Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ailesiyle yaşama gibi bir durum asla yok..ben bazen göreve gideceğim bir hafta gerekirse bir ay olacak bazen diyor, sen evde tek başına idare edebilirsin benim sana güvenim tam diyor. evlenince ikimizin tayini çıkabileceği şehirde yaşarız diyor. ben bankacılık okuyorum bu arada. istanbulda yaşarız diyor. kapanmayı sen düşünmüyorsan saygı duyarım dedi, ben seni ilk tanıdığımda kapalı değildin sonuçta değişmeni bekleyemem.ama daha köprüyü geçmedik, evlendikten sonra değişme ihtimali var. güvenmiyorum.
merhaba hanımlar. herkese iyi akşamlar diliyorum :)
2 senedir tanıdığım biri vardı. 2 senedir onunla olmam için elinden geleni yaptı peşimi bırakmadı. son 3 aydır da sevgiliyiz. kendisi adıyamanlı.polis. 22 yaşında. ben 20 yaşındayım henüz.ailesi adıyamanda o görevi gereği istanbulda. ben de istanbuldayım. ikimizin arası gayet iyi ama annesi daha şimdiden bu 3 aydan sıkıntı olmaya başladı.. bir kere telefonda konuşurken arkadan bağırıyor, sana burdan bi kız alıcam diye. benimle konuştuğunu da biliyor. kendileri tam doğu örf adetlerine göre yetişmiş. annesine göre dışardan bir kız alınması yanlış. beni her türlü eleştirdi bu güne kadar. telefonda annesiyle görüştük bir kere, senin saçların sarı, bizim burda pek hoş karşılanmaz bunlar dedi. hayır ne alakası var? ona göre saçlarımın sarı olması afedersiniz beni kötü bi kadın yapıyormuş. kendi içimizden gelin alırız, abisine de burdan ben buldum vs. dedi. bir de şey dedi, bizim gelinlerimiz hep kapalıdır ilerde sen de kapanırsın. ne münasebet dedim ben de. anlatmaya çalıştım. ama kadın anlamıyor. kendim istemediğim sürece kimsenin lafıyla kapanamam dedim. evlenince saçını millete göstereceksin ne olacak sanki diyor, kocan için süslenirsin anca diyor. siz şehirlileri anlamıyorum diyor. sanki ben saçlarımı erkeklere yaranmak için boyattım. çok sinirliyim çok.. ilerisi için düşünemiyorum bile.
içim çok doluydu dökmek istedim. okuyan herkese teşekkürler..
merhaba hanımlar. herkese iyi akşamlar diliyorum :)
2 senedir tanıdığım biri vardı. 2 senedir onunla olmam için elinden geleni yaptı peşimi bırakmadı. son 3 aydır da sevgiliyiz. kendisi adıyamanlı.polis. 22 yaşında. ben 20 yaşındayım henüz.ailesi adıyamanda o görevi gereği istanbulda. ben de istanbuldayım. ikimizin arası gayet iyi ama annesi daha şimdiden bu 3 aydan sıkıntı olmaya başladı.. bir kere telefonda konuşurken arkadan bağırıyor, sana burdan bi kız alıcam diye. benimle konuştuğunu da biliyor. kendileri tam doğu örf adetlerine göre yetişmiş. annesine göre dışardan bir kız alınması yanlış. beni her türlü eleştirdi bu güne kadar. telefonda annesiyle görüştük bir kere, senin saçların sarı, bizim burda pek hoş karşılanmaz bunlar dedi. hayır ne alakası var? ona göre saçlarımın sarı olması afedersiniz beni kötü bi kadın yapıyormuş. kendi içimizden gelin alırız, abisine de burdan ben buldum vs. dedi. bir de şey dedi, bizim gelinlerimiz hep kapalıdır ilerde sen de kapanırsın. ne münasebet dedim ben de. anlatmaya çalıştım. ama kadın anlamıyor. kendim istemediğim sürece kimsenin lafıyla kapanamam dedim. evlenince saçını millete göstereceksin ne olacak sanki diyor, kocan için süslenirsin anca diyor. siz şehirlileri anlamıyorum diyor. sanki ben saçlarımı erkeklere yaranmak için boyattım. çok sinirliyim çok.. ilerisi için düşünemiyorum bile.
yok yok hayır.. hayalim evlenmek falan değil biliyorum ben de çok gencim daha.. sadece ilerisi için düşündüm sorun teşkil edeceğinden ve sinirlendim baya da.. görüşlerinizi almak istedim. yoksa daha evlenmek için çook senem var ki istemiyorum da zaten eğitim ve kariyerle ilgili hayallerim var :) :) teşekkürler yorum için çok doğru bir noktaya parmak bastınız.hazır uygun konusunu bulmuşken burdan tüm gencecik güzel kızlarımıza sesleniyorum. 20 yaşında 22 yaşında erkek arkadaşlarınızın, sevgililerinizin ailelelri ile neden tanışıyorsunuz? neden telefonda konuşuyorsunuz? 20 ya. 20 yaş. genceciksiniz. annesiyle konuştuğunuz tek sevgiliniz, evleneceğiniz kişi olsun. 20 yaşında 3 aydır güzel duygular beslediğiniz gencecik çocuklarla hemen evlilik planları yapmayın. sizin şimdi böyle el oğlunun annesinin derdini dinleyeceğinize sevgilinizle sinemaya gitme, konsere gitme zamanlarınız. niye bu kadar acele ediyorsunuz? bu kadar evlenmek mi gerçekten istediğiniz, evlenmek değilse niyetiniz neden annesi ile görüşüyorsunuz.
sahiplenilmeyin bu kadar, elin kadını gelip te size saç renginizden filan bahsedemez. görüşerek konuşarak siz yol açıyorsunuz bunlara.
artık ailesinden kimse ile görüşmeyin 3 aydır sevgilisiniz daha. gezin tozun yeter daha önünüzde inşallah ne güzel yıllar var. şimdiden evlilik olmasın tek hayaliniz.
Yetisne tarzi o bay0ani bu sekilde yetistirmisler genis düşünemiyor. Tahminim kadariyla bu kadinin hic bir dusuncesi size uymaz . Hani tek düze giden tipler varya bu bayan onlar gibi tamamen cahilliginden onuda suclamamak gerek. Konusmalari sacma ecet ama bunu ona asilamislar bildiginden sapmiyor sevgilinizin bu kinu hakkinda tutumu nedir annesinin bu davranışlarına o nediyormerhaba hanımlar. herkese iyi akşamlar diliyorum :)
Kactim kactim ayrildim :)kaç kaç![]()