• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar burası da benim evim....

tarzım olmasa da eviniz tarza uygun çok güzel dçşenmiş, beğendim ben, önemli olan senin beğenmen ve oturman :)

sanki bana da 165 m kareden daha büyük gibi geldi ev,bizimki de 140 falan ama bu kadar geniş değil. :)

canm ben de cevap vereyim ... hemen oluyor :))) ya da benim şansımdan artık bilemcm ben hç çocuk istemıordum çnkü yeni evliyim.en az 2 yıl asla yapmam diodum ki korundğmz halde evlilğmn 3.ayında hamile kaldım:))) o pskoljyle resmen kafayı ycektm de artık hamilelkte son ayım..alıştm çok şükür bu fikre :)

aa ilginç gerçekten korunarak hamile kalman , ama olsun canım ya erken anne olmak güzel, bizde korunuoz şimdilik :) az daha geçsin bakalım zamanı gelince kalcaz inş. ama çok zor çocuğu olanlar var etrafımda korkutuolar hep, doğum kontrol hapları , enfeksiyon kapmak havuza girmek bile tehlike felan diye.. dediğin gibi evde eksik bitmez 10 sene sonra gene bitmez!! ama evine bayıldım :) ne güzel kendi eviniz, o yüzden maddi açıdan düşüncek bişeyin yok, doğumu normalmi düşünüosun? çalışırken zor olmalı, nerde çalışıodun?

aa ilginç gerçekten korunarak hamile kalman , ama olsun canım ya erken anne olmak güzel, bizde korunuoz şimdilik :) az daha geçsin bakalım zamanı gelince kalcaz inş. ama çok zor çocuğu olanlar var etrafımda korkutuolar hep, doğum kontrol hapları , enfeksiyon kapmak havuza girmek bile tehlike felan diye.. dediğin gibi evde eksik bitmez 10 sene sonra gene bitmez!! ama evine bayıldım :) ne güzel kendi eviniz, o yüzden maddi açıdan düşüncek bişeyin yok, doğumu normalmi düşünüosun? çalışırken zor olmalı, nerde çalışıodun?

hakknzda hayırlısı olsun :) yok cnm ben normal istemiorum doğuramam yani bliorum kendimi :) valla benm iş konusu da şanssızlğa denk geldi nasıl dersen denizcilik mezunuyum ben ve hep istedğm iyi bir gemi acentasında çalışmaktı ama oralarda iş bulmak da cdden cok zor.. olmadı türlü ben de alakasız sekılde hastanelerde calısmaya basladım sonra tam ümidi kesmişken gemi acentasnda işe alındım cok ıyı sartlarda cok da yüksek b maaşla...ama kısmet olamadı 3 ay dolmadan hamile kaldım işte o da cok sorunlu olunca işi brakmaz zorunda kaldım :( gebelğm berbat geçior benm ilk 6 ayım hep hastanelerde geçti... o yüzden iş mevzusu açılınca içim acıyor :)

Çok şık eviniz.Büyük evde mobilya da kendini gösteriyor.Bebek odanız muhteşem.Güle güle iyi günlerde yaşayın:nazar::nazar::nazar:

canım şu ana kadar gördüğüm en güzel ev diyebilirim... benim evimden de çok şık gerçekten, Allah huzurla oturmayı nasip etsin...

Bu ev bir harika olmuş rabbim sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin :nazar:

bence çok güzel ve şık bi evin var ben çok beğendim rabbim güzel günlerde ailenle yaşamayı nasip etsin inşallah

Ağız tadıyla otur inşallah. Bebeğinin odasını çok bğendim özellikle de gardrobunu

çokkk beğendim çok güzel salonun mükemmel bende klasik tarzı çok beğenirim tabi yakıştırana :):)çocuk odasına bayıldım çok güzel canım güle güle otur içinde

hepinize teker teker teşekkr ederm.allahm herkese evinde mutlu huzurlu ve sağlklı oturmayı nasip etsn inşallah....

merhaba öncelikle evini çok beğendim ben 8 yıllık evliyim ev aldım ve eşyalarımı yenilcem inş ama her ayrıntı önemli benim için mutfak halının ve aynanın markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyim canım...:nazar:

evinde güle güle güzel günlerde sağlıkla huzurla otur. Çok ferah ve geniş bir evin var; böyle ev hem eşyayı gösteriyor hem de düzenliliği.

Yalnız resimlere bakarken tek bir şey garip geldi salonda yemek masasının olduğu yerdeki takılı olan tablo çok mu yüksekten takılmış?

cok güzel mutfağın büyük ferah bebek odası harika hepsi çok güzel güle güle oturun

canım çok güzel evin var bayıldım güle güle otur

evinizde eşyalarınızda çok güzeller:nazar: güle güle oturun Allah bebegızıde sag saglım kucagınıza vermeyi nasip etsin.evinizi satmayı düşünmeyin nazardan kem gözlerden uzak durmaya calışın insanların gözü değiodur büyük ihtimalle dogumdan sonra toparlanınca bi mevlüt okutursunuz evinizde inş rahatlatır o sizi nazarlardan kem gözlerden Rabbim hepimizi korusun nazardan

Bende bayıldım evinize özellikle ferah olmasına ve tabi ki bebek odanıza pespembe veya masmavi odalardan çok daha güzel duruyor.Güle güle uyusun meleğiniz cici odasında.:31:

evinde güle güle güzel günlerde sağlıkla huzurla otur. Çok ferah ve geniş bir evin var; böyle ev hem eşyayı gösteriyor hem de düzenliliği.

Yalnız resimlere bakarken tek bir şey garip geldi salonda yemek masasının olduğu yerdeki takılı olan tablo çok mu yüksekten takılmış?

herkse tekrardan teşekkür ediorum.

evet canm haklısın eve başka bişey için gelen ustalardan rica etmiştim tablomu takmalarını yerini de gayet aşağıdan göstermiştm.2 dakika tlfnla konuşmak için odadan çıktm döndüğümde nerdeyse tavanda bulacaktım:) duvarda çok büyük delikler kaldığı için de çıkaramadm mecbur kaldı öyle yukarda.odanın boya zamanı geldği zmn indirebilecm artık...

ayyyy harikaaa yaa mükemmel bir evin var tam benim tarzım işte
mutlulukla otur şekerim:16:

Canım evın cok sık ve guzel,ama yanlıs anlama bıraz agır olmus,mesela ben rengarenk severım, zevk meselesı,Allah agzınızın tadını bozmasında ..

Back
X