Valla yazmayacaktim troll falan sandim ama ciddiymis konu, yazayim dedim. Senle ayni yastayim, guzelim, akilliyim, yetenekliyim ve tum bu seyler yuzunden belki de bekarim. Bana simdiye kadar cok acayip, ulasilmasi guc erkekler geldi. Guzelligim normal yani ama bu adamlar icin ulasabilecekleri yuzlerce manken oyuncu ünlü oldugu halde bana yazdilar. Ben hic bir efor sarf etmedim. Onlarla oldugum icin de siradan birisini begenemez oldum :'( Yaptigim islerle, yazdiklarimla, ugraslarimla sosyal medyada dikkat cektim. Hesaplarimda bir tane bile kendi fotografim yoktur profilim disinda. Ağır, soğuk, yanına yaklasilması güç olan, "bu bizle konusmaz" denilen kadinlardanım ama sadece durusum soguk ve evet ilk basta biraz mesafeliyim. Bu karsi tarafta daha farkli bi algi olusturuyor. Hem merak ediyorlar hem de adim atmiyorlar. Dengeyi kurmak lazim eger becerebiliyorsaniz. Akilliysaniz bunu gostermeniz lazim. Yani amaciniz oylesine biriyse gidin silikon
estetik vs yaptirin tabii kendinizi de iyi hissedersiniz ama amac kaliteli insanlarsa siz de o kalitede olmalisiniz. Ve iste bu cekici kilar..