Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

benide eklermisin adetime daha cok var ama olsun 5 ocak şimdiden coooookteşekkür ederim:

Çekil aradan gız, ben senden tecrübeli hamileyim. Ben ayağımı sürüdüm dua ettim herkes hamile kalacak. Sonra üstüne alınma bakın ben dua ettim oldu diye saçını başını yolarım

alınmam canım yeterki arkadaşlarım hamile kalsın..senide çook opüyorum arkadaşım..senin ne kadar hamilelik

Çekil aradan gız, ben senden tecrübeli hamileyim. Ben ayağımı sürüdüm dua ettim herkes hamile kalacak. Sonra üstüne alınma bakın ben dua ettim oldu diye saçını başını yolarım

alınmamn canım yeterki burdaki arkadaşlarım hamile kalsın seni opüyorum senin kaç haftalık bebeğinin kalp atışını duymuşsun maşallah darısı bana

O değer 50000lere 100000lere gelsin, miden ağzına gelmeye başlasın görecem o dans etmelerini ben senin. Oyy ölüyorum midem.. Gerçi sen benim yazdıklarıma cevap vermiyon ben de seni tebrik etmiyorum. Hadi bakalım.

cannım dün erken çıktım işyerinden doktora gittim yeni gördüm yazdıklarını küsme evdede cok giremiyorum yeni okudum o bulantıları çok ii bilirim kızımda hastanede yattım çok kötü bişey inş bu hamileliğim ii geçer öpüyüorum seni

6+6 yım bugün. Kalp Tışını duydum senin ikinciymiş be sen tecrübelisin ben de sana ayak yapıyom hehe

yap canım senin bebişinin canı sağolsun ..maşallah canım allah tamamını erdirsin benimkide 4+5 günlü..kızımda çok bulantım oldu hastanede bile yattım..inş bu hamileleğim ii gecer:26::26:

Oglumda hic basim donmemisti midem bulantilarinda 6.haftadan sora baslamisti hepsi farkli oluyo demek ama bukadarda erken pek mumkun degil bence

gözün aydın cnm..ben haziranda düşük yaptım ve hamile olduğumu adetime 1 hafta kala mide bulantımdan anladım herkese ben hamileyim dedim kimse inanmadı bana daha gününe var belli olmaz dediler ama meğer ben o ay hamileymişim yani olabilir mide bulantısı...

benimde 10 aralık hadi güzel haberler bekliyorum senden canım..

canım ben sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum dün akşam acile gittim lekelenmem oldu birde ağrım hcg:5,3 çıktı pazartsi yine gel tekrarlayalım dedi dr ama adet oldum dün kanamam arttı...morelim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…