Erkek arkadaşımın her şeyi sorması

Abicim buna incelik deniliyor. Mesele yemek değil o an düşünülmek. Canı tatlı istediği zaman ben ona söylemeden onun evine söylüyorum zaten. Olması gereken de bu bence . Yoksa param var hamdolsun .

ben yapıyorum o da yapsın mantığı hoş değil. siz öyle jest yapıyorsanız yapın, karşınızdaki size aynı jestten yapmak zorunda değil.

Abicim buna incelik deniliyor. Mesele yemek değil o an düşünülmek. Canı tatlı istediği zaman ben ona söylemeden onun evine söylüyorum zaten. Olması gereken de bu bence . Yoksa param var hamdolsun .
Bu sitede "abi" yok, olmaz yani, Kadınlar Kulübündesin çünkü 🤣🤣 Ayrıca bizim jenerasyon buna "incelik" demez, "kendi yemek siparişini niye başkasına verdiriyorsun beceriksiz misin sen" der. Çok basit şeyleri dert ediyorsunuz yaaa öffff...

Adamın parası yoktur fikri oluşuyor, ki zaten yokmuş satır aralarına bakarsak. Enteresan olan parası olmayan bir adamın altın satıp oyun satın alması.

Yemek mevzusunu anlayamadım. Dışarda beraberken mi soruyor, ayrı ayrıyken mesajda acıktım diyip hop siparişi kapıda bekliyorsanız o da sizin enteresanlığınız:)
Öğrenciyken ana babanın verdiği cep harçlığıyla geçinildiğini idrak edemeyen kızlar var. Sanıyorlar ki Sabancı sülalesinden biriyle sevgililer. Beklentiler muazzam. Adamın kendine aldığı eşyanın bile muhasebesini tutuyor. 23 yaşında biri hobisi için eşya satın alamıyor, zabıta gibi tepesine dikiliyor sevgilisi.

4 yıllık bir ilişkim var. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 23 yaşındayım ve yurtta kalıyorum. Kendisi evde yaşıyor başka bir şehirde . Erkek arkadaşım her şeyi soruyor. Mesala acıktım diyelim , sana yemeği ben söyliyeyim mi diyor. Ben ona sormadan onun canı çektiği zaman söylüyorum. Aldım gelir diyorum. Ama o her şeyi soruyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Ben al yap getir diyebilecek birisi değilim. Kimse diyemez bence. Sadece bir kere çiçek buketi aldı o da benim laf sokmam sebebiyle oldu. (Doğum günümde)
Gold takı hayatta takamıyorum. Kendime yakıştırmıyorum. Çok pahalı bir saat hediye geldi , rengi gold diye onu bile takmam. Erkek arkadaşım bunu bilmesine rağmen gidip a harfli gold kolye almış doğum günümde(Kendi baş harfi)
Ben de bu durumu ona söyledim. Bu sefer o kırıldı. Sonuçta ben aldım değerli olması gerekmez mi diye? Gram hak veremiyorum. Doğum gününden aylar önce para biriktirip güzel ve istediği şeyleri almaya özen gösteririm. O ise eminim bu kolyeye 1 gün öncesinden karar verip aldı.
Evet her şey para değil fakat doğum günüme yakın bir zamanda çiçek muhabbetini açtım. Hiç almadın kaç senedirli beraberiz dedim. Haklısın ama çiçeği alırsam aklımda ki hediyeye para yetiştiremem dedi . Kendisi 1 hafta önce 20k altınını bozup oyun bilgisayarı aldı . Ben olsam sevgilimin doğum günü için içinden ayırırdım. Uzun zamandırlı istediği bir şey de değildi. Almak için aldı resmen.

Onun dışında bana değer verdiğini hissediyorum. Zaman ayırır , sevgi sözcüklerini kullanır , arkadaşlarının yanında aşkımlı cicimli konuşmaktan hiç çekinmez , hatalı ben olsam da arar barışmadan bırakmaz vs. O yüzden bu konuyu açmak istemiyorum. Ama böyle de bazen kafama çok takıp üzülüyorum. Siz olsanız napardınız?
Dert ettiğiniz şeyler hep maddiyat üstüne kurulu ve bu şekilde düşünmeniz çok rahatsız edici.

Gerçekten aldığı hediyelere dahi beğenmedim diyebilecek kadar cüretkarsanız bu çocuk size nasıl sormadan yemek söylesin? Regl döneminde falan mısınız şu an? Ben de bazen o tarz günlerde böyle ipe çöpe kuruluyorum çünkü de, başka türlü mantıklı bir beklenti değil zaten 🤦‍♀️

Bence birbirinizi bi salın ☺️ sen hiçbir şeyden memnun olmuyosun, karşı taraf seni memnun etmeye zorluyo sürekli falan. Derdiniz dert değil.

Bildiğim kadarıyla evli ve kadınım ama sen öyle diyorsan öyle olsun😂

Adı kadınlar kulübü olan bir sitede profil resmi sebebiyle üyeyi erkek sanan insanların zeka seviyesi endişe verici geliyor gerçekten. Bir de üniversite falan okuyorsunuz. Eğitimin geldiği nokta…
Ne adın var ne profilin düşüncelerinde değişik birde ayak feministi 🤣 böyle bir profilden ne çıkarılsın istersin mesala ?

Sen kendi yemeğini söyle o da kendi yemeğini söylesin mesela. İkinizden de para çıkıyor neticede oradaki mantığı ben anlamadım yani. Canın ne çekiyor nereden bilsin? Hediye bile beğenmeyip sorgulayan insana sormadan yemek ısmarlanmaz zaten ona da laf edersiniz gibi. Bilmiyorum çok detaylar ve hesaplar var kafanızda bu yaşta bu kadar beklentili olmanız tuhaf geldi. Kendine aldığı bilgisayarın parasına bile göz dikmişsiniz de sizi ilgilendiren bir husus yok
O kadar zekisiniz ki 🥰 ben hiç düşünemedim ikimizden de para çıktığını iyi ki söylediniz . Siz ödüyorsunuz sanıyordum

Ayrıca adama nie canım tatlı istedi diyince tatlı gönderiyorsunuz alsın yesin meselaaa
Yada nie doğum günü hedıyesı ıcın aylar öncesinden para biriktiriyorsunuz ? Koparın bi gül verin ne önemi var maddiyatın önemli olan düşünmek değil mi ?
Sonra erkekler prenses modda takılıyor

Öğrenciymişsiniz , Babanızın parasıyla el oğlunu beslemeyin valla evlenince babanızın cebinin hesabını yapar
Baba parası olduğunu nereden çıkarttınız ki? Kendim işe giriyorum. Kendi biriktirdiğim parayla alıyorum. Mesele para da değil onu mutlu edebilmek için öncesinden hesap plan yapıyor oluşum

Ona tatlı söyleyip mutlu olmasını beklemek saçma değil mi?
Hani güzel bir yere götürülür güzel bir manzara izlersiniz tamam da bana tatlı söylemiyor diye konu açmanız garip geldi.
Böyle beklentileri yaşınız ilerledikçe bırakırsınız umarım. İlişkiler böyle beni düşünmüş tatlı almışla yürümez. Bi de şu klişe cümleyi kullanmayın ya yolda çiçek koparsa gelse falan filan o da mutlu etmez seni yalan söyleme. Seni şu mutlu eder altın satıp bilgisayar yerine sana marka bi çanta almalıydı. Sevgilisiniz bu kadar al ver beklemeyin baktınız size yapılmıyor siz de yapmayın demek ki aynı şekilde mutlu olmuyorsunuz. Şahsen geleceğimiz için altını satmasa daha memnun olurdum ben tatlıyı alır insan zaten 😂

Baba parası olduğunu nereden çıkarttınız ki? Kendim işe giriyorum. Kendi biriktirdiğim parayla alıyorum. Mesele para da değil onu mutlu edebilmek için öncesinden hesap plan yapıyor oluşum
yahu nie bi erkek için işe girip para biriktirip hediye alıyorsunuz 4 sene olmuş koyun önünüze bi düşünün adamın sizden böyle bi beklentısı var mı yada siz böyle yapınca ekstra ekstra sizi önemsiyor mu ?
Sizin suan derslerinize çalışıp tüm vaktinizi buna harcamanız gerekmiyor mu ?
Kendınız söylüyorsunuz adam oyuna bile parayı buluyor bana gelince yok cekıyor die değer mi böyle biri için sizce ? Mevzu para değil anlamıyorsunuz beni mevzu bu 🥒 ın öğrenci sevgilisinden bunu kabul edebiliyor olması .

Back
X