- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
owww sevmiyor musun yoksa ?Eşimizi seviyor muyuz acaba?
owww sevmiyor musun yoksa ?
uyumak konusunda hepsi mi böyle acaba?Şu sıralar kavgalıyız zaten.
En sevdiğim özellikleri; Sakin, uyumlu bir insan, çok yardım sever, her topluma girdiğinde takdir gören bir insan. Herkes tarafınsan saygı duyulan bir insan. çok iyi ve sorumlu bir baba hatta fazlasıyla. Ailesine düşkün dışarıda bir maça bile gitmez. Para onun için önemli değildir sadece mutlu bir evliliği olsun. Ağzımdan çıkan herşeyi yapar,
En Sevmediğim özelliği; Benim yaptığım her işe karışır eleştirir ve bazen ağır sözler söyler, her kavgada çocuk gibi küser, yatağı ayırır. Aşırı derecede rahatlığına düşkün ve uykuyu çok sever. Ve evde tüm kavgalar neredeyse eşimin dinç olmamasından sürekli uyumasından kaynaklanır.
valla diyecek birşey bulamadım , dök içini rahatla, adamı değiştiremezsin belki ama içini ferahlatırsınsevecek hal mi bıraktı be canım..
mevzu derin hiç girmeyelim
uyumak konusunda hepsi mi böyle acaba?
gerçi benim eşim sürekli araç tepesinde 3 gün şehir dışında ve uzak mesafe yol kat ediyor, eve gelir uzanır, haftasonu evdeysek tv falan ızlemıyorsa ya da oyun oynamıyorsa ps3 ten yada tabletten falan uyuklar, bır yere gıdecegızdır mesela bırazdan bırazdan bır bakarsın akşam olmus koca gün gider çöpe ya da bir iş yapacak on kere söylersiniz dayanamayıp sonra kendim yaparım ama kızamıyorumda fiziken çok yoruluyor iş dolayısıyla, buna yaş ve sigara faktörüde eklenince adama bir tembellik çöküyor
benımkı gece erken uyumaz gece kusudur bırak otursun sabaha kadar, bırde huzursuz bacak sendromu var bazen ondan dolayı gece uykuları bolunuyor ama gunduz ( haftasonu) ve akşam hep ya uyku modunda ya da uzanır cekyata takılır saatlerceValla bazen eşime nazarmı değiyor diye merak ediyorum. Evlendiğimizden beri der zaten bende nazar var diye:) İş stresi yol bunlarda hep yıpratıyor. Biz kadınlar onlardan daha güçlüyüz. Tek çocuğum var dün gece 12 geçiyordu yattığımda. Bi baktım eşim elinde kitapla olduğu yerde uyuya kalmış, zaten konuşmadığımız için dokunmadım bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?