Hanımlar boşanmak istediğim eşim sürekli arıyor ben değiştim diyor

Hanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok

Şiddet varsa evlilik yoktur, affetmek daha kötüsüne kapı açmak sadece, insanlar değişmiyor. Şiddet artarak devam eden bir durum, maalesef doktor desteklerine, öfke kontrollerine falan inanmıyorum. Gencecik insansınız, hayatınızı sorunlu insanlarla heba etmeyin. Çocuğunuz olmaması büyük avantaj, kestirip atın, Ümraniye'deki kadın konusuna da yazdım, bu tip adamları koca yapmayın, baba hiç yapmayın

Şuan o yaptığı darpi inkar ediyor sinirlenince gözü hiç bişey görmez sofra yıkıp eşya kirardi
Ozaman dönme nasılsa döndü der yine yapar akıllanmaz bunlar herkes sinirlenince soframı yıkıyor yemeyip küser giderdi dedem eski insan bile el kaldırmazdi düşün bu karakter meselesi keşke düzelse ama sanmıyorum

S Sedasedacan11 merhaba..
Darp, hakaret, şiddet.. Bunları o kadar çok duyar olduk ki.. Bir kadına bunların yapılması hiç normal değil unutmayın bunu. Kocamdır sever de döver de.. Böyle bir şey yok.. Değişse de değişmese de fark etmez. Yaptığı hatanın bedelini ödemeli benim fikrimde. Gidin kendinize yeni bir yol çizin. Tabi ki hayat sizin ve siz de eşinizi en iyi tanıyan kişisiniz. Ama lütfen iyi düşünün.

O size darp ederken, size üzüldü mü? Canınızı yaktığını, kalbinizin paramparça olduğunu düşündü mü? Kendiniz için doğru kararı vermenizi ümit ediyorum.

Ben insanların değisebilecegine inananlardanım.

Fakat nasıl darp ettigini kabul etmez anlayamadım. Yani size bir sekilde siddet uyguladı ama yapmadım mi diyor?

O zaman yalan da söylüyor.

İste bu çok zor yalan söyleyen insana nasıl güvenip de değiştigine inanacaksınız.

Sizi değisecegine ikna etmeli ama asla laflarına kanmayın çünkü yalan da söyleyen biri, bu durumda göstermesini isteyin.

Bir psikolog ya da aile terapistine birlikte tedavi olana kadar gidecegine ve terapist evet bu adamla ayni evde guvenle yaşayabilirsin diyene kadar tedaviye devam edecegine gerekirse noterde kağıt imzalasın. Ve siz o tedavi olana kadar eve dönmeyin.

Darp ve bunu inkar olmasaydı keşke o zaman daha kolay olabilirdi ama arkadasların da dedigi gibi darp eden adamın yaninda canınız tehlikede demektir. Hakkinızda hayırlısı olsun...

Darp, şiddet ve saygı yitimi diş macunu gibidir. Bir kere sıkıldıysa bir daha tüpün içine geri koyamazsınız. Hayatınıza sahip çıkın.

Eğer darp olayı BİR KEZ olduysa anlık bir öfke patlaması nedeniyle uygun bir dille tedavi olmasını salık verin.Çünkü hatırlamaması veya inkar ediyor olması bana psikolojik olarak kendide utanıyor yaptığından gibi geldi.
Sakın başka hayat daha iyisi karşıma çıkar falan sakın ağzına bile alma bu lafları şu aşamada..toplumsal baskı yetişilen ortam vs. Erkek azıcık gerizekalılık potansiyeli taşıyabiliyor daha kötüsüne maruz kalma.Sakın kışkırtma aman diyeyim canın tatlı ailene yazık.

Sadece tedavi olmasını söyle kabul edersen tekrar düşünebilirim çünkü ben korkuyorum de.(bir kez olduysa dayak)
Sakın sevmiyorum istemiyorum deme sadece korkuyorum de.
Çünkü şu aşamada sevmiyırum felan dersin adam yanlış başkası var falan sanır canından olma.çok dikkatli olarak.dışarı felan hiç bir şekilde tek çıkma malesef..

Darp ÇOK KEZ olduysa hazır çocukda yokken boşver boşan sal gitsin..

Ayy bunları yazdığıma inanamadım! Resmen kadını korumak için yaşama ölü taklidi yap der gibiyim!!! Feministlikden, Duygu Asena ekolünden nerelere geldim ben...Kadına zulm eden Erkekler tüüü size..

Hanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok
şiddet varsa inanma.
boşan.

Daha kötüsü niye karşına çıksın herkes onun gibi ailesine sınır koyamayan dayakçı mı

Yapmayın, şiddet görmüşsünüz ötesi var mı? Hazır çocuk da yokken ne güzel kurtulmuşsunuz. Dönüp çocuk olunca bir daha şiddet görseniz bu sefer bu kadar kolay da gidemezsiniz. Ya daha kötüsü karşıma çıkarsa demişsiniz. Daha boşanmadan yenisini mi düşünüyorsunuz? Evlenmeyiverin yahu, daha kötüsü çıkarsa evlenmezsiniz olur biter şart mı? Bunları düşünmeyin bir kurtulun da sonra düşünürsünüz sıradakini.

Hepinize katiliyorum bugunde ailesi geldi barış çok pişman kimseye fırsat verme dediler ama gitmedim... epeydir küsum ve eşim calismiyor o günden bugüne

Darp varsa daha beteri de olur ilerde.
Ayrılmak niyetindeyseniz nolur ondan uzak bi yere gidin.
Kimseler yerinizi yurdunuzu bilmesin.
Yeni bi ilişki mevzusunu sakin kimseye dinlendirmeyin.
Yada yeni bi hayat.
Zira yarın öbür gün bensiz hayat olmaz olamaz , deyip karşınıza çıkıverir.
Kaçmak nereye kadar ? Neye çözüm ?
Gerçekten yapılması gereken bu degil ama öyle caniler var ki...
Ya dolduruşa gelip katlediyor.
Ya da adamlık yaptığını sanıp katlediyor.
Her ikisinde de bir katliam yapıyor.
Lütfen kendinize dikkat edin.
Evi terk edip gitmeniz ona çok koymuş ta olabilir. .
Eve dönüşünuzde daha beter şeylerle karşılaşma ihtimalini de gözden geçirin , derim.
Hakkınızda herşeyin hayirlisi.
Keşke değişmiş olsa.
Duamız da o.
Ama ne olur bi iki çift söze hemen kanmayin.
Degistim , sözleri kandırmacadan başka bişey değildir.
Allaha emanetsiniz.
Ne diim. Rabbim hakkınızda herşeyin hayirlisini versin.
Müthiş bir cevap size katılıyorum çok doğru iki söze kanmicam

Seni darp etti ve inkar ediyor!!! Bak eğer bunun için özür diliyor pişman deden farklı bir gözle bakardım ama inkar eyor. Bidaha yapıcak! Bu adam yaptığı şeyi bile inlar edecdk kadar hasta! Dönme sakın.
Desek de döneceksin ama göze alıyorsan sen bilirsin.

Back
X