Sürekli aynı konuları açmışsınız bence çoktan cevap bulmuş olmanız lazım eşinizle olan problemlerinize.
Ozaman kumar oynuyomaz ve (dogruysa) erotik masaj yerlerine felan gidemez diye ne bilim sanki ozaman hersey daha iyi olur gibiKumar oynayan adam gelirini söylemez tabii.
Kumar var, aldatma şüphesi var. Ama sizin derdiniz ev muhasebesi.
Hesapları bilirsem bunlara engel olurum gibi bir düşünceniz varsa çok yanılıyorsunuz.
Araları iyi olduğunda sorun yokmuş, kötü olunca açıyormuş buraya konu2 yıldır boşanacağım diye konu açmışsın hala kimse çabalamadımı bu evlilik için
Sorunlarimizi hic bir zaman dogru durust konusmadik. Mesela bi gece bosanacagiz diye kavga ediyoruz. Yani esim aslinda bosanma kelimesini cok kullanir. Ertesi gunde birbirimize normal davraniyoruz ve konusmak istedigimde gecistiriyor yada kafam simdi biseye basmiyor, yada simdi degil sonra konusalim felan filan dedi genelde2 yıldır boşanacağım diye konu açmışsın hala kimse çabalamadımı bu evlilik için
Daha tam bir kanitim yok. Tekrar gittiginde bende oraya gidecegim gozlerimle gormek icinErotik masaj yapılan yere gitmiş olması suanki sorundan çok çok daha önemli
Önceki konunuzda net aslında oraya gittiği,illa gözlerimle göreceğim diyorsanız orasi ayrı tabi.Daha tam bir kanitim yok. Tekrar gittiginde bende oraya gidecegim gozlerimle gormek icin
Bende calisiyorum allaha sukur. Ama ben sadece gelir gider bakilsin hesabimizi bilelim istiyorum. Ve kumar felan oynamasin diyede tabikiAltın bilezik kola takılmadan evlenilmemeli ...
Bkz: Kocanın tahakkümü altından , ezici lafları altından kurataracak icraa edilen bir meslek .
Adam açıkça parayı ben kazanıyorum sanane demiş . Kendi paranızı kendiniz kazanma şansınız yok mu ?
Evet sanki ozaman tam emin olurum gibi ne bilim. Bu sekilde acabalar oluyo kafamda cunkuÖnceki konunuzda net aslında oraya gittiği,illa gözlerimle göreceğim diyorsanız orasi ayrı tabi.
Yani aslında şuan kendinizi kandırıyorsunuz farkındaysanız, kabullenmemek için uğraşıyorsunuz.Evet sanki ozaman tam emin olurum gibi ne bilim. Bu sekilde acabalar oluyo kafamda cunkugozumlr gorursem tam emin olabilirim diye dusunuyorum
Bende calisiyorum allaha sukur. Ama ben sadece gelir gider bakilsin hesabimizi bilelim istiyorum. Ve kumar felan oynamasin diyede tabiki
Maaş kartını eşine verip cebinde para olmadan gezen bir sürü çalışan , altın bilezikli kadın var maalesef. İş sadece bunda bitmiyor. Karakter sahibi olmayan, aile olmanın ne olduğunu bilmeyen erkekler gösteriyor bu tavrı.Altın bilezik kola takılmadan evlenilmemeli ...
Bkz: Kocanın tahakkümü altından , ezici lafları altından kurataracak icraa edilen bir meslek .
Adam açıkça parayı ben kazanıyorum sanane demiş . Kendi paranızı kendiniz kazanma şansınız yok mu ?
Maaş kartını eşine verip cebinde para olmadan gezen bir sürü çalışan , altın bilezikli kadın var maalesef. İş sadece bunda bitmiyor. Karakter sahibi, aile olmanın ne olduğunu bilmeyen erkekler gösteriyor bu tavrı
Ozaman kumar oynuyomaz ve (dogruysa) erotik masaj yerlerine felan gidemez diye ne bilim sanki ozaman hersey daha iyi olur gibiama sizcede kari koca gelir gider bilmezmi birbirinin genel olarak yoksa benmi yanlis dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?