çabası içinde kendi hayatlarını yaşayamayan insanlar sürüsü, her zaman diyorum insan birey olmadan evlen me me li.

Öncelikle herkese merhabalar diyeyim.. Belki önceki açtığım konularda beni tanıyanlar vardır :) şu kv. Ve kp. İle yaşayan ayrıca 7 elti ile aynı aprtmnda kalan bayanım. Açtığım konularda sürekli ayrı eve çıkma ihtimali denildi ama hiç ihtimali yoktu.. Taa ki 1 hafta öncesine kadar :) eşimin tayini başka bir şehire çıktı ve evimi ayırıyorum hanımlar..
Ama sorun şu ki annesi babası yaşlı ve biz evden çıkarsak onlar hiçbir eltimin evine yerleşmezler. Kp biraz emrivaki biri isteyen benim yanıma gelsin yerleşsin der.. Ve benim bir eltim hasta yoğun bakımda şuan eşim çok üzülüyor çocukları bende kalıyor 1 haftadır bakıyorum ama çok aşırı yaramazlar.. Baş edemiyorum diğer eltilerim bir iki defa baktı onlarda baş edemedi. Yani durumum epey karışık arkadaşlar. Üstelik eşim bugun askere gitti 20 gün yapıp gelecek.. O zamana kadar sabretcem bişekilde.. Birde eşim gidersek burdan hiçbir şey götürmicez diyor zaten eşyam yok bir tek yatak odam var. Onu da götürmicez diyor.. Zaten gördüğüm kadarıyla da kimse bize bir iğne bile almiyacak maalesef. Ama abileri orası bize ters tayinini bize yakın yere iste diyorlar.. Tabiki ben istemiyorum. Çok sinirlendim şimdiye kadar bizi düşünen yoktu zaten eşimin ataması geldi abileri aklına giriyor sanki.. Benim gibi benzer süreci yaşayan illaki arkadaşlar vardır burada ne yapmalıyım sizce bu süreçte ne önerirsiniz?
7 tane eltin varmis illa bakan olur onlara. Bence kendi hayatınıza bakın esinle abileri yaşamayacak ki niye onlara yakin tayin istiyorlar siz nerde mutlu olcaksanz oyle yapın

Ahhh annemde Mardin midyatlı ☺
Gözün Aydın bu arada.
Eşine sürekli daha mutlu olacağınızı,asıl şimdiden sonra aile olacağınızı söyleyin. Aklını çelmelerine izin vermeyin.
O yavrucuklara ne olacak acaba.
Yaramaz olabilirler ama çocuklar neticede.
Çok üzücü allah o anneye sağlık versin.
Anne gibisi yok..

Eşim aklı başında biri zaten.. Sadece ailesine çok bağlı o da herkes gibi.. Ailesi de ona bağlı banada bağlılar. :D tabiki 10 kadının işini yapıyorum bağlı olmaları normal. Yapacak bir şey yok ataması geldi mecburen uzak olcaz ailesinden.. Yavrucaklara şuan ben bakıyorum ama beni çileden çıkartıyorlar en küçük kıza zorla yemek veriyorum ortancası sürekli çığlık atar okula gitmek istemez bağırır ağlar. Büyüğü olanda saçma sapan diziler izler yaşları da en büyüğü 9 yaşında ama büyümüşte küçülmüş sanki. Kavga ederler.. Vallahi bazen ağlıyorum sonra ya sabır diyorum. Başıma atmışlar resmen her elti bir çocuk baksa ben de en küçüğüne baksaydım olurdu. Ama birbirinden de ayrılmıyorlar herşeye tek başıma koşuşturuyorum

7 tane eltin varmis illa bakan olur onlara. Bence kendi hayatınıza bakın esinle abileri yaşamayacak ki niye onlara yakin tayin istiyorlar siz nerde mutlu olcaksanz oyle yapın
Birbirlerine çok bağlılar gitceğiniz yer bize ters uzak filan diolar aman ziyarete gelemeyiz gibisinden

Bende anlam veremiyorum kadına da erkeğe de her kafadan bir ses herkesi memnun etme çabası içinde kendi hayatlarını yaşayamayan insanlar sürüsü, her zaman diyorum insan birey olmadan evlen me me li.
Kessinlikle çok üstelik yeni evliyim yani 1 yılım dolmadı çok zor şeyler yaşadım ailemden de 1 günlük yolla uzağım. Kimsem yok burda. İyiki eşimin tahini çıktı rabbim bana sabrın hediyesini verdi çok şükür

Eşim aklı başında biri zaten.. Sadece ailesine çok bağlı o da herkes gibi.. Ailesi de ona bağlı banada bağlılar. :KK70: tabiki 10 kadının işini yapıyorum bağlı olmaları normal. Yapacak bir şey yok ataması geldi mecburen uzak olcaz ailesinden.. Yavrucaklara şuan ben bakıyorum ama beni çileden çıkartıyorlar en küçük kıza zorla yemek veriyorum ortancası sürekli çığlık atar okula gitmek istemez bağırır ağlar. Büyüğü olanda saçma sapan diziler izler yaşları da en büyüğü 9 yaşında ama büyümüşte küçülmüş sanki. Kavga ederler.. Vallahi bazen ağlıyorum sonra ya sabır diyorum. Başıma atmışlar resmen her elti bir çocuk baksa ben de en küçüğüne baksaydım olurdu. Ama birbirinden de ayrılmıyorlar herşeye tek başıma koşuşturuyorum
Babası da ödevlerini yaptır diyor TV karşısında alamıyorum hemen bağırıyor ağlıyor. Çok zor 3 kızla uğraşmak.. Birbirlerini yiyorlar resmen

esınızın aklına ne dıye gırmeye calısıyorlar anlamadım ben

Abileri uzağa gitmesini istemiyor.. Tahinini bize yakın al diyorlar uzak ve ters olursunuz bize misafirliğinize gelemeyiz gibisinden..

Biraz daha sabir. Kolay olmayacak elbette. Kimsede almasin bisey. Durumum yoksa kullanilmis güzel esyalarda var. Yeterki gönül hoslugu olsun. Zamanla alirsiniz.

İnşallah teşekkür ederim yorumun için :)

Back
X