Erkek arkadaşımın her şeyi sorması

yahu nie bi erkek için işe girip para biriktirip hediye alıyorsunuz 4 sene olmuş koyun önünüze bi düşünün adamın sizden böyle bi beklentısı var mı yada siz böyle yapınca ekstra ekstra sizi önemsiyor mu ?
Sizin suan derslerinize çalışıp tüm vaktinizi buna harcamanız gerekmiyor mu ?
Kendınız söylüyorsunuz adam oyuna bile parayı buluyor bana gelince yok cekıyor die değer mi böyle biri için sizce ? Mevzu para değil anlamıyorsunuz beni mevzu bu 🥒 ın öğrenci sevgilisinden bunu kabul edebiliyor olması .
Abla sen niye her şeyi kafanca yorumluyorsun 😅 onun için işe girdiğimi söylemedim ki zaten. Baba parasıyla hediye alma dedin ilk. Ona ithafen dedim ki baba parası değil kendi param. Şimdi de onun için işe niye girdin diyorsun

O işler öyle olmuyor. Sevmediğini bildiğin bir şeyi alması düşünmemek bana göre. Yoldan çiçek kopartsa emek verdi beni düşündü der daha çok sevinirdim.
Yoldan çiçek koparsa bedavaya getirdi diye laf ederdin eminim. Memnuniyetsiz bir insansın çünkü. Çocuğu sevdiğine de pek inanmıyorum

Abla sen niye her şeyi kafanca yorumluyorsun 😅 onun için işe girdiğimi söylemedim ki zaten. Baba parasıyla hediye alma dedin ilk. Ona ithafen dedim ki baba parası değil kendi param. Şimdi de onun için işe niye girdin diyorsun
Kendim işe giriyorum. Kendi biriktirdiğim parayla alıyorum.
Ablasının gülü 🤣 zaten çalışan parasını kazanan biriyim dememişsin ki işe girip biriktirip alıyorum dimişsin ben Nöreyim

Ona tatlı söyleyip mutlu olmasını beklemek saçma değil mi?
Hani güzel bir yere götürülür güzel bir manzara izlersiniz tamam da bana tatlı söylemiyor diye konu açmanız garip geldi.
Böyle beklentileri yaşınız ilerledikçe bırakırsınız umarım. İlişkiler böyle beni düşünmüş tatlı almışla yürümez. Bi de şu klişe cümleyi kullanmayın ya yolda çiçek koparsa gelse falan filan o da mutlu etmez seni yalan söyleme. Seni şu mutlu eder altın satıp bilgisayar yerine sana marka bi çanta almalıydı. Sevgilisiniz bu kadar al ver beklemeyin baktınız size yapılmıyor siz de yapmayın demek ki aynı şekilde mutlu olmuyorsunuz. Şahsen geleceğimiz için altını satmasa daha memnun olurdum ben tatlıyı alır insan zaten 😂
Biz öyle mekan mekan dolanmıyoruz uzak mesafe olduğu için. Olurda dolanırsak hesabı hiç bir zaman ona tek ödetmedim. Yemeği ben ödersem kahveleri o öder. Benim yaşadığım memelekete gelirse günü birlik her şeyi ben karşılamaya çalışırım. Böyle ucuz isteklerim olmadı 👎 marka çantalarım da var param da . Mesele düşünüp o an canı istediği için ondan önce davranmak . Ayrıca marka çanta istesem gidip alır bunu sorun yapacak birisi de değil . İnsanın fikri neyse zikri de o derler. Hem günahıma girdiniz. Hem de kendi isteklernizi beyan ettiniz 😆

🤣🤣kız sen son paragrafta oğlanı övmüşsün sonra da yine de üzülüyorum demişsin 🤣memnuniyetsiz misin

Linçlenirsin tabi 🤣

🤣🤣kız sen son paragrafta oğlanı övmüşsün sonra da yine de üzülüyorum demişsin 🤣memnuniyetsiz misin

Linçlenirsin tabi 🤣
Yok abla tekrar baktım senin için. Bağlaç kullanmışım😂 ama böyle DE üzülüyorum bazen demişim. Yani çok iyi hoş seviyorum değer veriyor ama bazen düşüncesiz oluşu beni arada üzüyor anlamında konuşmuşum

Yok abla tekrar baktım senin için. Bağlaç kullanmışım😂 ama böyle DE üzülüyorum bazen demişim. Yani çok iyi hoş seviyorum değer veriyor ama bazen düşüncesiz oluşu beni arada üzüyor anlamında konuşmuşum
Şimdi düşüncesiz oluşu üzüyorsa evlenınce değişen kocaların konularına bi göz at istersen 🙈

Biz öyle mekan mekan dolanmıyoruz uzak mesafe olduğu için. Olurda dolanırsak hesabı hiç bir zaman ona tek ödetmedim. Yemeği ben ödersem kahveleri o öder. Benim yaşadığım memelekete gelirse günü birlik her şeyi ben karşılamaya çalışırım. Böyle ucuz isteklerim olmadı 👎 marka çantalarım da var param da . Mesele düşünüp o an canı istediği için ondan önce davranmak . Ayrıca marka çanta istesem gidip alır bunu sorun yapacak birisi de değil . İnsanın fikri neyse zikri de o derler. Hem günahıma girdiniz. Hem de kendi isteklernizi beyan ettiniz 😆
O zaman şöyle anlatayım sana tatlı kızım.
Böyle basit şeylerde mutluluğu ararsan hep böyle birilerinden bu basit ve anlamsız şeyleri bekleyerek geçirirsin ömrünü hep yetersiz gelir. Bana tatlı almayı akıl edemiyorsa beni mutlu etmeyi beceremiyorsa yallah.
Senin fikrin de zikrin de mutluluk üzerine ise neden mutsuz olduğun şeyi sürdürüyorsun madem bir tatlıyı dahi akıl edemiyor ?
Bu yorumu sana tamamen totoşumun keyfini düşünen kocamın aldığı koltuktan yazıyorum. Sen yorumumu gözün yüksekte olsun gibi anlamışsın ama değil.
Tatlıya mahkum olma güzel kızım sen çok daha güzellerine layıksın. Bırak onu düşünmeyi bu kadar önemseme eğer karşılığını görmüyorsan. Kendi değerini sen belirlersin. Arkadaşlarının yanında aşkım bebeğim demesi de kıstas değil lütfen kendine gel.

Ne adın var ne profilin düşüncelerinde değişik birde ayak feministi 🤣 böyle bir profilden ne çıkarılsın istersin mesala ?
Bazen diyorum ki bu z kuşağına çok mu yükleniyoruz, haksızlık mı ediyoruz. Sonra biriyle böyle etkileşime giriyorum, yok yok bütün düşüncelerimde haklıyım diyorum. Bu kadar sosyal becerileri gelişmemiş, kültürel anlamda eksik, okuduğunu anlamaktan ve bağlantı kurmaktan uzak bir kuşak daha gelmedi henüz.
(Arada cin gibi olanlar var onları tenzih ederim)

4 yıllık bir ilişkim var. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 23 yaşındayım ve yurtta kalıyorum. Kendisi evde yaşıyor başka bir şehirde . Erkek arkadaşım her şeyi soruyor. Çiçek mi istiyorsun diyor ama içinden geldiği hiç bir an olmuyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Ben al yap getir diyebilecek birisi değilim. Kimse diyemez bence. Sadece bir kere çiçek buketi aldı o da benim laf sokmam sebebiyle oldu. (Doğum günümde)
Gold takı hayatta takamıyorum. Kendime yakıştırmıyorum. Çok pahalı bir saat hediye geldi , rengi gold diye onu bile takmam. Erkek arkadaşım bunu bilmesine rağmen gidip a harfli gold kolye almış doğum günümde(Kendi baş harfi)
Ben de bu durumu ona söyledim. Bu sefer o kırıldı. Sonuçta ben aldım değerli olması gerekmez mi diye? Gram hak veremiyorum. Doğum gününden aylar önce para biriktirip güzel ve istediği şeyleri almaya özen gösteririm. O ise eminim bu kolyeye 1 gün öncesinden karar verip aldı.
Evet her şey para değil fakat doğum günüme yakın bir zamanda çiçek muhabbetini açtım. Hiç almadın kaç senedirli beraberiz dedim. Haklısın ama çiçeği alırsam aklımda ki hediyeye para yetiştiremem dedi . Kendisi 1 hafta önce 20k altınını bozup oyun bilgisayarı aldı . Ben olsam sevgilimin doğum günü için içinden ayırırdım. Uzun zamandırlı istediği bir şey de değildi. Almak için aldı resmen.

Onun dışında bana değer verdiğini hissediyorum. Zaman ayırır , sevgi sözcüklerini kullanır , arkadaşlarının yanında aşkımlı cicimli konuşmaktan hiç çekinmez , hatalı ben olsam da arar barışmadan bırakmaz vs. O yüzden bu konuyu açmak istemiyorum. Ama böyle de bazen kafama çok takıp üzülüyorum. Siz olsanız napardınız?
Benim esim bana hediye almayi beceremez. Aldiklari kendince guzel seyler ama cok fazla kullanabilecegim seyler degil. O sebeple ben kendi isteklerimi belirtiyorum ve o aliyor. Boylelikle para israfi yapmaktan kaciniyoruz:)

4 yıllık bir ilişkim var. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 23 yaşındayım ve yurtta kalıyorum. Kendisi evde yaşıyor başka bir şehirde . Erkek arkadaşım her şeyi soruyor. Çiçek mi istiyorsun diyor ama içinden geldiği hiç bir an olmuyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Ben al yap getir diyebilecek birisi değilim. Kimse diyemez bence. Sadece bir kere çiçek buketi aldı o da benim laf sokmam sebebiyle oldu. (Doğum günümde)
Gold takı hayatta takamıyorum. Kendime yakıştırmıyorum. Çok pahalı bir saat hediye geldi , rengi gold diye onu bile takmam. Erkek arkadaşım bunu bilmesine rağmen gidip a harfli gold kolye almış doğum günümde(Kendi baş harfi)
Ben de bu durumu ona söyledim. Bu sefer o kırıldı. Sonuçta ben aldım değerli olması gerekmez mi diye? Gram hak veremiyorum. Doğum gününden aylar önce para biriktirip güzel ve istediği şeyleri almaya özen gösteririm. O ise eminim bu kolyeye 1 gün öncesinden karar verip aldı.
Evet her şey para değil fakat doğum günüme yakın bir zamanda çiçek muhabbetini açtım. Hiç almadın kaç senedirli beraberiz dedim. Haklısın ama çiçeği alırsam aklımda ki hediyeye para yetiştiremem dedi . Kendisi 1 hafta önce 20k altınını bozup oyun bilgisayarı aldı . Ben olsam sevgilimin doğum günü için içinden ayırırdım. Uzun zamandırlı istediği bir şey de değildi. Almak için aldı resmen.

Onun dışında bana değer verdiğini hissediyorum. Zaman ayırır , sevgi sözcüklerini kullanır , arkadaşlarının yanında aşkımlı cicimli konuşmaktan hiç çekinmez , hatalı ben olsam da arar barışmadan bırakmaz vs. O yüzden bu konuyu açmak istemiyorum. Ama böyle de bazen kafama çok takıp üzülüyorum. Siz olsanız napardınız?

Yaşın küçük, ilerde bu mesajları okuyup ayhhhhh neler yazmışım diyeceksin.Çocuk senin için harçlığından ayırıp hediye alıyor daha ne istiyorsun.Hem uzak ilişki yaşıyayım hem ateşli olsun hem şu hem bu olmuyor işte. O yoğun okul günlerinde seni aksatabilir ki sevdiğini gösteriyor diyorsun.Buket çiçek almasa nolur ki ? Şu çiçek beklentisi beni benden alıyor alt tarafı solan bişey.Saksı çiçeği alsın sula büyüt o daha kıymetli bence. Ayrıca acıktınsa çık dışarı ye adammm te bilmem ne ilinden sana niye yemek söylesin.Kızlar bırakın bu premses tavırları, güçlü olun. Hayat herşeyi altın tepside sunmuyor bazen.

Bazı insanlar hediye almayı bilmez, bunun cinsiyetle de pek ilgisi yok bence. Annem hiç bilmez mesela, beni sevmiyor mu şimdi 😄

Sevgi dili farklıdır ve bu yeterli geliyorsa sorun etmeyin bence. Sorun ediyorsanız da düzelecek bir durum değil bu maalesef.

Back
X