Hanımlar bir konuda fikir istiyorum

mervesivik

Aşkımsın Aşkım,tarzımsın tarzım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
1.042
2.397
48
Merhabalar hanımlar 17 senelik evliyim 17 yıldır kiradayız şimdi ev almaya karar verdik çok şükür paramızı biriktirdik bir de kızımız var çok şükür.
Konuya gelelim eşim bankacı ben şu an ev hanımıyım bir iki ev baktık eşimle hepsi de çok hoş evler takıldıgım nokta var ve karar veremiyorum eşim bahçeli müstakil bir ev almaktan yana ama hiç bir şekilde bana baskı da yapmıyor ben ise apartman dairesi daha iyi olur diyorum hem paramıza da uygun eşim ise çocuğumuz var bir de köpek alırız ağaç çiçek uğraşırız diyor ben kararsız kaldım bir de işin maddi boyutu var daire alırsak beğendiğimiz yer tam paramıza göre müstakil olanı seçersek altınlarımı da vermem gerek ki veririm Orasinda değilim sadece müstakil ev konusunda emin olamıyorum

Not. Evi beğendim sorun yok ama karar veremiyorum bir hafta mühlet verdi eşim hangisini istiyorsan onu alalım dedi sizce ne yapmalıyım..?

Ben olsam bahçeli ev isterdim.Çok isterdiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm

Allah sana da nasip etsin inşallah ;) ben güvenlik konusunda çekincelerim var merkeze biraz uzak diye mi yoksa bahane mi ediyorum bilmiyorum kararsız kaldım işte

Isınma, güvenlik ve bahçe bakımını sorun etmezseniz tabi ki müstakil ev daha cazip.

Isinma konusunda sorun olacağını sanmıyorum ama bahçe bakımı börtü böceği beni korkutuyor bir de merkeze uzak bir yer güvenlik nasıl olur bilemiyorum

Müstakil ev, bir apartman dairesiyle kıyas bile kabul etmez bence. Mis gibi bahçe, ister kediniz olsun ister köpeğiniz, evde beslemekten çok daha konforlu. Ağaç dik, sebze yetiştir, çiçek ek, hafta sonu kahvaltını çimlerin üstünde yap... Nefis bence. Yerinizde olsam düşünmezdim bile, müstakil ev alırdım.

Cnm bahçeli ev daha güzel olur yine de senin kararın ama ben şahsen apt dairelerini sevmiyorum imkanım olsaydı kesinlikle müstakil isterdim yazın kur bahçeye masani sandalyeni oh oturun kendinize yine de karar senin cnm

Müstakil ev, bir apartman dairesiyle kıyas bile kabul etmez bence. Mis gibi bahçe, ister kediniz olsun ister köpeğiniz, evde beslemekten çok daha konforlu. Ağaç dik, sebze yetiştir, çiçek ek, hafta sonu kahvaltını çimlerin üstünde yap... Nefis bence. Yerinizde olsam düşünmezdim bile, müstakil ev alırdım.

Aslında konfor açısından çok haklısın ses olmaz karışan olmaz dert yok tasa yok

Kesinlikle bahceli ev. Bahceye cicek dikersiniz. Hem ilkbaharda bahcede kahvalti yapmak muhtesem birsey.

Isinma konusunda sorun olacağını sanmıyorum ama bahçe bakımı börtü böceği beni korkutuyor bir de merkeze uzak bir yer güvenlik nasıl olur bilemiyorum
Hangi şehirde olduğunuz önemli ısınmada iZolasyon iyi olsa da yine de apartman dairesine göre daha fazla yakıt harcayacaksınız. Güvenlik için de profesyonel yardım alırsınız bu konuda çeşitli güvenlik paketi sunan firmalar var. Bahçe işleri de heves istiyor eğer toprakla uğraşmak hoşunuza giderse çok güzel olabilir.

Aslında konfor açısından çok haklısın ses olmaz karışan olmaz dert yok tasa yok
Şehirden çok mu uzak? O kısmı anlamadım. Arabanız varsa, o da dert değil bence. Güvenlik kısmını da alarmla, kamerayla çözersiniz, içiniz rahat eder. Çok pahalı şeyler değil artık bunlar.

Eşim de öyle diyor biliyor musun :KK76: kirada olmamıza rağmen balkonda zeytin şeftali yetiştirdi simdi de bahçemiz olsun keyif yapalım sana da mangal yaparım diyor:KK50:
Ohoo bahçe bakımını hiç düşünmeyin siz :)
Sağlıklı sağlıklı besinler fena mı?
Hem bahçenin havası yeter:))

müstakil ev daha iyi ama çiçekle uğraşmak bahçeye bakmak hiç bana göre değil onun için apartman tercih ederdim siz bahçeyle uğraşmasını severseniz ona göre tercih yapın gerçekten zor bir karar

Cnm bahçeli ev daha güzel olur yine de senin kararın ama ben şahsen apt dairelerini sevmiyorum imkanım olsaydı kesinlikle müstakil isterdim yazın kur bahçeye masani sandalyeni oh oturun kendinize yine de karar senin cnm

İnşallah en doğru kararı verebilirim çünkü bu güne kadar eşim her konuyu bana bıraktı gene bana bıraktı gönlün ne istiyorsa onu alalım dedi benim de bir zahmet artık eşimi de düşünmem gerek dimi:confused:

Back
X