HANIMLAR BETA HCG DEGERİME BAKAR MISINIZ LÜTFENNN

Leyla4747

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
374
25
28
34
Adetime bir gün var gebelik testi böyle kan testi sonucu böyle beta HCG değeri düşük mü hamilelik kesin mi nedense bı ikna olamıyorum eşime ona göre bu akşam soylucem dedim

Eklentiler

• Screenshot_20220905-153853_WhatsApp.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 831
  • 20220905_090638.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 789
Adetime bir gün var gebelik testi böyle kan testi sonucu böyle beta HCG değeri düşük mü hamilelik kesin mi nedense bı ikna olamıyorum eşime ona göre bu akşam soylucem dedim
Gayet güzel değeriniz gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza

cızgıyı gormeye gerek yok kı sayı gorunuyor hamılesın cok net zaten 162 ama once artısı gor bı daha ver artıyor mu dsuyor mu emın ol ondan sonra esıne soyle :) saglıkla ılerlesın ınsallah

cızgıyı gormeye gerek yok kı sayı gorunuyor hamılesın cok net zaten 162 ama once artısı gor bı daha ver artıyor mu dsuyor mu emın ol ondan sonra esıne soyle :) saglıkla ılerlesın ınsallah
Bu değer düşebilir mi canım anlamadım eğer düşerse bu boş gebelik tarzı birşeye mi delalet ben mesajımı gören yokmu demek istemiştim :) bir andan eşime solemek istiyorum bı andan umutlandirip boş gebelik kimyasal gebelik tarzı bişi olabilir mi diye korkuyorum o yüzden bu değer nasıl diye sormak istedim tecrubeliler varsa

evet dususe gecer de sonlanırsa kımyasal gebelık denıyor yanı kese gorunmeyecek kadar erken donem dusukler ıcın oyle denıyor bhcg pek bos gebelık hakkında bbılgı vermez.

O zaman kaç gün sonra tekrar kan veriyim sizce
bugun kan vermıssın sanırım? carsamba gunu verebılırsın bence:) pazartesı de keseyı gormeye gıdersın nasıpse :) ama kesın olsun dersen 10 gun sonra gıt kese için

Merhaba kızlar ben birşey sorucaktım ben adet olmadan bir gün önce kan testi verdim 9.7 çıktı. Bugünde kan tahlili verdim 15.8 çıktı ve çok moralim bozuldu tam iki katı yükselmemiş ve değerler çok düşük geldi gözüme. Bundan bir ay önce kimyasal yaşadım o zaman adetim 4 gün geçmişti 190 ile öğrenmiştim şimdi bu değerler kafamı çok bunalttı acaba böyle düşük değerlerle ilerleyip de hamileliği devam eden arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi.

Mrb 190 değeri öğrendikten kaç gün sonra adet oldunuzz acaba

Mrb 190 değeri öğrendikten kaç gün sonra adet oldunuzz acaba
3 gün sonra kanamam olmuştu canım geçen ay. Dün gece gene iş yerindeyken gene lekenlenme yaşadım fabrikadan acile sevkimi yaptılar bugün gene kanamam başladı gene hamile kalmadım. Artık neden böyle oluyor anlamadım. İyi bir doktor bulup neden böyle oluyor diye araştırmasını isticem.

5 eylulde betam 108 12 Eylül'de 3126 sata gore 4+5 günlük gebeyim gitsem kese gözükür mu acaba

Kanaman varsa dış gebelik olabilir

Ntimiz
Mrb 190 değeri öğrendikten kaç gün sonra adet oldunuzz a

Hamileliğiniz devam ediyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…