hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum

ba- yıl- dımmm gerçektenn güle güle oturun çok şık ve sade tam istediğim gibi
işallah yeni bi evim olursa baştan aşağı döşemek istiyorum tekrardan darısı başımıza ne diyelim

ba- yıl- dımmm gerçektenn güle güle oturun çok şık ve sade tam istediğim gibi
işallah yeni bi evim olursa baştan aşağı döşemek istiyorum tekrardan darısı başımıza ne diyelim

beğenmene sevindim.tarzımı yansıtabilmişsem ne mutlu bana.allah sana daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin tez zamanda inşallah.

Eviniz çooook güzelmiş.....renk uyumu,sadeliği,şıklığı,kalitesi mükemmel..... Bu güzel ev kadar büyük mutluluklar yaşatsın bu mekan size inşallah ve herkesin gönlündeki evi kendisine nasip olsun..... güle güle sağlıkla, mutlulukla, huzurla yaşayın.....

ne kadar iç açıcı bir eviniz var mutlulukla oturun inş. bu arada bende perde ve halı arastırıorm buaralar salondaki fon perdenizi neredn aldığınızı öğrenebilir miyim?*

ne güzel yorumlar yapmışsın böle,çok teşekkür ederim.allah sanada en güzelini nasip etsin inşallah.tekrar teşekkür ederim

Coooooooooook guzellllllll:))) mutfağına ve avizelerine özellikle bayıldım..... Cok güzel günlerde otur...

canm allah evinzde huzurla oturmayı nasip etsn inşallah iç açan tertemz güzel b eviniz var.allah nazarlardan korusun.ben de evimn fotolarını eklemiştm herkes güzel dileklerni sunarken b kaç arkadaş "evi böle olamayanlar var eklemeseydin insanların aklı kalack"die birde "allah az verip aratmasın çok verip de azdırmasın" dye çok çirkin yorumlar yapmışlar.okuyunca resmen şok oldum...umarım sna böle yaklaşan kmseler çıkmaz :)

allah herkse istedği evi nasip etsn .herksn evi ve zevkleri aynı olacak değil elbette.allah fesat ve kem gözlü insanlardan esirgesn hepimizi.ağız tadıyla oturun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…