• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar bir bakar mısınız

Çocuk farklı olsa falan dicem de annesi arkadan sana başka kız alıcam diye bağırma cesaretine sahipse çocuğun da çok farklı düşündüğünü sanmıyorum. Kv eşimin yanında benim saçıma makyajıma laf edemezdi kaldı eşime benle konuşuyorken sana başka kız alıcam desin. Annesine bu yüzü şimdiden veren ilerde nelere sessiz kalır bilemedim. Ayrıl

Erkek arkadasin ne diyor bu duruma?

Annem hakli kapanirsin diyor mi mesela?

Ya da adiyamana yakin ilerde yasariz evlendikten sonra diyor mu?

Ben goreve gidersem seni onlarin yanina birakirim diyor mu?

Yoksa sen bakma anneme ben onlar gibi dusunmuyorum kapan diye sana baski yapamam mi diyor.

Ya da ben goreve gidersem sen ailenle kalirsin benimkiler sana cok baski yapabilir diyebiliyor mu?

Bu nokta onemli.

Çocuk farklı olsa falan dicem de annesi arkadan sana başka kız alıcam diye bağırma cesaretine sahipse çocuğun da çok farklı düşündüğünü sanmıyorum. Kv eşimin yanında benim saçıma makyajıma laf edemezdi kaldı eşime benle konuşuyorken sana başka kız alıcam desin. Annesine bu yüzü şimdiden veren ilerde nelere sessiz kalır bilemedim. Ayrıl
Aynenn katiliyorum. Benim beyaz dar bir pantolonum vardi kayinvalidem tatli bir sekilde onu bidaha giyme dedi. Tabi esimin yaninda soylemeye cesaret edemez. Dugune giderken giydim sonra. kvnin yanina gitmek istemedim o pantolonla. Esim "senin kiyafetine kimse karisamaz" dedi. Yani kocam gormus giymisim onun yaninda, gezmisim diger kisiler ne diyebilir ki?

3 aylık ilişkide annesiyle 1 telefon görüşmesinde nasıl bu muhabbete geldiniz?
evlenince kocana süslenirsin falan :oha: ne münasebet, kaç yıllık evliyim kayınvalidem böyle bir konuşma yapamaz benimle, bu kadar özelime burnunu sokamaz, ne haddine? cidden şaşırdım, nasıl oldu da bu konu açıldı, nasıl oldu da siz durup 3 aylık sevgilinizin annesinin saçınızın rengini yorumlamasını dinlediniz?

Erkek arkadasin ne diyor bu duruma?

Annem hakli kapanirsin diyor mi mesela?

Ya da adiyamana yakin ilerde yasariz evlendikten sonra diyor mu?

Ben goreve gidersem seni onlarin yanina birakirim diyor mu?

Yoksa sen bakma anneme ben onlar gibi dusunmuyorum kapan diye sana baski yapamam mi diyor.

Ya da ben goreve gidersem sen ailenle kalirsin benimkiler sana cok baski yapabilir diyebiliyor mu?

Bu nokta onemli.
yok ailesiyle yaşama gibi bir durum asla yok..ben bazen göreve gideceğim bir hafta gerekirse bir ay olacak bazen diyor, sen evde tek başına idare edebilirsin benim sana güvenim tam diyor. evlenince ikimizin tayini çıkabileceği şehirde yaşarız diyor. ben bankacılık okuyorum bu arada. istanbulda yaşarız diyor. kapanmayı sen düşünmüyorsan saygı duyarım dedi, ben seni ilk tanıdığımda kapalı değildin sonuçta değişmeni bekleyemem.ama daha köprüyü geçmedik, evlendikten sonra değişme ihtimali var. güvenmiyorum.

3 aylık ilişkide annesiyle 1 telefon görüşmesinde nasıl bu muhabbete geldiniz?
evlenince kocana süslenirsin falan :oha: ne münasebet, kaç yıllık evliyim kayınvalidem böyle bir konuşma yapamaz benimle, bu kadar özelime burnunu sokamaz, ne haddine? cidden şaşırdım, nasıl oldu da bu konu açıldı, nasıl oldu da siz durup 3 aylık sevgilinizin annesinin saçınızın rengini yorumlamasını dinlediniz?
ah canım orayı ben bile anlayamadım ki. kadın patavatsız bi şekilde pat diye bunları dedi. aylardır içinde tutmuş pat pat söyledi suratıma. nasanın aya uzay mekiği fırlatmasını beklediği gibi, bu da şu kızla telefonda konuşsam da şunları bir bir suratına vursam diye beklemiş :D :D

yok ailesiyle yaşama gibi bir durum asla yok..ben bazen göreve gideceğim bir hafta gerekirse bir ay olacak bazen diyor, sen evde tek başına idare edebilirsin benim sana güvenim tam diyor. evlenince ikimizin tayini çıkabileceği şehirde yaşarız diyor. ben bankacılık okuyorum bu arada. istanbulda yaşarız diyor. kapanmayı sen düşünmüyorsan saygı duyarım dedi, ben seni ilk tanıdığımda kapalı değildin sonuçta değişmeni bekleyemem.ama daha köprüyü geçmedik, evlendikten sonra değişme ihtimali var. güvenmiyorum.
O laflara güvenme evlendikten sonra tam tersi olur.

Direkt ayrıl ya. 20 yaşında genceciksin bu dertlerle mi uğraşacaksın. Annesi daha ilk telefon görüşmesinden neler dayatmış sana. Evlenirsen baya çekeceğin var.

evet evet çok haklısın teşekkürler yorum için.. :)

teşekkürler :) ayrılacağım sanırsam katlanamam ben öyle hem daha çok gencim :KK43:
Bencede katlanılmaz içinden gelmeden kapanamazsın hapis gibi hissedersin basindakini ve kadın daha şimdiden gümbür gümbür söylemiş nasıl davranacağını sakın devam etme kendilerini köle olabilecek kapasitede birini bulsunlar

Adiyamanda cok sarisin var ,kafana takma ,sorun sen degilsin,
oglu icin gozune birini kestirmistir ,onun haricindeki herkese bahane bulur ,
Adiyamanli komsumuz vardi esi teyzesinin kiziylka degil onunla evlendi diye hayati zindan etti ,
Adiyamanda komsular ,ustelik uzaktan akrabalar ,evlenmis istanbula gelmislerdi ,kv pesinden geldi ev actirdi o bu ortalik birbirine girdi ,
Esi sahip ciktigi icin cozuldu ,
Kv ile gorusmuyorlar ,
Sen bu ise bel baglama derim ben bu oglan anasdinin lafindan cikmaz

Adiyamanda cok sarisin var ,kafana takma ,sorun sen degilsin,
oglu icin gozune birini kestirmistir ,onun haricindeki herkese bahane bulur ,
Adiyamanli komsumuz vardi esi teyzesinin kiziylka degil onunla evlendi diye hayati zindan etti ,
Adiyamanda komsular ,ustelik uzaktan akrabalar ,evlenmis istanbula gelmislerdi ,kv pesinden geldi ev actirdi o bu ortalik birbirine girdi ,
Esi sahip ciktigi icin cozuldu ,
Kv ile gorusmuyorlar ,
Sen bu ise bel baglama derim ben bu oglan anasdinin lafindan cikmaz
aaa aaa . kadına bak haspam. oğlana geline hayatı dar etmek için istanbula taşımız evi. insanların kalbi kötülükten körelmiş.

Yaşın daha çok genç,dert sahibi olursun.Ayrıl demek zor tabii ama , yazık olur yıllarına.Huzur olmayınca evlilikte yürümez,e bu hatun şimdi böyleyse,ilerde neler yapmaz.

merhaba hanımlar. herkese iyi akşamlar diliyorum :)

2 senedir tanıdığım biri vardı. 2 senedir onunla olmam için elinden geleni yaptı peşimi bırakmadı. son 3 aydır da sevgiliyiz. kendisi adıyamanlı.polis. 22 yaşında. ben 20 yaşındayım henüz.ailesi adıyamanda o görevi gereği istanbulda. ben de istanbuldayım. ikimizin arası gayet iyi ama annesi daha şimdiden bu 3 aydan sıkıntı olmaya başladı.. bir kere telefonda konuşurken arkadan bağırıyor, sana burdan bi kız alıcam diye. benimle konuştuğunu da biliyor. kendileri tam doğu örf adetlerine göre yetişmiş. annesine göre dışardan bir kız alınması yanlış. beni her türlü eleştirdi bu güne kadar. telefonda annesiyle görüştük bir kere, senin saçların sarı, bizim burda pek hoş karşılanmaz bunlar dedi. hayır ne alakası var? ona göre saçlarımın sarı olması afedersiniz beni kötü bi kadın yapıyormuş. kendi içimizden gelin alırız, abisine de burdan ben buldum vs. dedi. bir de şey dedi, bizim gelinlerimiz hep kapalıdır ilerde sen de kapanırsın. ne münasebet dedim ben de. anlatmaya çalıştım. ama kadın anlamıyor. kendim istemediğim sürece kimsenin lafıyla kapanamam dedim. evlenince saçını millete göstereceksin ne olacak sanki diyor, kocan için süslenirsin anca diyor. siz şehirlileri anlamıyorum diyor. sanki ben saçlarımı erkeklere yaranmak için boyattım. çok sinirliyim çok.. ilerisi için düşünemiyorum bile.

içim çok doluydu dökmek istedim. okuyan herkese teşekkürler..
Bir doğu gelini olarak kesinlikle ve kesinlikle beş dakika düşünme ve ayrıl bende ankarada yetiştim büyüdüm dünyanın en melek insanıda olsalar seni olduğun gibi kabul etselerde olmuo kültür farklılığı devreye girio şimdi yanında olan sevgilin sana herşeyiyle destek olan sevgilin yarın onların agizina bakicak bunlarda baba anne çok önemli çok kıymetli seni ne kdr sevsede onlar öncedir sen sora gelirsin ve onların sözü dinlenir sakin evlenme ayrıl ben çok pismanin

Daha küçücüksün hayatını yaşa. Boşuna vakit kaybetme böyle bir aile ile bence. Gez toz flört et ama olmayacak bir işe kalkışma...

2 senedir tanıdığım biri vardı. 2 senedir onunla olmam için elinden geleni yaptı peşimi bırakmadı. son 3 aydır da sevgiliyiz. kendisi adıyamanlı.polis. 22 yaşında. ben 20 yaşındayım henüz.ailesi adıyamanda o görevi gereği istanbulda. ben de istanbuldayım. ikimizin arası gayet iyi ama annesi daha şimdiden bu 3 aydan sıkıntı olmaya başladı.. bir kere telefonda konuşurken arkadan bağırıyor, sana burdan bi kız alıcam diye. benimle konuştuğunu da biliyor. kendileri tam doğu örf adetlerine göre yetişmiş. annesine göre dışardan bir kız alınması yanlış. beni her türlü eleştirdi bu güne kadar. telefonda annesiyle görüştük bir kere, senin saçların sarı, bizim burda pek hoş karşılanmaz bunlar dedi. hayır ne alakası var? ona göre saçlarımın sarı olması afedersiniz beni kötü bi kadın yapıyormuş. kendi içimizden gelin alırız, abisine de burdan ben buldum vs. dedi. bir de şey dedi, bizim gelinlerimiz hep kapalıdır ilerde sen de kapanırsın. ne münasebet dedim ben de. anlatmaya çalıştım. ama kadın anlamıyor. kendim istemediğim sürece kimsenin lafıyla kapanamam dedim. evlenince saçını millete göstereceksin ne olacak sanki diyor, kocan için süslenirsin anca diyor. siz şehirlileri anlamıyorum diyor. sanki ben saçlarımı erkeklere yaranmak için boyattım. çok sinirliyim çok.. ilerisi için düşünemiyorum bile.

Sevgilinizin yaşı küçük ve ailesinden uzak özlem çekiyordur bu yüzdrn annesinin sözünden çıkabileceğini sanmıyorum zaten kadın bunları size rahatça söyleyebiliyorsa tam bir ana kuzusu demekki.. abisine siz bulduysanız bunada bir tane bulun banada uzak olun deyip kaç bence balık baştan kokmuş

Öyle demesine bakmayın sizi kabul etti mi en gözde gelin olursunuz

yol yakınken ayrıl. o kadın oğlunu doldurup doldurup seni dövdürür bile.

Kac cocugum kacccc
Boyle deli bir aileye gelin mi olunur!

Back
X