hanımlar bana akıl verin !!!!

gitmek istemiyorsan gitme bence.bazen herşeyi herkesi öle çok önemsiyoruzki kendimizi yıpratıyoruz.bugun bende baya kendimi yıprattım boşaymış.o yüzden kimsenin nazını tafrasını çekme bence canın kime nasıl davranmak istiyorsa öle davran.kimse kendinden önemli değildir!!!!!

çok tşk ederim haklısınız aslında kendimi germekten başka yaptığım bişey yok aslında inşllh dediğinizi yapabilirim

madem yüzlerini bile görmek istemiyorsun,görme o zaman
bence gitme canım..bunu düşünüpte kendini germe ayrıca..hak etseler neyse..
git ailenle doya doya vakit geçir..aklına bile getirme onları..değmezzzz...
ayrıca seni görmek istiyorlarsa yol parasını göndersinler git(onlar oyle yapıyormuş ya)

evet çok garip biyerdir bizim oralar küçük bir ilçe biraz medeni biraz yobaz insanlarla doludur görümcem bana nişanlıyken takmıştı kafayı daha önce eşimi benden kıskanıyordu ve keşke abim olmasaydın benimle evlenseydin dediğine dahi şahit oldum ama eşim yanlış anladığımı söyledi msj atma nedenimde kötü biri olarak anılmamk içindi ama ağzımın payını aldım malesef :(

ben biraz bu yoruma takıldım.
hep abim gibi biriyle evlenmek istemişimdir. bu çok doğal, kızlar abilerine hayranlık duyarlar genelde.
bunun için illa sapıkça ensest ilişkiler getirmeyin aklınıza.

benim dedemle anneannem de sevmişler birbirilerini evlenmişler. 80'i geçti yaşları.. bu ayıp değil, ancak kayınvalidenizin uydurduğu saçma sapan bahaneler olabilir..
sizi ayıplamaları normal olmadığına göre, sizin sanki günah işlemiş gibi görümceniz hakkında dedikodu yapmanız severek evlenmeyi suç gibi gördüğünüzü kabul etmeniz anlamına gelir..

görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin..
ya da sadece nezaketen ve görev icabı uğrayıp hal hatır sorup dönün..

hanımlar daha öncede yazmıştım kayınvalidemle sıkıntılarımı kayınvalidemin evlenirken yardım etmediği halde borçlar yüzünden sıkıntılıyız dediğimde bana aç demesi ve evime davet edip yol parasını bana ödettirme merakını halbu ki geçinmemiz bazen bana mucize gibi geliyor Allah yardım ediyor diyorum sadece şimdi işimden 4 günlük izin aldım ve memleketime gitmeyi düşünüyorum ailem yol parasını verecek ve ailemi ziyaret edeceğim ama bir sorunum var ailemle kayınvalidem aynı memlekette sizce kayınvalide mi ziyaret etmeli miyim çok kırgınım ve yüzlerini bile görmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım :27:
,

kesinlikle ziyaret edin, 1. gün olmasada çok geç kalmadan 2. gün onları bi ziyaret edin derim,ziyaret etmezseniz eşinize sizi kötülüyecekler, bi ziyareti çok görmenizde sizin aleyhinize olur.eşinizi zor durumda bırakırsınız, savunamaz bu durumda.

madem yüzlerini bile görmek istemiyorsun,görme o zaman
bence gitme canım..bunu düşünüpte kendini germe ayrıca..hak etseler neyse..
Git ailenle doya doya vakit geçir..aklına bile getirme onları..değmezzzz...
Ayrıca seni görmek istiyorlarsa yol parasını göndersinler git(onlar oyle yapıyormuş ya)

çok haklısınız bende aynen sizin gibi düşünüyorum

ben biraz bu yoruma takıldım.
Hep abim gibi biriyle evlenmek istemişimdir. Bu çok doğal, kızlar abilerine hayranlık duyarlar genelde.
Bunun için illa sapıkça ensest ilişkiler getirmeyin aklınıza.

Benim dedemle anneannem de sevmişler birbirilerini evlenmişler. 80'i geçti yaşları.. Bu ayıp değil, ancak kayınvalidenizin uydurduğu saçma sapan bahaneler olabilir..
Sizi ayıplamaları normal olmadığına göre, sizin sanki günah işlemiş gibi görümceniz hakkında dedikodu yapmanız severek evlenmeyi suç gibi gördüğünüzü kabul etmeniz anlamına gelir..

Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin..
Ya da sadece nezaketen ve görev icabı uğrayıp hal hatır sorup dönün..

emin olun bu hayranlıktan başka bişey üniversiteyi 4 yıl sonra ıkına didine kazandı ve benim okuduğum bölümü yazdı sırf benim gibi olabilmek içinmiş gelinlik üzerimde resim çektirmeye gitmişim kız dönüp selam vermedi benim yengem gelinlile karşımda olsa çok yakışmış allah mutlu etsin derim kız poposunu dönüp anahtarı ver abi dedi ve arkasını dönüp gitti siz olsaydınız ne düşünürdünüz ????

kesinlikle gitmelisn kaynanana. Öğlen gider akşama geri dönersin. S eni su çlamalrna izin verme.
Kayserili misin acaba

gitmek zorunda değilsin birisi birşey dediğindede yol paramı masraflarımı karşıladılar gittim benim için uğraşan insanları bırakıp nasıl kendi paramla gidebilir en başta ayıp olur aileme de geçç......

Back
X