Hanımlar bakar mısınız?

Kabile hayatlarının sonu ne zaman gelicek acaba sene 2019 .

eşyalarla alakalı mobilyacılarda çeyiz paketleri oluyor ve toplam fiyatta daha avantajlı oluyorsunuz. o şekilde araştırabilirsiniz. eski konularınızı bilmiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla çok sevindim sizin için. hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim

Hayırlı olsun hanımefendi.. Alakasız olacak belki ama bayan değil kadın. Yani bizim cinsiyetimiz kadın. Bayan ya da hamımefendi seslenmek için kullanılır. Kendinize seslenmediğiniz için kadınım deseniz daha güzel sanki. Farkındalık olsun belirtmek istedim. Tekrardan hayırlı olsun umarım mutlu huzurlu olursunuz ❤
Peki :D olabilir o anki ruh halime göre o şekilde yazmışım.
Teşekkür ederim yorumun için

Gözünüz aydın.. son 20 gün sonrası aydınlık :) çok sevindim adınıza sanırım eşya ile ilgili probleminiz var öncelikle acil ihtiyaçları alırsınız bir adet oturma grubu yatak odası beyaz eşya tamam sonra yavaş yavaş salonunuzu kalan eksiklerinizi tamamlarsınız huzurunuz yerinde olsun hepsi hallolur
Kessinlikle ben de öyle düşündüm
Teşekkür ederim

Birbirlerine çok bağlılar gitceğiniz yer bize ters uzak filan diolar aman ziyarete gelemeyiz gibisinden
Aman nolur gelin,cok ozleriz deseydiniz ya 😂 Allahim nolur sark gorevimizden sonra bizde bi Antalya yuzu gorsek ya 😂 Kemiklerimiz isinirdi. 9 ay kis yasiyoruz biz burda 😁 Her yer dag tas. Maviye hasrer kaldik 🤦‍♀️
Gozun aydin olsun 😊

Gözün aydın olsun.
Tam olarak ne sorduğunu anlamadım :KK43:
Öncelikle herkese merhabalar diyeyim.. Belki önceki açtığım konularda beni tanıyanlar vardır :) şu kv. Ve kp. İle yaşayan ayrıca 7 elti ile aynı aprtmnda kalan bayanım. Açtığım konularda sürekli ayrı eve çıkma ihtimali denildi ama hiç ihtimali yoktu.. Taa ki 1 hafta öncesine kadar :) eşimin tayini başka bir şehire çıktı ve evimi ayırıyorum hanımlar..
Ama sorun şu ki annesi babası yaşlı ve biz evden çıkarsak onlar hiçbir eltimin evine yerleşmezler. Kp biraz emrivaki biri isteyen benim yanıma gelsin yerleşsin der.. Ve benim bir eltim hasta yoğun bakımda şuan eşim çok üzülüyor çocukları bende kalıyor 1 haftadır bakıyorum ama çok aşırı yaramazlar.. Baş edemiyorum diğer eltilerim bir iki defa baktı onlarda baş edemedi. Yani durumum epey karışık arkadaşlar. Üstelik eşim bugun askere gitti 20 gün yapıp gelecek.. O zamana kadar sabretcem bişekilde.. Birde eşim gidersek burdan hiçbir şey götürmicez diyor zaten eşyam yok bir tek yatak odam var. Onu da götürmicez diyor.. Zaten gördüğüm kadarıyla da kimse bize bir iğne bile almiyacak maalesef. Ama abileri orası bize ters tayinini bize yakın yere iste diyorlar.. Tabiki ben istemiyorum. Çok sinirlendim şimdiye kadar bizi düşünen yoktu zaten eşimin ataması geldi abileri aklına giriyor sanki.. Benim gibi benzer süreci yaşayan illaki arkadaşlar vardır burada ne yapmalıyım sizce bu süreçte ne önerirsiniz?
Belki konumu anlamayan olmuştur..
Aman nolur gelin,cok ozleriz deseydiniz ya 😂 Allahim nolur sark gorevimizden sonra bizde bi Antalya yuzu gorsek ya 😂 Kemiklerimiz isinirdi. 9 ay kis yasiyoruz biz burda 😁 Her yer dag tas. Maviye hasrer kaldik 🤦‍♀️
Gozun aydin olsun 😊
Darısı başına inşallah diyeyim o zaman :)
Teşekkür ederim

Öncelikle herkese merhabalar diyeyim.. Belki önceki açtığım konularda beni tanıyanlar vardır :) şu kv. Ve kp. İle yaşayan ayrıca 7 elti ile aynı aprtmnda kalan bayanım. Açtığım konularda sürekli ayrı eve çıkma ihtimali denildi ama hiç ihtimali yoktu.. Taa ki 1 hafta öncesine kadar :) eşimin tayini başka bir şehire çıktı ve evimi ayırıyorum hanımlar..
Ama sorun şu ki annesi babası yaşlı ve biz evden çıkarsak onlar hiçbir eltimin evine yerleşmezler. Kp biraz emrivaki biri isteyen benim yanıma gelsin yerleşsin der.. Ve benim bir eltim hasta yoğun bakımda şuan eşim çok üzülüyor çocukları bende kalıyor 1 haftadır bakıyorum ama çok aşırı yaramazlar.. Baş edemiyorum diğer eltilerim bir iki defa baktı onlarda baş edemedi. Yani durumum epey karışık arkadaşlar. Üstelik eşim bugun askere gitti 20 gün yapıp gelecek.. O zamana kadar sabretcem bişekilde.. Birde eşim gidersek burdan hiçbir şey götürmicez diyor zaten eşyam yok bir tek yatak odam var. Onu da götürmicez diyor.. Zaten gördüğüm kadarıyla da kimse bize bir iğne bile almiyacak maalesef. Ama abileri orası bize ters tayinini bize yakın yere iste diyorlar.. Tabiki ben istemiyorum. Çok sinirlendim şimdiye kadar bizi düşünen yoktu zaten eşimin ataması geldi abileri aklına giriyor sanki.. Benim gibi benzer süreci yaşayan illaki arkadaşlar vardır burada ne yapmalıyım sizce bu süreçte ne önerirsiniz?
Ben senin yerinde olsam eşya derdine düşmeden paçamı kurtardığıma bakardım bıkmadınız mı 7 yıldır gidin tayin yerine bulun eşyalı ev oturun

Kadınlar bu düzene itiraz ettikleri zaman. Ama hiç umudum yok.

Kendimi duygusuz bir kütük gibi hissediyorum böyle hayatları okuyunca.
7 eltili kayınvalide apartmanına ancak cansız bedenimi sokabilirler. Ruhum da bunu yapanların peşini bırakmaz.
Aşk için çekilecek çile değil.

Konu sahibi, yanlış anlamayın ama gerçekten cesaretinize de sabrınıza da çok şaşırdım. Eşiniz buna layık olabiliyordur umarım.
Gözünüz aydın bu arada.

Annesi babası yaşlı olabilir ama 7 evlatları, 7 gelinleri varmış yanlarında. Gayet de hayatta kalabilirler. İlla aynı evin oksijenini solumaları gerekmiyor.
Eşinizin kafasını karıştırmalarına izin vermeyin.
Teşekkür ediyorum yorumun için vallahi çok sabrettim

Ben senin yerinde olsam eşya derdine düşmeden paçamı kurtardığıma bakardım bıkmadınız mı 7 yıldır gidin tayin yerine bulun eşyalı ev oturun
O durumdayım vallahi :D kaçmak istiyorum

Uzaklaşıp rahata alışınca kimseden etkilenmeyecektir.
Biz de aile apartmanından doğuya geldik.
Eşim önce hiç sevmedi buraları ana sonra oraya gidince evim evim güzel evim diye geri dönmeye can atıyor.
Evinizi harika bir yuvaya cevirirsen emin ol kimseyi takmaz.

Uzaklaşıp rahata alışınca kimseden etkilenmeyecektir.
Biz de aile apartmanından doğuya geldik.
Eşim önce hiç sevmedi buraları ana sonra oraya gidince evim evim güzel evim diye geri dönmeye can atıyor.
Evinizi harika bir yuvaya cevirirsen emin ol kimseyi takmaz.
İnşallah yaa..

Gözünüz aydın, 7 eltili bir apartmandan kilometrelerce uzağa gitmek nasıl heyecanlandırmıştır sizi. Herkesin tatil diye gittiği yere yaşamaya gidiyorsunuz, bunu empoze edin eşinize. Hayallerinizi, heyecanınızı anlatın, 3.şahısları kulak ardı ettirebilir. Yeni evliymişsiniz bir süre çocuk düşünmeyip evliliğinize ve kendinize yatırım yapın. Kv kp zaten aile apartmanındalarmış, ayrı evde olmaları sorun olmaz ki.

Azıcık aşım ağrısız başım moduyla eşya falan gözükmez gözünüze. Evinizi çok büyük tutmayın, malum aile kalabalık hepsi bir hafta gelse yaz biter 😂

O durumdayım vallahi :KK70: kaçmak istiyorum
Ben öyle yaptım o yüzden sana da akıl veriyorum kayınvalidem in evinde 2 oda eşyam vardı yatak odası salon takımı çıkın dediler olaylıydı biraz ama olsun sonunda kendi evime çıktım kalan eşyayı borçla dertle sağdan soldan bularak yaptım şimdi onların uzagındayım aynı şehir ama iki vasıta halime çok şükür 🤭

Ben öyle yaptım o yüzden sana da akıl veriyorum kayınvalidem in evinde 2 oda eşyam vardı yatak odası salon takımı çıkın dediler olaylıydı biraz ama olsun sonunda kendi evime çıktım kalan eşyayı borçla dertle sağdan soldan bularak yaptım şimdi onların uzagındayım aynı şehir ama iki vasıta halime çok şükür 🤭
Allah huzur mutluluk versin inşallah :)

Bizi düşünen yok demıssınız ya, sızı esınız dusunmuyor baskası neden düşünsun ki?
Sucu mukemmel kocalar da aramamak en bırıncı görev sanırım.
Anne babayla otur, yatak odanı bile gotureme, eltiler cocuklara bakmamış neymıs basedememıs cocuklar sıze kalsın falan.
Esınız sizi dusunmuyor baskaları tabiki de dusunmeyecek.

Kp ve kv icin bakici tutulabilir eger diger eltiler bakmayacaklarsa. Evde yatili kalan bakicilar var.
Evinizi ayirmaniza sevindim. Esya muhim degil, huzurunuz olsun yeter ki.

Abileri uzağa gitmesini istemiyor.. Tahinini bize yakın al diyorlar uzak ve ters olursunuz bize misafirliğinize gelemeyiz gibisinden..
uzaga gıdersenız gelır cok uzun kalırlar
ne sureklı gelebıleceklerı kadar yakın ne de geldıklerınde uzun kalmaları gerekecek kadar uzak olsun olabıldıgınce az muhattap olmanız ıcın .
en fazla 2+1 ufacık ev olsun geldıler mı hepsı bırden gelemesın

Back
X