Hanımlar çatlatma iğnesinden 15. Günden sonra pozitif gören arkadaşlar yorum atabilir mi ?

bebeksevennn2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
143
30
48
Herkese selam çatlatma.ignesinin kaçıncı günü de test yapmak mantıklı yani birde kaçıncı gününden sonra pozitif gördünüz lütfen yorum atalım arkadaşlar

Benim testte 14. Gun dahil pozitifti o gun kan verdim 1.20 cikti kanda kesin cikiyor yani direkt kan vermek daha mantikli

12. Gunde beta 3,11 di.
14. Gunde beta 1,39
14. Gune kadar yaptigim tum idrar testlerinde silik cizgi cikti.
Adet olmadim ama bu kan degerleriyle asiri umutsuzum var mi boyle olup sonra hamile oldugunu ogrenen?

Benim de boyle cikti bugun canim 14. Gunum
Senin su tuketimin nasil canim? Ben gecen ay cok az su icmistim bence o yuzden vucudumdan gec atildiginuli dusunuyorum bu ay gunde 2lt su iciyorum bakalim 10. Gunu bi test yapican gitti mi kaldi mi diye

Senin su tuketimin nasil canim? Ben gecen ay cok az su icmistim bence o yuzden vucudumdan gec atildiginuli dusunuyorum bu ay gunde 2lt su iciyorum bakalim 10. Gunu bi test yapican gitti mi kaldi mi diye
canim ben cok iciyorum, gunde 3-4 diyet yapiyorum da o yuzden

Cok su tuketmeme ragmen 12. Gune kadar hem idrar hem de kan da bir miktar kalmis demekki canim. Benim 3,11 cikmisti cunku

Cok su tuketmeme ragmen 12. Gune kadar hem idrar hem de kan da bir miktar kalmis demekki canim. Benim 3,11 cikmisti cunku
Canim valla ben çatlatma iğnesini oldum 3. Gün test yaptım negatif 6. Gün yaptım negatif 13. Gün negatif 17. Gün negatif kasiklarmda ağrıyor şuan adet olcam sanırım kan vermeye de gitmedim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…