- 17 Kasım 2021
- 143
- 30
- 48
- Konu Sahibi bebeksevennn2
-
Canım bugün 15. Gündü iğne olduğum günü saymyrm yarindaa adet olmazsam carsaamba kan vercem sabah15 gün kan testi ver kesin çıkar
Senin kaçıncı günde çıktı acaba15 gün kan testi ver kesin çıkar
Benim testte 14. Gun dahil pozitifti o gun kan verdim 1.20 ciktikanda kesin cikiyor yani direkt kan vermek daha mantikli
Yaaa dua et bizlere canım bende bilmiyorum yarn sabah kan vercem bakalımBen 16.günde pozitif olmuştum . Şimdi oğlum kucağımda
17 gün pozitif ti 23 haftalık hamileyimHerkese selam çatlatma.ignesinin kaçıncı günü de test yapmak mantıklı yani birde kaçıncı gününden sonra pozitif gördünüz lütfen yorum atalım arkadaşlar
Oncesinde yaptirmis miydin ya da evde test yapmis miydin canim17 gün pozitif ti 23 haftalık hamileyim
Ever kuzum hepsi negatif ti 15 günde negatif di silik bile değildiOncesinde yaptirmis miydin ya da evde test yapmis miydin canim
Canim ben 11 Haziran'da catlatma iğnesi oldum bugün sabah ilk.idrarla yine test yaptım negatif çıktı bu zamana kdrda hep negatif gördüm yarın kan vercem17 gün pozitif ti 23 haftalık hamileyim
Benim de boyle cikti bugun canimBenim testte 14. Gun dahil pozitifti o gun kan verdim 1.20 ciktikanda kesin cikiyor yani direkt kan vermek daha mantikli
Canim bana surecini anlatir misin? 17. Gun kan verip mi ogrendin? Oncesinde kan vermis miydin?Ever kuzum hepsi negatif ti 15 günde negatif di silik bile değildi
Senin su tuketimin nasil canim? Ben gecen ay cok az su icmistim bence o yuzden vucudumdan gec atildiginuli dusunuyorum bu ay gunde 2lt su iciyorum bakalim 10. Gunu bi test yapican gitti mi kaldi mi diyeBenim de boyle cikti bugun canim14. Gunum
canim ben cok iciyorum, gunde 3-4Senin su tuketimin nasil canim? Ben gecen ay cok az su icmistim bence o yuzden vucudumdan gec atildiginuli dusunuyorum bu ay gunde 2lt su iciyorum bakalim 10. Gunu bi test yapican gitti mi kaldi mi diye
Cok su tuketmeme ragmen 12. Gune kadar hem idrar hem de kan da bir miktar kalmis demekki canim. Benim 3,11 cikmisti cunkuSenin su tuketimin nasil canim? Ben gecen ay cok az su icmistim bence o yuzden vucudumdan gec atildiginuli dusunuyorum bu ay gunde 2lt su iciyorum bakalim 10. Gunu bi test yapican gitti mi kaldi mi diye
Canim valla ben çatlatma iğnesini oldum 3. Gün test yaptım negatif 6. Gün yaptım negatif 13. Gün negatif 17. Gün negatif kasiklarmda ağrıyor şuan adet olcam sanırım kan vermeye de gitmedim acikcasiCok su tuketmeme ragmen 12. Gune kadar hem idrar hem de kan da bir miktar kalmis demekki canim. Benim 3,11 cikmisti cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?