Hanımlar bana bı yardım:(

Seda96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
142
61
28
Arkadaşlar 22 aylık kızım var, gece uyanıyor yatağa gelıyor alıştı artık gece bellı bır saatte uyanıp bızımle yatıyor.besıgıne koyunca ağlıyor. Ne yapabılırım bana bı yardım bı fıkır verın lutfen:KK43:

Bir kac gece uykusuzluğu göze alip alistiracaksiniz kendi yatağına biraz aglar ama alisir siz kararli olursaniz.
çocuğa karşı kararli olmak gerekiyor o mu sizi büyütüyor siz mi onu? Çocuklar da ağresif hareketlerin sebebi bu aslinda ağlayarak bizleri yönettiklerini düşünüyorlar öyle de oluyor zaten kızmadan(sabirla) kararlı olduğunuzu göstere bilir seniz anlayacaktır ...

Sebebini çocuğa sordunuz mu? Belki gün içinde çok yalnız kalıyor ya da babasını özlüyor ya da sizi babadan kıskanıyor. Bende küçükken annemle babamın arasına girer uyurdum annemle babam sarılırdi yukardan giremezdim ayak uçlarından tırmanırdm :D ama bu tamamen benim anne bağımlısı olmam ile alakalı. Okula başladım anca öyle bıraktım bu bağımlılığı Bir de şu 1 yaşından sonra aylık değil de yıl olarak belirtseniz ay kalmamış yıl olmuş artık.

Güzelce anlatin anlayacaktır sizi ve kararli olun geldigi zaman geri götürüp uyuyana kadar odasinda bekleyin.
Benimde kizim iki yasinda ara ara yapiyor bunu bir gece uyuyana kadar yanimizda kalmasina izin verip uyuyunca yatagina götürüyorum ve tekri olmayacagini anlatiyorum.
Ikinci gece yine gelirse direk goturuyorum yatagina israra devam edebilir ama kararli oldugumu görünce pes ediyor.

ısrarla her gece yatağına götürüp neden orda yatması gerektiğini açıklayın sonunda pes edecek...

Arkadaşlar 22 aylık kızım var, gece uyanıyor yatağa gelıyor alıştı artık gece bellı bır saatte uyanıp bızımle yatıyor.besıgıne koyunca ağlıyor. Ne yapabılırım bana bı yardım bı fıkır verın lutfen:KK43:
aglasiñ. kesinlikle israrli olun. cocuklar kararlilik gormedigi surece tekrarlarlar.

Yatsin ne var ki yazik cocuk kendini guvende hissediyor demekki ayrica ayri yatirmak cocuga ozguven vs... Vermiyor kanitlandi bilimsel olarak

Usanmadan yatagina geri gotureceksiniz. Uykuya dalacak. Tekrar kalkarsa tekrar gotureceksiniz.

Sizin yatağınızda uykuya dalacak ve siz geri götüreceksiniz. 10 kere de gelse böyle yapacaksınız. Biz böyle aştık bu sorunu. Pedagog tavsiyesidir.

en basından hic almamak lazım sanırım. uyuduktan sonra gotureceksin en sonunda alısacaktır oda

Benimde kizim sizin kadar yasi.biz dogdugundan beri ayni odada kaliyoruz.o besiginde ben yanindaki yatakta yatiyorum emiyor halen.gece uyaninca besiginden cikar gelir yanima uzanir emer uyuruz beraber bazen de uyuyunca tekrar besigine yatiririm oyle gidiyor bizde.

kızımın yanımda yatması benımde çok hoşuma gıdıyor:anne: fakat kızımda uyku duzensızlıgı oluyor. Yazdıklarınızı uygulayacağım ıns herkese çok teşekkürler:KK15:

Ne kadar aglasada alıştır onu beşiğine çok zorluk çekersin canım bir gün iki gün aglar ağlar alışır

Oglum 23 aylik birlikte uyuyoruz bence siz de oyle yapin zaten ne zamana kadar birlikte uyuyacaksiniz ki bu zamanlar gelmez bir daha

Back
X