Hanımlar burası da benim evim....

bende çok beğendim evinizi..eşyalar çok güzel ve ferah olmuş..her birinin markasını merak ettim..bebek odasının salon takımının.mutfaktaki köşenin.
mutfak oturma odası niyetine iken siz bu şekilde mi döşediniz.

canm tüm evimi mersnde onur mobilya var oradan aldım.arkdşmzn yeri oldğu için de hçbrni mağazdaki haliyle almadm kumaşlar ayaklar filan değiştrldi orjinallerinden.bebek odam da yine mersnden alya kids dye bir bebek mobilyaları mağazasından....

Ya ben beyaz mobilyalardan hep tırsmışımdır temizliği konusunda.yinede evine bayıldımmm rabbim sağlıkla oturmanı nasip etsin inş.merakımı bağışla kiramı kendi evinizmi.rabbim herkese böyle geniş ev nasip etsin.bende çoluk cocuğu sevdiğim için eviminde geniş olmasını çok istyorum.

ev kendi evimiz cnm allah isteyen herkese gönlündekini nasip etsn inşallah

arkadaşlar güzel dileklernz için hepnze ayrı ayrı teşekkr ederm.allah herksn istedği evi onlara nasip etsn inşallah.

buarada ben sizlerebşy danışmak da istiorum...
ben evlendğmden beri çok rahatszlklar yaşadm sağlık açısından.sonra hamilelğm gayet sorunlu geçti sürekli hastanelerde serumlar yiye yiye son ayıma geldm.haliyle ben evimden soğudum yani burası bna uğurlu gelmedi dye düşünmeye başladım..belki dört duvara böle bşyi yüklemek çok saçma ama doğru da olabilir mi dye düşünmeden edemiorum..sanki bu evi satıp gdersem huzura ereckmşm gbi hssediorum :) eşim de saçma b sebebple ne dye evimizi satalım sen kendni böle şartlandrma dio...napacm bilemiorum :((((

arkadaşlar güzel dileklernz için hepnze ayrı ayrı teşekkr ederm.allah herksn istedği evi onlara nasip etsn inşallah.

buarada ben sizlerebşy danışmak da istiorum...
ben evlendğmden beri çok rahatszlklar yaşadm sağlık açısından.sonra hamilelğm gayet sorunlu geçti sürekli hastanelerde serumlar yiye yiye son ayıma geldm.haliyle ben evimden soğudum yani burası bna uğurlu gelmedi dye düşünmeye başladım..belki dört duvara böle bşyi yüklemek çok saçma ama doğru da olabilir mi dye düşünmeden edemiorum..sanki bu evi satıp gdersem huzura ereckmşm gbi hssediorum :) eşim de saçma b sebebple ne dye evimizi satalım sen kendni böle şartlandrma dio...napacm bilemiorum :((((

Öyle düşünme canım ev çok güzel çok ferah, ayrıca eğer inançlı biriysen dinimizde de uğursuzluk diye birşey yok..
Ama nazar ve göz var diye düşünüyorsan felak ve nas surelerini oku.
Bir de sirkeli suyla silmek gerek diyorlar ama batıl inanç mıdır bilemiyorum, araştırmak lazım, fakat mikropları öldüreceği kesin:))

canım her odanı mutfağını heryeri çok beğendim.ama salondaki ve yatak odasındaki tüller kruvaze sanırım onların kenarlarına fon takılınca bence hem güzelliğini kapatıyor hemde perde kalabalığı göz yoruyor.yatak başucunuzu pencereye doğru koymuşsunuz camı nasıl açıyosunuz bide gözünüze güneş gelmiyomu ?AAAyyyy bende amma sordum haa.:1:neyse inşallah çok kolay bir doğum yaparsınız uslu sağlıklı bir bebişiniz olur.mutlu mutlu yaşarsınız bu güzel evinizde..

canım her odanı mutfağını heryeri çok beğendim.ama salondaki ve yatak odasındaki tüller kruvaze sanırım onların kenarlarına fon takılınca bence hem güzelliğini kapatıyor hemde perde kalabalığı göz yoruyor.yatak başucunuzu pencereye doğru koymuşsunuz camı nasıl açıyosunuz bide gözünüze güneş gelmiyomu ?AAAyyyy bende amma sordum haa.:1:neyse inşallah çok kolay bir doğum yaparsınız uslu sağlıklı bir bebişiniz olur.mutlu mutlu yaşarsınız bu güzel evinizde..

ilk olarak güzel dilekelrnz için teşekkr ederm :) yatak odam sürgülü kapının önünde evet ama gerçek yeri orası değil aslında..yandaki boş olan duvardaydı o şekilde oda çok dha yerli yerinde oluyor alan daralsada...o boş duvara duvar kağıdı yapılacak o yüzden yatağı çekmek durumnda kaldım.geçici b durum yani :))

Bende en çok mutfaga hayran kaldım ferah ve tertemiz sadece masanın olduğu tarafı daha sıcak ve renkli yaparsanız daha iyi olur gibi..Allah huzurla oturmayı nasip etsin bebeğinizde hayırlı olsun.. (:

Çok beğendim,güle güle oturun.Hakikaten ışıl ışıl,şık ferah bir ortam yaratmışsın.

Bir tek yemek masasının duvara dayamasan daha güzel olurdu bence.

Ev uğursuz diye düşünme lütfen.Mevlut okut diyecektim ama zaten bebek gelince okutursunuz sanıyorum.
Hem asıl uğurunuz geliyormuş işte hayırlısıyla :)

süperrrrrrrr tek kelimeyle bayıldım evine :16: çok geniş ferah mobilyalar süper süperrr ve balkonunu gördüm az biraz resmin köşesinden:52: keşke hapsini paylaşsaydın fikir olurdu bende kış bahçesi gibi bişey yapmayı düşünüyorum yerlere çim halı fln :)

Çok beğendim,güle güle oturun.Hakikaten ışıl ışıl,şık ferah bir ortam yaratmışsın.

Bir tek yemek masasının duvara dayamasan daha güzel olurdu bence.

Ev uğursuz diye düşünme lütfen.Mevlut okut diyecektim ama zaten bebek gelince okutursunuz sanıyorum.
Hem asıl uğurunuz geliyormuş işte hayırlısıyla :)

yemek masam duvarda değildi kapıya doğru uzunlamasınaydı öle dedğnz gbi dha güzel oluyor ama girişi çok kapatıordu.benm elim kolum pek durmaz eşyalarn yerlerini sürekli değşme gbi b hastalğm var o masa dha çok yer değişir :)

süperrrrrrrr tek kelimeyle bayıldım evine :16: çok geniş ferah mobilyalar süper süperrr ve balkonunu gördüm az biraz resmin köşesinden:52: keşke hapsini paylaşsaydın fikir olurdu bende kış bahçesi gibi bişey yapmayı düşünüyorum yerlere çim halı fln :)

ben o kdr çok foto sığmaz sanıordm yeni üye olunca çok iyi bilemiorum:) ama çekip eklerm cnm...çim halı çok seviorum ben bde katlamalı cam yaptrcm inşllh. ozmn balkonumda tamam olacak

ben o kdr çok foto sığmaz sanıordm yeni üye olunca çok iyi bilemiorum:) ama çekip eklerm cnm...çim halı çok seviorum ben bde katlamalı cam yaptrcm inşllh. ozmn balkonumda tamam olacak[/QUOTE]

bende düşünüyorum ama kısmet :)) biraz tuzlu fiyatlar daha yeni bi ürün belki düşer die beklemedeyim :) sölemeyi unutmuşum k.bakma evi övmekten :17: güle güle olturun allah ağzınızın tadını bozmasın daha daha iilerini nasip etsin inşllh

evini çok beğendim. eşyalar şık ve güzel. ev de büyük olunca ne güzel yerleşmiş. bu eşyalar küçük bi evde bu kadar kendilerini göstermezdi diye düşünüyorum. ayrı ayrı hepsini çok beğendim..bir de dikkatimi çekti çok aydınlık bi ev. çok cam var sanırım.. güle güle oturun. ayrıca bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallh.

Salindaki koltuklar ve oturma odasindakiler de harike. Holdeki ayna süper. Mutfak dolaplarini pek begenmedim fayanslari ile biraz zit olmus bana göre tabii.
Ama mutfagin haliis harika hangi marka :)?

Güle güle oturun.....

ilk önce maşallahhh diyotum :) pırıl pırıl tertemiz çok güzel ,ferah aynı zamanda düzenli bir ev.ben çok begendim evini allah ağız tadıyla oturmanı nasip etsin..

Back
X