Canım tedavide hemen iğneye başlamıyorlar eğer adetin düzenli ise 14.gün çatlar yumurtan sen gün aşırı 12. 14. 16. 18.günler ilişki olsun yumurtanın çatladığını da aynı yumurtanın akı gibi akintin oluro gün dikkatli olursan yakalarsın gün suri ilişki olsun yataktan hemen kalkma belinin altında bi yastik koy ve ayakları mi dik duvara daya en az yarim saat bekle benim tavsiyelerim bunlar gerisi sana kalmış
teşekkür ederim cnm.tavsiyelerini dikkate alıcam.inş bu ay olur tüm isteyenlerin.mutlu mutlu haberler alırız inş
Rica ederim canım ins ise yarar gerçi rabbim ol desin yeter benim bu ay olmadı dub regl oldum artık önümüzde ki ay daha sıkı caliscaz biraz moralim bozuk ama toparlamam lazım
canın ben kendimi bildim bileli pko var bende ama hiç kilom olmadı evlenmeden önce 38 falandım şimdi 48 oldum bu hakim çok iyi ama bebiş için de ise yaramadı yani sadece adet düzensizliği ve tüylenme var bende her türlü sıkıntı iste çözümü de yok soğan kuru falan yaptın mi ben btc ve sogan arasında karasız kaldım canım sen de biraz sık dişini ver kilo on kilo çok değil yaparsın senHICRAN4242 cnm moralini bozma olucak inş. bebişlerimiz..bende bu ay regl oldum hissettiklerini anlıyorum hep regl dönemine yakın bi umudumuz beklentilerimiz yükseliyor fakat kırmızıları görünce tamamen bitiyoruz moral kalmıyo umut kalmıyo
isyan duyguları kabarıyo neden diye neden olmadı yine diye...( seni çok iyi anlıyorum ama yine de güçlüyüz Allah'ın izniyle olucak umut olcaz birbirimize güçlü olucaz..o kadar çok gebe kalamıyan var ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..bazende bakıyorum yaşı benden küçük kadınlar 5 çocuk yapıyo patır patır doğuruyo anlamıyorum.. b ide kilolarım var tabi bana sıkıntı yapan inş. bi on kilo versem aslında doktorum bi on kilo versen olur diyo öffff onuda veremiyorum yaa...olucak ama inş. olucak senin kilo problemin var mı.. çoğunlukla bu pko lularda kilo problemi de var ve doktorlar kilo verin diyolar..
canın ben kendimi bildim bileli pko var bende ama hiç kilom olmadı evlenmeden önce 38 falandım şimdi 48 oldum bu hakim çok iyi ama bebiş için de ise yaramadı yani sadece adet düzensizliği ve tüylenme var bende her türlü sıkıntı iste çözümü de yok soğan kuru falan yaptın mi ben btc ve sogan arasında karasız kaldım canım sen de biraz sık dişini ver kilo on kilo çok değil yaparsın sen
şimdi bende tüylenme falan yok sadece pko ve tabi adet düzensizliği... soğan kürü denedim aslında işe yarıyo yani en azından düzenli adet oluyosun ama btc ne demek anlamadım
bBirde bal çörek otu tarcın kuru bat canım yumurtalar için iyi oluyormuş ben bu ay yumurta geliştirici ilaçlar da kullancam btc ile birlikte yaparsam çok yumurta olurda kiste dönüşür diye d
e korkuyorum
arkadaşlar ben bi pkolu olarak hamile kaldım.ümitlerinizi hiç yitirmeyin.bebeğimi kaybettim.ama doktorum pkodan dolayı deil düşüğün başka bir sebebi olabilir die araştırma yapıyor.pko hamile kalmaya engel deil sadece geç gebe kalıyoruz.sabretmek gerekiyor.
teşekkürler cnm.böle pcolu olupda hamiş olabilenleri duydukça insan moral buluyor gerçekten.inş en kısa zamanda bende bu haberi burdan herkese paylaşırım
öncelikle tüm arkadaslara gecmiş olsun inşallah rabbim kucaklarını doldursun...benim 43 günlük bebeğim var her iki böbregide kistli ve polikistik böbrek rahatsızlıgı oldugunu dediler hep...yeni ögrenmedik bunu hamileliğimin 5.ayında karnımdaki bebeğimin bu hastalıgının oldugunu söylediler cok sükür dünyaya geldi suanda 43 günlük haftada 3gün falan kontrole gidiyoruz kan takibi yapılıyor..kanda potasyum üre ve kreatin degerleri takip ediliyor..sizden öğrenmek istediğim bu hastalıgın yan etkileri neler, çok ufak bebek oldugundan her agladıgından içim acıyor acaba bişey mi oldu ben farkedemiyorum diye korkarak yasıyorum..ve diyazlize falan gerek kalmadan hayatını devam ettirme imkanı varmı sizce_? aranızda dogustan pko rahatsızlıgı olan yada tanıdıgı olan varmı_?yardımcı olursunuz umarım
benim doğuştan polikistik over sendromu olduğum tanısına varıldı. ergenlik döneminden itibaren önemli bir hal alıyor bu ama öncesini bilmiyorum ben ergenlikten sonra belirtilerini gösteriyor.bu zamana kadar yani küçükken bir sorun yaşamadımöncelikle tüm arkadaslara gecmiş olsun inşallah rabbim kucaklarını doldursun...benim 43 günlük bebeğim var her iki böbregide kistli ve polikistik böbrek rahatsızlıgı oldugunu dediler hep...yeni ögrenmedik bunu hamileliğimin 5.ayında karnımdaki bebeğimin bu hastalıgının oldugunu söylediler cok sükür dünyaya geldi suanda 43 günlük haftada 3gün falan kontrole gidiyoruz kan takibi yapılıyor..kanda potasyum üre ve kreatin degerleri takip ediliyor..sizden öğrenmek istediğim bu hastalıgın yan etkileri neler, çok ufak bebek oldugundan her agladıgından içim acıyor acaba bişey mi oldu ben farkedemiyorum diye korkarak yasıyorum..ve diyazlize falan gerek kalmadan hayatını devam ettirme imkanı varmı sizce_? aranızda dogustan pko rahatsızlıgı olan yada tanıdıgı olan varmı_?yardımcı olursunuz umarım
Kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?