Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bir ev gerçekten...
ben de eşyaları değiştireceğim için bir kaç sorun olacak sana:))) cevaplarsan çok sevinirim...
salon takımını nereden ve kaça aldın ayıptır sorması? bir de masanın yanındaki duvardaki tabloyu?
mutfak harika
lavobonun cama bakması çok hoş hep istemişimdir ama kısmet olmadı daha
ağız tadıyla oturun
teşekkr ederm cnm evim net 165 m2 şmdlk bze yetior ama çoluk çocuk kalabalıklaşnca braz zorlanabilirz :) evimi böle döşedğm içn çok eleştri aldım başlarda.yani gençsn ne dye böle b ev döşüosun insan braz renkli cıvıl cıvıl döşer fln dye ama ben klasik renklerden vazgeçemiorum maalesf.hala da çok eksiklerm var tabiki.çnkü kullandğm çoğu aksesuar pek benlik olmasa da sırf hediye oldğu için koymka zorunda kaldğm şeyler:)) zamanla herşy yerli yerine oturur dye düşünüorum....
bebek odasına bayıldım hepsi ayrı ayrı güzel canım bebek odasının daha ayrıntılısı yokmuydu fikir olurdu banada:))) saglıklı mutlu otur evinde:)
vay anasını....
165m2 ve şimdilik yetiyo ha :44:
bizim evimiz 100m2
bi de kızım var, büyük bile geliyo ev
baba evim de maksimum 130m2 idi
valla 4 kardeş hiç zorlanmadan büyüdük gittik
cogu kreş bile 165 m2 yok be bacım naptın sen zorlanırız falan![]()
canim eviniz harika tam tarzim :) benim de bir sorum olacak.. bebisin odasini nerden aldiniz?
cnm sen nerde oturuyosun blmiorum ama mersnde evler böle büyük 200m2 -250m2...filan...150m2den küçükleri çok ucuza satıorlar kullanışsz dye.şehirdeki evlerle alakalı b durum bu.ama allaha şükür dha bu sene yeni yeni 1+1 ve 2+1 ev yapımları başladı istanbuldakiler fln gbi...küçük evi ben çok severm ama dedğm gbi genel böle olunca eşyan da düzenin de evin boyutuna göre oluyor....
istanbuldayım
burda 165m2 ev almaya kalksan en az 500 fiyat çeker namussuzlar
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin canım![]()
cnm sen nerde oturuyosun blmiorum ama mersnde evler böle büyük 200m2 -250m2...filan...150m2den küçükleri çok ucuza satıorlar kullanışsz dye.şehirdeki evlerle alakalı b durum bu.ama allaha şükür dha bu sene yeni yeni 1+1 ve 2+1 ev yapımları başladı istanbuldakiler fln gbi...küçük evi ben çok severm ama dedğm gbi genel böle olunca eşyan da düzenin de evin boyutuna göre oluyor....
bebek odamı ALYA KIDSten aldm cnm.btek mersinde var dye bliorum ama internetten yine de b bakın istersenz.olmadı arkdşm ztn dışa satışları var mı dye öğrenebilirim :)
coook guzel bebis odan.. biz de bi cadicik bekliyoruz da
netten baktim ama yok siteleri sanirim ?
canm hayrlısıyla kucağnza almanz nasip olsun inşallah