Hanımlar dün size bahsettiğim eski sevgilimden haber var

Dertli9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
130
-31
26
Dün barışmak istediğim eski sevgilimden bahsetmiştim.. Arkadaşlar dün beni aradı, tamam ben seni görmeye gelebilirim son kez görüşelim ama arkadaşça dedi, bende tamam dedim.sonra gece aradı ordan burdan konuştu bana dediki,aylardır bana yazan biri vardı onu reddettim bugun dedi,kız buna çok katısın falan demiş,bana bunu anlatti..bende dedim ki onuda engelledinmi dedim. yoo diyip güldü, ona arkadaş olarak baktığımı söyledim, güven sorunum olduğunu söyledim dedi. sana dediğim gibi onada dedim dedi. bende, beni katmana gerek yok sakin ol dedim .oda, aynısını o kız da dedi dedi.sonra devam etti. arkadaşlarımla geziyorum falan dedi.bende, bense tek kalmaktan daha çok huzur bulmaya başladım dedim.yeni arkadaşlar edinmek benim tercihim degil dedim.oda bence güzel bisey mesafeli olunca dedi.oyle degilmi dedi ağzımı aradı gibi hissettim o an. Kendisi sevgiliyken erkek arkadaşlarımla basbasa gezmeme yada iş arkadaşlarımla olmama kızarken simdi bayağı geniş dusunmeye başlamış. Sonra iyi geceler uyumaya calis dedi kapattı.bugunde aradi.

Neden sizi sevecek değer verecek biriyle olmak varken böyle saçma sapan biriyle vakit harcıyorsunuz

Sen adama güveni vermişsin, tabi geniş geniş düşünür. Sıkıyorsa Ahmetlerleyiz de bakalım nasıl genişliyor görürsün.

Artık daha geniş olduysa gecelerini yalnız geçirmek istemiyor belliki.

Bundan hayır gelmez mesafeli davran eğer adım atmazsa da yol ver.

Ex degil mi zaten, konuyu anlayamadim. Dedili dedimli konulari neden anlayamiyorum ben.

Geri istiyorsan biraz sen mesafeli davran. Mesela düşündüm de yeni arkadaşlar edinmek bana da mantıklı geldi de. Buluşmayı kısa tut, sen bitir başka bir işim daha var de neşeli görün

Böyle davranan adamlar için niye bu kadar ısrar ediyorsunuz?
Adamın saygısı yok sana.
Başka kişilerle konuşuyor ve bunu da açık açık söylüyor .
Böyle biriyle hala görüşüceksşn öyle mi pes yani

Ne anlattin yurdagül? hic bisi anlamadim kdkd

Gözünde iyice değerin düşmüş önceden seni olta atıyordu şimdi takılmalık kız olarak görüyor seni ..sonu cinsellik

Eski sevgilinizden her haber aldığınızda sevgili günlük tadında buraya konu mu açacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…