- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tskler canim, ama halinin adinida biliyorsan süper olur daha cabuk bula biliirm :)
canm ben de cevap vereyim ... hemen oluyor :))) ya da benim şansımdan artık bilemcm ben hç çocuk istemıordum çnkü yeni evliyim.en az 2 yıl asla yapmam diodum ki korundğmz halde evlilğmn 3.ayında hamile kaldım:))) o pskoljyle resmen kafayı ycektm de artık hamilelkte son ayım..alıştm çok şükür bu fikre :)
aa ilginç gerçekten korunarak hamile kalman , ama olsun canım ya erken anne olmak güzel, bizde korunuoz şimdilik :) az daha geçsin bakalım zamanı gelince kalcaz inş. ama çok zor çocuğu olanlar var etrafımda korkutuolar hep, doğum kontrol hapları , enfeksiyon kapmak havuza girmek bile tehlike felan diye.. dediğin gibi evde eksik bitmez 10 sene sonra gene bitmez!! ama evine bayıldım :) ne güzel kendi eviniz, o yüzden maddi açıdan düşüncek bişeyin yok, doğumu normalmi düşünüosun? çalışırken zor olmalı, nerde çalışıodun?
evinde güle güle güzel günlerde sağlıkla huzurla otur. Çok ferah ve geniş bir evin var; böyle ev hem eşyayı gösteriyor hem de düzenliliği.
Yalnız resimlere bakarken tek bir şey garip geldi salonda yemek masasının olduğu yerdeki takılı olan tablo çok mu yüksekten takılmış?