- 6 Temmuz 2023
- 151
- 38
- 13
- 31
- Konu Sahibi kedikiz1728
-
Onca olandan sonra yeniden deneme kararı alındı.hersey güzel gidiyordu.umutluydum.ve bu çocuğun benimle ayrıyken konuştuğu biri olmustu.benle barışınca onu sildi.3 ay geçmişti o kişiyle sohbeti bırakalı bu çocuğun. Simdi geçen hafta spor salonunda o kızı tanıyan biriyle sohbet edip zehra napıyo görüşüyomusunuz demiş.. banada dun bahsetti bunu. Dedim ne alaka şimdi?niye sordun?amacın neydi? İnsan sohbetini kestiği görüşmediği kızı onun arkadaşına niye sorsun dedim? Ben sana senin bana olan sevgine inanmıyorum artik dedim.lutfen görüşmeyelim hiç Bi umudum kalmadı sayende dedim.bana dönüp evet böyle bisiy sordum yanlış haklisin dedi. Hakliyimda bu neyi değiştirir beni sevmediğini değiştirirmi aklın ondaki hala onun sohbetini yapiyosun sporda dedim.bitirdim. siz olsaydınız sizde aynısını yapmazmiydiniz?
Herseyi konuşup baştan başlayalım demiştik olmadı zatenGerçekten 29 yaşında mısınız ? Barışmak için size kendisiyle cinsel beraberlik yaşama şartı koşan adamla mı görüştünüz yeniden ?
Herseyi konuşup baştan başlayalım demiştik olmadı zaten
Haklısınız çok ugrasmistim biliyomusunuz.benimle beraber ama hala zehra denilen kızı oradaki onu tanıyan kıza sorup görüşüp göremediklerini sormuş. Bej bunu öğrenince aklının hala.onda olduğunu hissettim ve bitirdim.Hala gözü dışarıda melaun iyi yapmışsın birdaha görüşme. Eskiden yeni olması zaten çok çok zor.
Doğru yapmışsınızHaklısınız çok ugrasmistim biliyomusunuz.benimle beraber ama hala zehra denilen kızı oradaki onu tanıyan kıza sorup görüşüp göremediklerini sormuş. Bej bunu öğrenince aklının hala.onda olduğunu hissettim ve bitirdim.
Erkeklerin köküne kıran girdi galiba başka erkek kalmadı dünyada bu gurursuzluk ondan o zamanGerçekten 29 yaşında mısınız ? Barışmak için size kendisiyle cinsel beraberlik yaşama şartı koşan adamla mı görüştünüz yeniden ?
Haklısınız çok ugrasmistim biliyomusunuz.benimle beraber ama hala zehra denilen kızı oradaki onu tanıyan kıza sorup görüşüp göremediklerini sormuş. Bej bunu öğrenince aklının hala.onda olduğunu hissettim ve bitirdim.
Birebir aynısını yapardım, üstüne de her yerden engellerdim dümbeleği.Onca olandan sonra yeniden deneme kararı alındı.hersey güzel gidiyordu.umutluydum.ve bu çocuğun benimle ayrıyken konuştuğu biri olmustu.benle barışınca onu sildi.3 ay geçmişti o kişiyle sohbeti bırakalı bu çocuğun. Simdi geçen hafta spor salonunda o kızı tanıyan biriyle sohbet edip zehra napıyo görüşüyomusunuz demiş.. banada dun bahsetti bunu. Dedim ne alaka şimdi?niye sordun?amacın neydi? İnsan sohbetini kestiği görüşmediği kızı onun arkadaşına niye sorsun dedim? Ben sana senin bana olan sevgine inanmıyorum artik dedim.lutfen görüşmeyelim hiç Bi umudum kalmadı sayende dedim.bana dönüp evet böyle bisiy sordum yanlış haklisin dedi. Hakliyimda bu neyi değiştirir beni sevmediğini değiştirirmi aklın ondaki hala onun sohbetini yapiyosun sporda dedim.bitirdim. siz olsaydınız sizde aynısını yapmazmiydiniz?
oha.Barışmak için size kendisiyle cinsel beraberlik yaşama şartı koşan adamla mı görüştünüz yeniden ?
Evet böyle şeyler de istemişti.fakat biz yinede normal insanlar gibi baştan başlayıp yürüyelim istedik. Aslında sadece ben istemisim
Valla kusura bakmayın hata sizde. Adam açık net karaktersizliğini size belli etmiş baştan.Evet böyle şeyler de istemişti.fakat biz yinede normal insanlar gibi baştan başlayıp yürüyelim istedik. Aslında sadece ben istemisim
Öyle ama saçma Bi umudum vardı.ben hep vazgeçmiştim. Hep o adım attı.hadi yeniden derken,geçen hafta hala o kızı sormuş oradaki kişiye.amacin neydi sorarken dedim.haklisin dedi.neyi değiştirir haklı olmasıValla kusura bakmayın hata sizde. Adam açık net karaktersizliğini size belli etmiş baştan.
İşte bende bunu hissettiğim için.cunku insan sohbeti kestiği birini hala niye sorsunBoşuna sormamıştır o kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?