• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar burası da benim evim....

Canım evın cok sık ve guzel,ama yanlıs anlama bıraz agır olmus,mesela ben rengarenk severım, zevk meselesı,Allah agzınızın tadını bozmasında ..

teşekkr ederm cnm da ne dye yanlış anlaym olur mu öle şey.ben ilk sayfalarda belirtmiştm ztn evin renkleriyle alakalı arkdşlarmdan çok eleştri aldğmı.gençsn ne bu ağır mobilyalar fln demişlerdi ama ben de rengarenk evlerden hoşlanmıorum.dediğiniz gbi zevk meselesi tabi.ama yne de benm ruh halim fln cok belli olmuyor belki b kac seneye hersyı bambaska döşetirim değiştirirm filan:) ev ve esyalar konusunda elim pek durmak bilmez cünkü.normalde b bayan olark alısversten nefret ederm.erkek gbiyimdr b magazaya eşim beni zorla sokar.daral gelir bna..ama konu evle alakalı aksesuar filansa sabahtan aksma kdr her yeri gezebilirim :))))

amab enim soruma cevap vermemişin aynanı ve halını sormuştum:(((

Nasıl 1 mutfaktır öyle içim gitti :( kac metre kare? bayıldım Güle güle oturun :nazar:

teşekkr ederm cnm da ne dye yanlış anlaym olur mu öle şey.ben ilk sayfalarda belirtmiştm ztn evin renkleriyle alakalı arkdşlarmdan çok eleştri aldğmı.gençsn ne bu ağır mobilyalar fln demişlerdi ama ben de rengarenk evlerden hoşlanmıorum.dediğiniz gbi zevk meselesi tabi.ama yne de benm ruh halim fln cok belli olmuyor belki b kac seneye hersyı bambaska döşetirim değiştirirm filan:) ev ve esyalar konusunda elim pek durmak bilmez cünkü.normalde b bayan olark alısversten nefret ederm.erkek gbiyimdr b magazaya eşim beni zorla sokar.daral gelir bna..ama konu evle alakalı aksesuar filansa sabahtan aksma kdr her yeri gezebilirim :))))

cok tatlısın:)) Allah bebegınızle bır omur boyu huzurlu mutlu gunler nasıp etsın...

amab enim soruma cevap vermemişin aynanı ve halını sormuştum:(((

pardon cnm atlamışım kusura bakma..halının markası saray halı aynam da hator home'dan alındı.(hator home mersin dışında başka şehirde var mı blmiorum ama canm.mersinde birde ekmekçioğulları var orada gördüm aynısını.bu mağazalar burada büyük bilinen yerler şubeleri şehir dışında mevcutmu hiç bir bilgim yok maalesef)

mutfağına bayıldım cnm ya mükemmel..mutluluklar

:nazar: ufff mutfaginiz devasa büyüklügüne ferahligina bayildim güle güle günlerde eskitirsiniz tüm esyalarinizi insallah

geniş bir ev. dekorasyon muhteşem süslü lüks izlenimi uyandırıyor.

Son düzenleme:
Hayran kaldımmmm...
Bebek odası muhteşemmm, mutfağında öyle..
Allah nazardan saklasın, güle güle oturun :nazar::nazar::nazar::nazar:

güle güle oturun
sorması ayıptır
eviniz nerede?
Buyuk evleri çok sverim :)

herkese teşekkr ediorum hepmz evlermzde mutlu ve huzurlu şeklde oturalm inşallah.

mersinde oturuyorum ben canım.burada evler büyük.benim evim çoğu evin yanında küçük bile kalıyor.adamlar burda 250-300m2 evler yapıorlar sanki at koşturulacakmış içinde gibi :)

hepsi çok güzel de ben yatak odası dolabına bayıldıııııım. güle güle otur canım.

evın qercekdende cok quzel qule qule otur bazı seylerde maddıyata bakıyo malesef busekılde evı olmayanlarda var keske koymasaydın heveslenenler olucakdır ılla :s maddıyat oldukdan sonra herkes böle bır evde oturur dıye dusunuyorum...

teşekkr ederm cnm evim net 165 m2 şmdlk bze yetior ama çoluk çocuk kalabalıklaşnca braz zorlanabilirz :) evimi böle döşedğm içn çok eleştri aldım başlarda.yani gençsn ne dye böle b ev döşüosun insan braz renkli cıvıl cıvıl döşer fln dye ama ben klasik renklerden vazgeçemiorum maalesf.hala da çok eksiklerm var tabiki.çnkü kullandğm çoğu aksesuar pek benlik olmasa da sırf hediye oldğu için koymka zorunda kaldğm şeyler:)) zamanla herşy yerli yerine oturur dye düşünüorum....

nasıl oluyorda 165 m2 eve şimdilik sığıyoruz denio anlamadm
millet 70 m2 evlerde 4-5 kişi kalıyo
yanlış anlama amabu cümle biraz düşüncesizce olmuş yadaaa
neyse...

nasıl oluyorda 165 m2 eve şimdilik sığıyoruz denio anlamadm
millet 70 m2 evlerde 4-5 kişi kalıyo
yanlış anlama amabu cümle biraz düşüncesizce olmuş yadaaa
neyse...

SÖZLERİNİZE AYNEN KATILIYORUM KÜÇÜCÜK EVLERDE OTURANLAR BİLE 4 5 HATTA DAHA FAZLA BİR ARADA KALMAK ZORUNDA KALIYOLAR:50:
BİRAZ DÜŞÜNÜLMEDEN SÖYLENMİŞ BİR SÖZ :ssz:

NEYSE EV SAHİBİ ARKADAŞIMIZA EVİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİYORUM

Son düzenleme:
Back
X