Hala olamadim sabahtan bu yana sarı çok az akıntı var. Yarın sabah test yapsam cikar mi kiEşim korunuyor geri çekilme ise büyük ihtimalle hamilesiniz.
Uni sınavlarında yararı olur ama gerçi onu sormazlarüzgünüm alakasız ama çok göz tırmalıyor; "herkez" değil herkes.
Hayırlısı Allah verdiyse ne yapcan.Siz de doğru düzgün önlem alın mademHerkeze merhaba
Lütfen konumu bir müddet sonra taşırsan sevinirim munecim.
Aklım karma karışık oldu . Dün veya bugün benim adet günümdu.
Her ay bir hafta önce öncesinden su içmeye başlardim şu içe içe siserdim adet olacağım zaman. Bu ay hiç belirti yok karnım dümdüz
Sabah bir kaç damla kahverengi leke geldi . Sonrası beyaz akıntı şu anda sarı , Beyaz akıntım var. Adetim hiç kesilmeden başlardı hep. Başka hiç bir belirtim yok. Adet öncesi gerginligim olurdu siskinligim olurdu normal hiç olmayacak günüm gelmeyecek gibi duruyorum. Kafam karışık korunduğumuza eminim. Uni sınavlarına hazirlanmak için başlangıç yapıyordum. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi ? Benim gibi olup da hamile kalan var mı . Yardımcı olursanız sevinirim.
İlk gebeliğim de adet günümde test yapmıştım telefonun flasiyla çok ince çizgi çıkmıştı. Yarın yapsam belli olur mu acabaSanmıyorum değilsinizdir döngüler değisebilir büyük bir sorun değil
Aklımıza gelmemişti teşekkürlerHayırlısı Allah verdiyse ne yapcan.Siz de doğru düzgün önlem alın madem
Ben değil eşim korunuyordu . Korunduk yani
Çıkar eğer varsa ama iliskiniz regl tarihine yakın olduysa geç döllenme de olabilir tahmini iliskiden 8-10 gün sonra idrar testinde çıkıyorİlk gebeliğim de adet günümde test yapmıştım telefonun flasiyla çok ince çizgi çıkmıştı. Yarın yapsam belli olur mu acaba
Yok prezervatif tabiki. Şimdilik bişey yok bekliyorum bakalimEşim korunuyor derken? Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Prezervatifse hamile olduğu nuzu düşünmüyorum belki mevsimsel bir değişikliktir? Aşırı sıcak bende döngüyü bozuyor mesela.
Merhaba aonuç neydi peki sizde sarıdan beyaza dönen yoğun akıntım var benimde gebe misinizHerkeze merhaba
Lütfen konumu bir müddet sonra taşırsan sevinirim munecim.
Aklım karma karışık oldu . Dün veya bugün benim adet günümdu.
Her ay bir hafta önce öncesinden su içmeye başlardim şu içe içe siserdim adet olacağım zaman. Bu ay hiç belirti yok karnım dümdüz
Sabah bir kaç damla kahverengi leke geldi . Sonrası beyaz akıntı şu anda sarı , Beyaz akıntım var. Adetim hiç kesilmeden başlardı hep. Başka hiç bir belirtim yok. Adet öncesi gerginligim olurdu siskinligim olurdu normal hiç olmayacak günüm gelmeyecek gibi duruyorum. Kafam karışık korunduğumuza eminim. Uni sınavlarına hazirlanmak için başlangıç yapıyordum. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi ? Benim gibi olup da hamile kalan var mı . Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?