Hayır canım devam etmiyor gene kimyasal oldu.Ntimiz
Hamileliğiniz devam ediyor mu acaba?
İnşallah bı dahaki sefer olur canm Rabbim gönlüne göre versin ben de bu ayın 6'sında adet oldum sandım kanamam çok farklıydı 8 gün sürdü 8 güne eşime çok farklı olduğunu söyledim kan testi yaptım çift çizgi gördüm doktora gittim doktor gebeliğin normal bir gebelik olmadığını söyledi kan testi istedi kan testinde 29 çıktı sonra tekrar eve git 2 gün sonra kan testi ver değerlerine bakalım çok fazla kanaman olursa da tekrar gel dediler ben de bugün tekrar kan testi verdim bekliyorum İnşallah her şey yolunda giderHayır canım devam etmiyor gene kimyasal oldu.
Ve hala da hafif hafif kanamalarım var ben de kürtaj olmuştum 2 sene önce inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamamHayır canım devam etmiyor gene kimyasal oldu.
Evet canim iki gün sonra baktığımda 546 çıkmıştıHamileliğiniz devam ediyormu değerleriniz Kac?
bence bekleyin Regliniz gecince kan verin daha net olur.Merhaba, regl günüme 3 gün kala hamilelik testi yaptım çok silik çıktı. 2 gün kala da kan verdim değerim 4.03 çıktı. Normalde negatiflerim hep 0.100 çıkardı bu değer kafamı karıştırdı. Tekrar kan testi yapmalı mıyım? 1 sene önce kimyasal gebelik yaşadım belirsizlik biraz korkutuyor. Ne yapmam gerekir sizce yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
Bugün regl günüm beklemek o kadar zor kibence bekleyin Regliniz gecince kan verin daha net olur.
Oyle ama kimyasal gecmisiniz varmis uzulmemek icin en net sekilde ogrenmek icin gecmesini beklemek en mantiklisi diger turlu surec daha zorlayici olabiliyorBugün regl günüm beklemek o kadar zor ki
Kesinlikle öyle. Bir hafta, 10 gün kadar bekleyeceğiz eşimle. O zamana kadar her şey belli olur diye düşünüyorum. Doktorumda öyle söylemişti zamanında, erken öğrenildiğinde kimyasalları da öğrenip üzülüyor insanlar diye.Oyle ama kimyasal gecmisiniz varmis uzulmemek icin en net sekilde ogrenmek icin gecmesini beklemek en mantiklisi diger turlu surec daha zorlayici olabiliyor
Aynen kuzum insaAllah her sey yolunda gider sureciniz guzellikler getirsinKesinlikle öyle. Bir hafta, 10 gün kadar bekleyeceğiz eşimle. O zamana kadar her şey belli olur diye düşünüyorum. Doktorumda öyle söylemişti zamanında, erken öğrenildiğinde kimyasalları da öğrenip üzülüyor insanlar diye.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin bende 5gün gittim doktora değerim düşmüş 1hafta sonra kan ver kimyasal gebelik dedi 15gun oldu hala kanmam var bugün değerim dusmusmu die bir gebelik testi yapayım dedi çift çizgi cikti yarın kan verecm inşallahEvet canim iki gün sonra baktığımda 546 çıkmıştı
Ne güzel inşallah Rabbim güzel bir hamilelik geçirmenizi nasip ederEvet canim iki gün sonra baktığımda 546 çıkmıştı
Evet yükselmiş görunuyo inşallah bebegi tutunur sanaBir de bugün kalın testinden sonra idrar testi ile yaptım bugünkü daha belli çıktı yükselmiş midir acaba ya çok merak ediyorum düşün düşün kafayı yiyeceğim az kaldı
İnşallahEvet yükselmiş görunuyo inşallah bebegi tutunur sana
5 ve üstü pozitif sayılır gebelikte 4 gün sonra kan testini tekrarlarsaniz net belli olur gebelik var görünüyorMerhaba arkadaşlar adet olamıyorum diyerek doktora gittim.Tarlusal verdi.Ve üstünden 10 ğün geçmesine rağmen hasta olamadım..doktora gittim ve vajinal ultrasonda rahim kalıplaşmamış ama burda küçük bir nokta görüyorum dedi.Kan teslim 7.05...Ben hiç bişey anlamadım.Böyle bi Durul yaşayan var mı
Çok şiddetli regl oldum..5.gün ovulasyon testi yaptım t çizgisi çık koyu çıktı...ardından kan verdim beta:50 böyle yaşayan var mı bilmiyorum kafam çok karıştı5 ve üstü pozitif sayılır gebelikte 4 gün sonra kan testini tekrarlarsaniz net belli olur gebelik var görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?