• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var !!

yasemin1989

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
533
7
318
İstanbul
arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az..kayınvalidemlerle aynı binada oturuyoruz her gün bebek yokmu laflarından çok sıkıldım..sizce bilmelilermi?
eğer sizin eşlerinizde böyle olsaydı yada öyleyse söylermiydiniz?eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım bu yükü tek başına çekme ben olsam açıkça söylerdim bunda utanılacak ayıplanacak yada üzüülecek herhangi birşey yok yani sonuçta buda Allah vergisi tedaviisni yaptırırsınız olur biter böyle kaygıları kafaya takmak sadce ruhumuza zarar vermekten öteye geçmez sanada yazık değilmi bu sorunun cevabını vermmek sadce sana zarar getirir açıkça söyle canım

canımm şimdi sen gelinsin o da evlatları ona konduramazlar sende olduğunu düşünürler hemde bilsin sürekli sorarak senide eşinide üzmesinlerr belkidestek bile olurr

eşinle konuş onlara bir açıklama yapmalısınız ama ikinizde aynı dilden konuşunki arada anlaşmazlık çıkmasın eğer eşin bu konudan alenen bahsetmek istemezse sizde o zaman hinliğe başvurun ailesine tıbbi terimlerle açıklama yapın hem bişi anlamazlar hemde bir sorgu suali bırakırlar diye düşünüyorum :D

arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için çokkkkk teşekkür ederim hepinize..eşimin üzülmesine hiç dayananam 3 senelik evliyiz hiç bir kötülüğünü görmedim..daha bu durumu kabullenemedi 4 aydır resmen yaşayan ölü..sanki dünya yıkılmış altında kalmış..bu olayı bu kadar büyütmüşken 1 darbede ben indirmek istemiyorumm..kendimede çok üzülüyorum iki arada bi derede kaldım..benimde bi sabrım var ama dayanamıyorum yaşadığım sıkıntılar yaşıma göre çok ağır geldi..offff allahım çıkış yolu göster bize mafoldumben

arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için çokkkkk teşekkür ederim hepinize..eşimin üzülmesine hiç dayananam 3 senelik evliyiz hiç bir kötülüğünü görmedim..daha bu durumu kabullenemedi 4 aydır resmen yaşayan ölü..sanki dünya yıkılmış altında kalmış..bu olayı bu kadar büyütmüşken 1 darbede ben indirmek istemiyorumm..kendimede çok üzülüyorum iki arada bi derede kaldım..benimde bi sabrım var ama dayanamıyorum yaşadığım sıkıntılar yaşıma göre çok ağır geldi..offff allahım çıkış yolu göster bize mafoldumben
bence önce bu konuyu eşinle konuş. o istiyor mu öğrenmelerini?

canm benımde esımden kaynaklanan bır sorun cıktı
kaynanama söledım hıc kabullenmedı
aylarca hep sende doktora gıdıceksın dıe tuturdu
bnde sorun var gıbı gosterddı hep

canm benımde esımden kaynaklanan bır sorun cıktı
kaynanama söledım hıc kabullenmedı
aylarca hep sende doktora gıdıceksın dıe tuturdu
bnde sorun var gıbı gosterddı hep
esra senle durumumuz aynı demek ki arkadaşım zemuszemus
bende kabullenemeyeciğini biliyorum ama napalım gerçek bu..
nasıl söyledin?tepkileri ne oldu anlatırmısın biraz bana :(

canım öncelikle işallah biran önce hamile kalırsın diye başlamak istiyorum benimde 1yıl olmadı çok şükür şimdi hamileyim 4.5 aylık bi kzım olacak işallah benim eşiminde sperm sayısı düşüktü 19 milyon falandıyumurta takibiyle hamile kladım bence derdi varsa dermanıda vardır o sebeple bu utanılacak bişey değil ki eğer çok düşükse tüp bebek yaptırman lazım bunuda niye neden birilerinden saklayacaksın bırak sana destek olsunlar tek başına bunu yüklenme bu bi suç değil hata değil bence tedaviye başlayı daha fazla beklemk size üzünti dışında bişey kazandırmaz eşinide ikna et neyi bekliyorsunki ben kimseden saklmadım çünkü dostlarımın duasınıa ihtiyacım vardı başkasını yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş bence bekleme söyle ve onlarında desteğiyle devam edin sonuçta bi ailesiniz ben kayınvalideme söylemiştim hiçte sorun olmadı hep yanımızda oldu

canım öncelikle işallah biran önce hamile kalırsın diye başlamak istiyorum benimde 1yıl olmadı çok şükür şimdi hamileyim 4.5 aylık bi kzım olacak işallah benim eşiminde sperm sayısı düşüktü 19 milyon falandıyumurta takibiyle hamile kladım bence derdi varsa dermanıda vardır o sebeple bu utanılacak bişey değil ki eğer çok düşükse tüp bebek yaptırman lazım bunuda niye neden birilerinden saklayacaksın bırak sana destek olsunlar tek başına bunu yüklenme bu bi suç değil hata değil bence tedaviye başlayı daha fazla beklemk size üzünti dışında bişey kazandırmaz eşinide ikna et neyi bekliyorsunki ben kimseden saklmadım çünkü dostlarımın duasınıa ihtiyacım vardı başkasını yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş bence bekleme söyle ve onlarında desteğiyle devam edin sonuçta bi ailesiniz ben kayınvalideme söylemiştim hiçte sorun olmadı hep yanımızda oldu
canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah..
desteğin için çok teşekkür ederim..söyleyip söylememe konusunda daha düşünme aşamasındayım kafam çok karışık eyvahedigeldismile

canım önemli olan eşindeki sorunun ne olduğu değil, geri döndürülebilir ya da döndürülemez bir nedenden kaynaklanıp kaynaklanmadığı ?? yani çaresi olan bir problemi mi var ? yoksa sonsuza dek tedavisi olmayan bir sorununuz mu var ? bunu yazar isen sana yapman gerekeni yazabileceğimi düşünüyorum...

canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah..
desteğin için çok teşekkür ederim..söyleyip söylememe konusunda daha düşünme aşamasındayım kafam çok karışık eyvahedigeldismile
gerçekten çok üzüldüm sıkıntını çok iyi anladım benim böyle bi sorunum yok ama olmadığı halde senin yerinde hissettim kendimi.ben senin yerinde olsam kesinlikle söylemezdim.eşimi zor durumda bırakmazdım.varsın benden bilsinler.bu yükü kaldırmaya gücüm yeterdi allahın izniyle.biz nekadar doğal bi durum sağlık sorunu ne varki deyip söylemeye kalksakta ebeveynler çok acımasız bu durumlarda tabi anlayışlı olanlarda vardır ama ben kendi açımdan kesinlikle eşimi kimsenin diline vermezdim.beni kısır bilsinler boşver...allah sabır selamet versin canım.bilmiyorumkismile

Back
X