hanımlar bi sorunum var öneri ve yardımlarınızı bekliyorumm :(

efdurmus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
13
0
6
Samsun
merhabalar ben foruma yeni katıldım yaklaşık 9 aylık evliyim 6 7 aydır çoçuk istiyoruz 2 3 ay adetimde düzensizlik oldu 1 ayın için 2 kere oldum 3 aydır normale döndü fakat 23 olan döngüm 33 oldu bunun sebebi nedir acaba ayrıca 2 aydır doktora gidiyorum ilk ay klomen aspirin verdi olmadı bu ayda süt hormonum biraz yüksekmiş parlodel verdi aspirinle ona devam ediyorum acaba süt hormonu gebeliğie engel önerilerinizi bekliyorum artık gerçekten çok fazla istiyorum bebek rabbim isteyen herkese nasip eder inş..

mrb canım adet duzensızlıgı sut hormonlarındanda kaynaklanıyo dıye bılıyorum bı ara benımde 30lara cıkmıştı dostınex dıe bı ilç verdı doktorum ve hemn duşmüştü bı dahada yukselmedı evet gebelıge engel cok yukseldıgınde bana doktor öle demıştı inş. bıran önce bebegıne kavusursun

Son düzenleme:
inş biran önce kavuşurum çok saolun artık bi bebek görünce içim gidiyo benim ne zaman olcak diye belki biraz erken ama eşimde bende çok kaptırdık kendimizi inş bu ay hormonlarım düzenli çıkar

inş biran önce kavuşurum çok saolun artık bi bebek görünce içim gidiyo benim ne zaman olcak diye belki biraz erken ama eşimde bende çok kaptırdık kendimizi inş bu ay hormonlarım düzenli çıkar

ben 2,5 sene bekledım canım inş. senın bebegın cabuk gelır

tahlil kağıdı almadım direk doktora gidiyomuş sonuç bu seferde aynsı çıkarsa sorarım zaten doktor çoçuğa engel gibi bişe demedi 12 14 16 18. günler ilişki dedi ve ayrıca aspirine devam et dedi bu ay bakalım bide bişey duydum bi arkadasımda 4 5 çoçuğu olmadı sonra geçen ay adet bittikten 1 gün sonra ilişkiye girmişler sonrasında 2 gün sonra bidaha o 12 14 16 18de ilişki olmamış zaten o ay hamile kaldı hesapladık öle çıkıyo acaba adet biter bitmez bebek olma ihtimali dahamı fazla ? bu arada inş trnaysgl nasip kısmet seninki kaç aylık allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kadeşim seninki nasıl oldu ilaç tedavi uygulandımı bi önerin varmı .

canım o yumurtlamana ve adet dongune baglı eger 28 gunde bır adet oluyorsan yumurtlama gunun 14. gün oluyor..prolaktınıde banada yuksek dedıler ve dostınex kullandım 26 dı benımkısı yanı tam sınırda..diğer gösterdıgım doktorlar kızdı bu durumda ılac vermıyoruzz neden ılac vermişler sana dedi..ondan sordum cnm..sen adet bıttıkten sonra gun aşırı ılışkıye devam et bazısında da adete bı hafta veya bı kc gun kala hamıle oluyor

inşallah bakalım ya gerçi yeni evli sayılırız ama insan istiyo birde bu olay daha var benim adetim hep düzenliydi döngüm 23 filanda bi ay soğan suyu içtim 8 gün kadar adet bittikten 10 gün sonra yeniden adet oldum ve doktora gittim 2 ay düzensiz oldu haplar filan doktora gittim ve döngüm 33 oldu anlamadım bişe yıllardır düzenli olan adetim bozuldu nedeni nedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…