- 28 Kasım 2010
- 42.426
- 140.916
- 798
- Konu Sahibi Sedasedacan11
Bir degistim diyene inanmayin bir de pardon yanlislik olmus diyene.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok
Ozaman dönme nasılsa döndü der yine yapar akıllanmaz bunlar herkes sinirlenince soframı yıkıyor yemeyip küser giderdi dedem eski insan bile el kaldırmazdi düşün bu karakter meselesi keşke düzelse ama sanmıyorumŞuan o yaptığı darpi inkar ediyor sinirlenince gözü hiç bişey görmez sofra yıkıp eşya kirardi
şiddet varsa inanma.Hanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok
Daha kötüsü niye karşına çıksın herkes onun gibi ailesine sınır koyamayan dayakçı mıHanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok
O zaman düşünme bile ayrıl eğer seni seviyorsa hal ve hareketlerine dikkat etsin tek defa bile vurmamalı. Annemle babam anlaşamazlar hiç ama hiçbir kavgasında babam anneme bir kere bile vurmadı.Şuan o yaptığı darpi inkar ediyor sinirlenince gözü hiç bişey görmez sofra yıkıp eşya kirardi
Müthiş bir cevap size katılıyorum çok doğru iki söze kanmicamDarp varsa daha beteri de olur ilerde.
Ayrılmak niyetindeyseniz nolur ondan uzak bi yere gidin.
Kimseler yerinizi yurdunuzu bilmesin.
Yeni bi ilişki mevzusunu sakin kimseye dinlendirmeyin.
Yada yeni bi hayat.
Zira yarın öbür gün bensiz hayat olmaz olamaz , deyip karşınıza çıkıverir.
Kaçmak nereye kadar ? Neye çözüm ?
Gerçekten yapılması gereken bu degil ama öyle caniler var ki...
Ya dolduruşa gelip katlediyor.
Ya da adamlık yaptığını sanıp katlediyor.
Her ikisinde de bir katliam yapıyor.
Lütfen kendinize dikkat edin.
Evi terk edip gitmeniz ona çok koymuş ta olabilir. .
Eve dönüşünuzde daha beter şeylerle karşılaşma ihtimalini de gözden geçirin , derim.
Hakkınızda herşeyin hayirlisi.
Keşke değişmiş olsa.
Duamız da o.
Ama ne olur bi iki çift söze hemen kanmayin.
Degistim , sözleri kandırmacadan başka bişey değildir.
Allaha emanetsiniz.
Ne diim. Rabbim hakkınızda herşeyin hayirlisini versin.
Asla ama çok değiştim diyor aileside cok yalancı herşeyleri yalan dolan....Ona inanacakmısın?!!