hanimlar bana bi akil verin. .

nefretttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
26
2
1
33
konu yine eşim boşanmak istiyorum eşim benle gezmeyi sevmez 5senedir evliyiz daha hiç beraber gezmemisiz. 1senedir ayri yatiyor neymiş kizimdan rahatsiz oluyormuş. annesiyle altli üstlü oturuyoruz sürekli annesinde nasil bi evliliktir ki bu ben anlam veremedim aileme söyledim durumu onlar gerekirse bosan diyorlar ama ben hala belki düzelir diye sabrediyorum bilemiyorum belki seviyorum kizimda ona cok bağlı ama bi yandan böyle evlilik istemiyorum bunada evlilik denirse kizlar siz olsaydiniz ne yapardiniz bana bi akil verin bosaniyim mi

Kızın için boşanmamayı düşünüyorsan,
Kızın boşandığınızda ondan kopmayacak ki. Yine babasıyla görüşecek, babasıyla kalacak bazen. Boşanırken çocuğu düşünmek bence en son madde. Sonuçta tamamen kopmayacaklar. Kendi mutluluğunu düşünmelisin, hem kendin için hem de kızın için

Yatağı ayırmışsa bu iş bitmiştir bence kızından dolayı da boşanmaya yanaşmıyor olabilir. Mümkünse önce taşının biraz zaman verin ilişkinize. Olmazsa boşanırsın. Çocugunu huzursuz bir aile ortamında yetiştirmemelisin. Boşanırsan zamanla alışacaktır.

o çocuk, annesinin mutsuz olduğu bir evlilikte huzurlu mu büyüyecek sanıyorsun? yapma, kendine de çocuğuna da yazık etme. ne evlilikler var, sevgi ve paylaşımın olduğu, erkeğin kadınına değer verdiği gözünün içine baktığı. bir senedir ayrı uyumak ( onun bahaneyle yatağını ayırması) bile çok incitici. eğer ekonomik özgürlüğün ve arkanda ailenin desteği de varsa bunu yaşamak zorunda değilsin. son kez ciddi bir konuşma yap ve eğer bu şekilde devam edecekse ayrılacağını söyle.

Konuştunuzmu hiç, evlilik terapisti falan yardıma ihtiyacı var belkide. Bazı erkekler yönlendirilmeden yönünü bulamaz belki o cinstendir..

Back
X