Hanımlar bir akıl verin ben ne yapayım

Bir bakayım onlara. Kadın görünxe kazık atmaya çalışan da çok oluyor.

Bizim de bu yil 2 defa kapida carpip kacmislardi arabayi gecende arkadasimin arabasina da carpip kacmislar.
Olacaksa oluyor en iyisi arabayi satin degeri daha fazla dusmeden.

Yok küçük bir şehirdeyim. 7 yıllık şoförüm ben bu kadar kaza görmedim.
İnşallah çıkarım feraha. Allah razı olsun.

Cevrede otopark varsa oraya park edin

Çok geçmiş olsun benim aklıma hep nazar gelir bu durumlarda başka bir şeyinizde gözleri vardır belki verdiğiniz sadakalar ona engel oluyordur canınıza sevdiklerinize bir şey olmasın mala gelsin. Tabii böyle üst üste olunca insanın sinirleri bozuluyor. Ben de sadaka niyetine hem insanlara hem hayvanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum kaç tane kazadan kurtuldum çok şükür. Bir de yeni bir şeyler aldığımda söylerken işte çok şükür idare ediyorum falan diyorum millete çok öyle abartmıyorum anlatırken falan dikkat çekmemeye çalışıyorum. Kızımda bile birisi bir şeyini beğendiğinde yok ya hiç öyle değil gibi söyleyip sanki bu durum gayet normalmiş gibi göstermeye çalışıyorum bence işe yarıyor nazar için tavsiye ederim

Bizim de bu yil 2 defa kapida carpip kacmislardi arabayi gecende arkadasimin arabasina da carpip kacmislar.
Olacaksa oluyor en iyisi arabayi satin degeri daha fazla dusmeden.

Bunu ciddi ciddi düşünmeye başladım ha. Yetti gayrı.

Yok mu yardımcı olacak bir erkek.
S..den sitesinden bakın ama arabayı bi sanayide kontrol ettirecek birisi lazım. Yoksa kazası yok diyip pertten çıkma bile sattıkları oluyor.

Yok. Abilerim başka şehirlerde. Kaldım böyle bit başıma. Babam da hiç anlamaz.

Hiç öyle övünmeyi ay brnim malım da ne güzeldir demeyi seven biri değilim. Kim bir şey dese aman ne olacak borçlu araba diyorum.
Bilemedim ben nasıl baş edicem bu işle

Kokar o ya nazar için mi

Yok yahu biz yer silme suyuna ekliyoruz bazen az birşey kokusu kalmıyor suyla seyreltince. Batıl inanç sayılabilecek tüm musibetler için iyidir derler. Tabi iç dış şakası koltukları filan silerseniz koku olabilir belki ama bir kova suya birkaç damla sirke ekleyip döküverin şöyle dışından.

Arabanın içinde adaçayı yak. Benim çok inancım yok böyle şeylere ama çok duydum yaptım işe yaradı diyeni. Zaten önemli olan inanıp o niyetle yapmak galiba enerjiyle alakalı bişey

Yarın yapayım. Bir sprey şişeye sulandırıp koyayım olmadı. Nelerle uğraşıyoruz yarabbim.

Arabanın içinde adaçayı yak. Benim çok inancım yok böyle şeylere ama çok duydum yaptım işe yaradı diyeni. Zaten önemli olan inanıp o niyetle yapmak galiba enerjiyle alakalı bişey

Evde vardı sanırım. Hadi bunu da yapayım.
Rabbim herkesi korusun kazadan beladan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…