hanimlar devLet hastanesinde epidural normal doğum yapılıyor mu ?

mustylamela

Aile servettir
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
45
4
46
Hanmlar bn epidural normal dogum yapmak istiyorum ama özel hastane'de cok pahalı devlet hastanesi bu islemi yapıyor mu ?

Ykmu aranzda epidural dgum yapan ya ?

canım devlet hastanelerinde epidural normal doğum da epudural sezeryan doğumda yapılıyor.ben sancılarım başladıktan yaklaşık 6 saat sonra vurdurmuştum epidurali açılma 4 cm i bulduğunda yani. epiduralden sonra doğum yapmak mükemmel bir duygu :)

canım devlet hastanelerinde epidural normal doğum da epudural sezeryan doğumda yapılıyor.ben sancılarım başladıktan yaklaşık 6 saat sonra vurdurmuştum epidurali açılma 4 cm i bulduğunda yani. epiduralden sonra doğum yapmak mükemmel bir duygu :)

Cnm cok tesekkur ederim bilgi verdigin icin. Bi kac kisi devlette yapmiyolar ve seninle ilgilenmiyolar dogumuna bile doktor girmiyo diyenler oldu korkuyorum acikcasi . Ama ozelde cok pahali mecburen devlet hastanesine gitmem gerek...

Cnm cok tesekkur ederim bilgi verdigin icin. Bi kac kisi devlette yapmiyolar ve seninle ilgilenmiyolar dogumuna bile doktor girmiyo diyenler oldu korkuyorum acikcasi . Ama ozelde cok pahali mecburen devlet hastanesine gitmem gerek...

cnm sakarydada devlet hastanesınde epudural yok dogua sadece ebe gısıyor ters bır durum olursa ancak dr gelıyoıor

cnm sakarydada devlet hastanesınde epudural yok dogua sadece ebe gısıyor ters bır durum olursa ancak dr gelıyoıor

Evet bende izmitte oturuyorum ve banada burda epiduralin yapilmiycagini soylediler ama cok sacma bunun devlette olmasi gerek sonucta bu bir cerrahi islem ve butun anne adaylarinin hakki... ozele gidip 3000 vermek zorunda degil insanlar .

Evet bende izmitte oturuyorum ve banada burda epiduralin yapilmiycagini soylediler ama cok sacma bunun devlette olmasi gerek sonucta bu bir cerrahi islem ve butun anne adaylarinin hakki... ozele gidip 3000 vermek zorunda degil insanlar .

evet cn maalesef yapmıyorlar
3000 de buyk rakam hangı hastanekı ızmıtte
sakaryda 1300 1500 gıbı

bencede yuksek fıyat
konak hastanesinden bılgı aldınmı
bu arada ızmıtlı gebelerınde topıgı var ordada aktıfmısın

Konaktan hic bilgi almadim ama sezeryn epidural 1.500 falanmis orada ilk dogumunu yapan simdi ayni doktora gittigimiz bi arkadasim soylemisti canim Ben cok yeniyim bu sitede daha neyin ne oldgunu bilmiyorum topigi derken :) yeni yeni bilgi toplamaya calisiyorum cunki ilk hamileligim cok heycanliyim :)

Ykmu aranzda epidural dgum yapan ya ?

ben de epidural normal yaptım. çok kolay oluyor. resmen güle oynaya doğum yaptım ve normal doğumun rahatlığını yaşadım sadece 3 dikişim oldu. ayrıca ilacın son dozunu tam bebeğin kafası çıktığı esnada yapıyorlar ve 8 saat kadar ağrın da olmuyor. bence ne yapıp et mutlaka böyle yap pahalı da olsa değer. devlet hastaneleri bunu maalesef yapmıyor.

valla çok şaşırdım kızlar sakaryada epiduralin olmamasına .. ankaradaki devletlerin hepsinde var neredeyse.hatta benim doğumum başladı 4 cm lik açılmam olana kadar mecbur cektim ağrıyı ,bende hastanede epidural olduğunu bilmiyordum sonra doktorum geldi epidural istermisin diye koşa koşa gittim anestezi odasına :) ondan sonra açılmam tamamlanana kadar uyudum resmen. bu arada ben doğumumu ankara zekai tahir burak ta yaptım eğer hastaneye 2000 3000 vermem diyosan 500 600 tl masraf yap ankaraya gel . buda olaya farklı bir bakış açısı :)

valla çok şaşırdım kızlar sakaryada epiduralin olmamasına .. ankaradaki devletlerin hepsinde var neredeyse.hatta benim doğumum başladı 4 cm lik açılmam olana kadar mecbur cektim ağrıyı ,bende hastanede epidural olduğunu bilmiyordum sonra doktorum geldi epidural istermisin diye koşa koşa gittim anestezi odasına :) ondan sonra açılmam tamamlanana kadar uyudum resmen. bu arada ben doğumumu ankara zekai tahir burak ta yaptım eğer hastaneye 2000 3000 vermem diyosan 500 600 tl masraf yap ankaraya gel . buda olaya farklı bir bakış açısı :)

Ya bu sehir sehir degisiyo sanirim tbiki 3000 veremem ama pes etmicem gebzeye falanda bakicam artik .. belki burdan yardim alabilirm diye dusundum ama tahmin ettigim gibi izmitte ne varki buda olsun :) ankarada kmsem yok canim ve ilk dogumum olucak acemiym oralarda olmaz diye dusunuyorum :)

ben de epidural normal yaptım. çok kolay oluyor. resmen güle oynaya doğum yaptım ve normal doğumun rahatlığını yaşadım sadece 3 dikişim oldu. ayrıca ilacın son dozunu tam bebeğin kafası çıktığı esnada yapıyorlar ve 8 saat kadar ağrın da olmuyor. bence ne yapıp et mutlaka böyle yap pahalı da olsa değer. devlet hastaneleri bunu maalesef yapmıyor.

Evet ya bende cok korkuyorum zaten :) oyuzden arastriyorum bisey merak ediyorum doguma acil olarak gidildiginde de epidural normal dogum yapiliyor degil mi ?

Evet ya bende cok korkuyorum zaten :) oyuzden arastriyorum bisey merak ediyorum doguma acil olarak gidildiginde de epidural normal dogum yapiliyor degil mi ?

önce doum yapacağın anestezici ile mutlaka görüş. ben yaptığımda anestezici geldi ama başka hastanede yapan haftasonu diye gelmeyen anestezici de var. arkadaşımın başına geldi. o yüzden mutlaka anesteziciile görüş.

önce doum yapacağın anestezici ile mutlaka görüş. ben yaptığımda anestezici geldi ama başka hastanede yapan haftasonu diye gelmeyen anestezici de var. arkadaşımın başına geldi. o yüzden mutlaka anesteziciile görüş.

Cok saol canm bilgilendirdigin icin. Tesekkur ederim

devlet hastaneleri normal yoldan en kısa zamanda,onları en yormucak şekilde seni doğurtmaya odaklı çalışıyolar canım...doğuma ebeler giriyo,açılmayı beklemektense kesiveriyolar hemen çıksın diye...doğum yapıyosun başında doğum doktoru olmuyo bi de anestezi uzmanı çağırıp epidural yaptırmak lükse kaçıyo devlet için...ne varsa özel hastanede var parasıyla olunca istediğini yapıyolar..yada devlette tanıdık doktorların olucak da sana özel muamele yapıcaklar...uğraşılmaz devletin işiyle hadi bacım sen uygun bi özel hastane bulmaya bak şimdiden:31::31:

ben balıkesirdenim bende epiduralle normal doğum yapmak istiyorum. aile sağlık merkezimizdeki hemşireye sordum varmı devlet hastanesinde böyle bişey diye olmadığını söyledi sezeryan da varmış ama onuda mecbur kalmadıkça sezeryan yapmıyolar artık. başbakan sağolsun. burda özel hastanede 750 istiyolar ister normal ister sezeryan nasıl olursa olsun bi gece iki gün kalmalı 750 tl imiş.

Bayanlar bu epidural felan gzl bişiye benziyo fakat özel hastane parada istiyor daha henüz bişi bellı değil tabıkı kafamızda fakat ben şu an özele kontrollerıme gıdıyorum ama oldukca pahallı testler istiyor ve benden bunu hastanesınde yapmamı istıyor bazende devlette ben tabı devlette yaptırıcam bakalım ne dıyecek Ama gerçekten mükemmel bi doktor ona sözüm yok sadece büccemiz kısıtlı bizim sevgili hanımlar zeynep kamil hastanesinde önerdiğiniz bir doktor varmı acaba..?:49:

Back
X