Ay hic hatirlamak istemiyorum bile o gunu. Sabaj uyandigimda kızım kaşıniyodu. Gece uyurken fark etmeden kaşımısım zaten. Uyandigimda da kasiniyodu ama acip bakana kadar ne oldugjnu anlayamadim bile ben. Bi baktim minik minik sivilce gibi seyler ve her yerdeler. Aman Allah'im dedim. İstilaya ugramisim gece. Dr.a gittim 2015mayis ayinda. Test falan derken dr. mantar dedi. Candida mi ne. Yanlis olmasin. Bana nasil dayandin dedi ama hastaneye giderken elbise giymistim ve inan hamile gibi yuruyodum. Bi tuhaffff. O gun bu gundur illet oldu basima. Ozel dr.a gidiyorum bi suredir. Oda yumurtaliklarini usutmussun dedi, al basina belayi. Ne yaptiysam gecmedi. Belirti olarak, kasintiyla basladi ilk gun, akinti ardindan geldi . ilaci kullandim, bi sure iyiydi sonra bi basladi peynir gibi akinti. Durmadi hala. Ve koku da yapiyo. En kotusude o zaten. Cinsellik bi ara bitti bende. Utanir oldum eşimden. Allah'tan cok anlayisli bi esim var. Beni hic kotu hissettirmedi bu surecte. Aklima geldi bak simdi, canim benim ya. Gider corap getirir elleriyle giydirirdi hala da yapar bunu. Ama iste gecmedi canim. Bende surekli kimyasal almak istemedigim icin tedavi olup bi sure vucudun kendine gelmesini bekliyorum. Alistirinca bagisiklik kazaniyo bunye.