Hanımlar bı yardımcı olur musunuz

mbna

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
208
30
18
21
Öncelikle hepinizden özür dileyerek başliyorum kızlar ben ilişkiden sonra peceteye açık kahve rengi bir şey geldi ve içinde kanlı damar vardı bunu üzerinden 4 gün sonra ilişki olmadı ama bidaha bu şekilde geldi acaba yerleşme kanaması fln mi diye duşundum adetim düzensiz en son 29 Nisan'da oldum ve 8 Mayıs'ta bitti üzerinden nerdeyse bir ay geçti ve hayla hasta olmadım belirtilere gelince de kasık karın ağrım oluyor ara sıra geceleri yatağa getince midem bulanıyor ve çok fazla sıcak basıyor bide normalde günde 2 defa fln lavaboya giderdim şimdi en az dört beş kere gidiyorum sizce ne olabilir

Neden test yapmıyorsunuz ?

O zaman pcosla alakalı bir durum olabilir ya da direkt kan da verebilirsiniz

Umitlenmek istemiyorum canım çok yiprandim bu konuda biraz daha olmazsam bayramdan sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum doktara
Haklısın tatlm gerçekten manevi anlamda çok yıpratıcı bir durum doktora gidip yumurtalıklarına baktır adet olamıyorsan bununla ilgili tedavi ya da adet olduktan sonra detaylı hormon tahlili herşey düzelir

Haklısın tatlm gerçekten manevi anlamda çok yıpratıcı bir durum doktora gidip yumurtalıklarına baktır adet olamıyorsan bununla ilgili tedavi ya da adet olduktan sonra detaylı hormon tahlili herşey düzelir
İnşallah canım öyle yapacam

Back
X