Bende otomatik kullanıyorum hep ikinci el kullandım.
Volswagen alın, viteste hiç arıza çıkarmadı bana şimdiye kadar. Öncesinde golftu şimdi cc, hiç sorun yaşamadım.
Zaten hareket halindeyken vites geçişi en seri yine vw.
Tabi bmw mercedes falan hariç
nazar dualarini oku sik sik
Park halinde olması kasıtlı gibi geldi. Özellikle istanbuldaysanız, otoparklı ev şart diye düşünüyorum. Tabi o da bir lüx ama sokakta bırakmak da büyük risk, İmtihan yılınız mı demekki, olur öyle gelince üst üste geliyor insanın sabrı deneniyor. Sonra feraha çıkıyorsunuz. Size de öyle olur inşallah
Sirkeli suyla iç dış yıkama deneyin bakalım bir de :)
Yok mu yardımcı olacak bir erkek.Bir bakayım onlara. Kadın görünxe kazık atmaya çalışan da çok oluyor.
Bizim de bu yil 2 defa kapida carpip kacmislardi arabayi gecende arkadasimin arabasina da carpip kacmislar.
Olacaksa oluyor en iyisi arabayi satin degeri daha fazla dusmeden.
Yok mu yardımcı olacak bir erkek.
S..den sitesinden bakın ama arabayı bi sanayide kontrol ettirecek birisi lazım. Yoksa kazası yok diyip pertten çıkma bile sattıkları oluyor.
İş arkadaşınız falan da mı yok.Yok. Abilerim başka şehirlerde. Kaldım böyle bit başıma. Babam da hiç anlamaz.
Çok geçmiş olsun benim aklıma hep nazar gelir bu durumlarda başka bir şeyinizde gözleri vardır belki verdiğiniz sadakalar ona engel oluyordur canınıza sevdiklerinize bir şey olmasın mala gelsin. Tabii böyle üst üste olunca insanın sinirleri bozuluyor. Ben de sadaka niyetine hem insanlara hem hayvanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum kaç tane kazadan kurtuldum çok şükür. Bir de yeni bir şeyler aldığımda söylerken işte çok şükür idare ediyorum falan diyorum millete çok öyle abartmıyorum anlatırken falan dikkat çekmemeye çalışıyorum. Kızımda bile birisi bir şeyini beğendiğinde yok ya hiç öyle değil gibi söyleyip sanki bu durum gayet normalmiş gibi göstermeye çalışıyorum bence işe yarıyor nazar için tavsiye ederim
İş arkadaşınız falan da mı yok.
Abilerinin olduğu şehirden alın. Onlar ilgilensin yakınsa bi hafta sonu gider getirirsiniz.
Kokar o ya nazar için mi
Yok yahu biz yer silme suyuna ekliyoruz bazen az birşey kokusu kalmıyor suyla seyreltince. Batıl inanç sayılabilecek tüm musibetler için iyidir derler. Tabi iç dış şakası koltukları filan silerseniz koku olabilir belki ama bir kova suya birkaç damla sirke ekleyip döküverin şöyle dışından.
Arabanın içinde adaçayı yak. Benim çok inancım yok böyle şeylere ama çok duydum yaptım işe yaradı diyeni. Zaten önemli olan inanıp o niyetle yapmak galiba enerjiyle alakalı bişey
Ay bilemedim insan sevdiğiyle sınanır çok mu seviyorsun dua galan oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?