- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben vücut kısmını şimdi farkettim, bu aralar çok duydum şu el ayak hastalığını, o da olabilirAgzinda yoktu bi kac saat oncesine kadr birden bire cikti yaa
ben vücut kısmını şimdi farkettim, bu aralar çok duydum şu el ayak hastalığını, o da olabilir
bence bir an önce doktora gidin.
aft a benziyor.
El ayak hastalığı böyle bir şey değil, zaten 3 gün düşmeyen inatçı ateşle başlıyor sonra ağız kenarı vücutta döküntüler oluşuyor.
Bu bana dilinde olması sebebiyle alerjik bir durum gibi göründü.
Yeni bir şeylee yedi içti mi?
El ve ayaklarındakilerin fotosunu çekebilir misiniz?Her zaman ki yedigi seylerden yedi farkli bisey yemedi el we ayaklarinda vardi bi kac gundur ama agzinin ici bi kac saat once boyle deildi 1-2. Tane wardi suan 7-8 tane war
El ve ayaklarındakilerin fotosunu çekebilir misiniz?
Benim oğlum geçirdi ama ne ağız içinde yara çıkıyor ne de böyle sicilcemsi bir şey.
Zaten inatçı çok yüksek ateşle başlıyor bu hastalık.
Kırmızı kırmızı bebekler üstleri kuru deri şeklinde oluyor el ayakta.
Virüs de olabilir, yaz mevsimi çocuklar parkte bahçede çeşitli şeylere maruz kalıyorlar.
Ben topraktan zamanımda virüs kapmıştım, tırnak etlerim dökülmüştü.
Yarın doktor görür ama başka bir doktoe görüşü daha alın.
İlk bakışta tetkiksiz tanı koyulacak bir şey değil gibi.
Şimdi taşlar oturdu.Bi kac gundur koydeydik orda kumda falan bayagi oynadi ondan olmus olabilir mi acaba
bişey felan isirmis da olabilir kumda.Vücudundakiler de boyle
Lütfen tek doktorla kalmayın.Cok saolun smdi goturemem burdaki hastanede ki doktorlar bakiyorlar bisey demedn bi krem falan yazip gnderiyorlar saglik ocagindaki doktorumuza goturcem
evet ağız içi olması bana da ilginç ve ürkütücü geldi.Şimdi taşlar oturdu.
Tabi ki kum, tarım ilaçları, herhangi bir sinek böcek türü, yıkamadan yenilen bir meyve vs.
Ya alerjik ya da virüs diyor başka bir hastalığa olanak vermiyorum.
Dilinde olması zaten ağız yolu ile alınan bir şey olduğunu gösterir.
Ağız içi yara çok nadirdir çünkü.