Coooooooooook guzellllllll:))) mutfağına ve avizelerine özellikle bayıldım..... Cok güzel günlerde otur...
canm allah evinzde huzurla oturmayı nasip etsn inşallah iç açan tertemz güzel b eviniz var.allah nazarlardan korusun.ben de evimn fotolarını eklemiştm herkes güzel dileklerni sunarken b kaç arkadaş "evi böle olamayanlar var eklemeseydin insanların aklı kalack"die birde "allah az verip aratmasın çok verip de azdırmasın" dye çok çirkin yorumlar yapmışlar.okuyunca resmen şok oldum...umarım sna böle yaklaşan kmseler çıkmaz :)
allah herkse istedği evi nasip etsn .herksn evi ve zevkleri aynı olacak değil elbette.allah fesat ve kem gözlü insanlardan esirgesn hepimizi.ağız tadıyla oturun inşallah....
amin ben de sna teşekkr ediorum
.hayır bide şöle bir durum var evimn metrekaresini soran arkdşlar olmuş.e haliyle cevaplıyorsun.
vay efendm sen misin bnu yazan..elalem 50m2 de 4 kişi yaşayıp sğıyormuş sen bu kdr evim var diyip idare edioruz yazmsşn diye b ton laf..idare edioruz yazmayıp da kocaman evim var kmsede bu kdr büyük ev yok çatlayın mı yazsaydım bekledikleri bumuydu anlamadım ki :))) ( buarada evim de saray fln değil yani normal büyüklkte b ev :)nyse allaha şükür sadece 2 kişi bu tarz yorumlarda brbrleriyle yarışıyorlar.o kdr güzel dileklern içinde bunlar da nazar boncuğu dyelm bari napalım....
ya haklısında durma bu kadar üzerinde.şimdi sana yazılan yorumları okudum geneli çok olumlu güzel yorumlardı.arada beğenmeyen çıkabilir saygıyla karşılamak lazım.metre kare konusundada haklısın bizim burdada çok büyük evler var 200m2 ve üstü .buna göre konuşursam benim evde küçük bile kalıyor .çok şükür başımızı sokacağımız bir yuvamız var.allah olmayanlara en kısa zamanda gönüllerince versin inşallah.
Mutfağa bittiimmm çok güzel evin ağız tadıyla güle güle oturun inşallah canım.
bu eve yorum nasıl yapılır bilemedim, çok geniş ferah ve kullanışlı mutfakta şahane duruyor agız tadıyla oturmak nasip etsin Allahım
Mutfak perdeleri çok güzel mutfak masasının sandalyeleri çok tatlı mutfak dolaplarınızın rengi çok güzel mutfağını çok sevdim ya, 6. fotoda duvar kağıdını çok beğendim salonunuz her şeyiyle uyumlu olmuş bir de salonun geniş olması çok iyi olmuş ferah ferah eşyalarınızı yerleştirmişsiniz güle güle oturun
Resimler biraz karanlık cıkmıs tam belli etmiyor mobilyalar bence kendini
evin çok güzel Allah mutluluk versin.eviniz dahada güzel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?