- 24 Haziran 2013
- 45
- 4
- 46
- Konu Sahibi mustylamela
Hanmlar bn epidural normal dogum yapmak istiyorum ama özel hastane'de cok pahalı devlet hastanesi bu islemi yapıyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ykmu aranzda epidural dgum yapan ya ?
canım devlet hastanelerinde epidural normal doğum da epudural sezeryan doğumda yapılıyor.ben sancılarım başladıktan yaklaşık 6 saat sonra vurdurmuştum epidurali açılma 4 cm i bulduğunda yani. epiduralden sonra doğum yapmak mükemmel bir duygu :)
Cnm cok tesekkur ederim bilgi verdigin icin. Bi kac kisi devlette yapmiyolar ve seninle ilgilenmiyolar dogumuna bile doktor girmiyo diyenler oldu korkuyorum acikcasi . Ama ozelde cok pahali mecburen devlet hastanesine gitmem gerek...
cnm sakarydada devlet hastanesınde epudural yok dogua sadece ebe gısıyor ters bır durum olursa ancak dr gelıyoıor
Evet bende izmitte oturuyorum ve banada burda epiduralin yapilmiycagini soylediler ama cok sacma bunun devlette olmasi gerek sonucta bu bir cerrahi islem ve butun anne adaylarinin hakki... ozele gidip 3000 vermek zorunda degil insanlar .
evet cn maalesef yapmıyorlar
3000 de buyk rakam hangı hastanekı ızmıtte
sakaryda 1300 1500 gıbı
Ozel akademi hastanesinde ve bu yeni acilan cihan hastanesi bana bu bilgi verildi. Bende sok oldum ama bu sekildeymis fiyatlar
bencede yuksek fıyat
konak hastanesinden bılgı aldınmı
bu arada ızmıtlı gebelerınde topıgı var ordada aktıfmısın
Ykmu aranzda epidural dgum yapan ya ?
valla çok şaşırdım kızlar sakaryada epiduralin olmamasına .. ankaradaki devletlerin hepsinde var neredeyse.hatta benim doğumum başladı 4 cm lik açılmam olana kadar mecbur cektim ağrıyı ,bende hastanede epidural olduğunu bilmiyordum sonra doktorum geldi epidural istermisin diye koşa koşa gittim anestezi odasına :) ondan sonra açılmam tamamlanana kadar uyudum resmen. bu arada ben doğumumu ankara zekai tahir burak ta yaptım eğer hastaneye 2000 3000 vermem diyosan 500 600 tl masraf yap ankaraya gel . buda olaya farklı bir bakış açısı :)
ben de epidural normal yaptım. çok kolay oluyor. resmen güle oynaya doğum yaptım ve normal doğumun rahatlığını yaşadım sadece 3 dikişim oldu. ayrıca ilacın son dozunu tam bebeğin kafası çıktığı esnada yapıyorlar ve 8 saat kadar ağrın da olmuyor. bence ne yapıp et mutlaka böyle yap pahalı da olsa değer. devlet hastaneleri bunu maalesef yapmıyor.
Evet ya bende cok korkuyorum zaten :) oyuzden arastriyorum bisey merak ediyorum doguma acil olarak gidildiginde de epidural normal dogum yapiliyor degil mi ?
önce doum yapacağın anestezici ile mutlaka görüş. ben yaptığımda anestezici geldi ama başka hastanede yapan haftasonu diye gelmeyen anestezici de var. arkadaşımın başına geldi. o yüzden mutlaka anesteziciile görüş.