Hanımlar gene yardımınız gerek

Ben evliyim eşime desem mi diye düşündüm ama işler daha kötü bir boyut alabilir diye korkuyorum ben nefret ederin böyle entrikalı işlerden dediğin gibi o şekilde birbirlerini kullanıyor olabilirler
Bekar çocuğun evli kadınla başka ne işi olurki? Bunu sadece dediğim gibi abi veya yakın bulduğu birine söyleyebilir. Ama anladığım kadarıyla kardeşinizin duygularınada girmeye başlamış, kardeşiniz dert ettiğine göre.. Buna hemen müdahale etmesseniz iyice sarpa sarar..

Benim gözlemim bir şekilde duygusal birşeyler de var arada gibi sanki ben bu iş daha fazla b...ka sarmadan kökünden çözmek istiyorum bu gidiş gidiş değil

Bence bahane ya da kolaya alışmak nefsim engelden ben bunu çıkarttım
aynen öyle koca adam hem ağlayıp hem dert yanıyor. bide üstüne nefsim engel gibi saçma bı cümle kuruyor.... yapilacaklar belli fazla ah vah etmesin. ediyosa da istemem yan cebime koy davasına döndürdü bu isi demektir.

Nefis mefis bahane

Ağlamasına da kanmayın lütfen , 15 günde kara sevdaya mı tutulmuşta şimdi gerçeği öğrenince ayrılamıyor

Kadını eşine haber vermekle tehdit etsin ya da yahu ne tehditi , def ol git işine benim seninle işim olmaz desin .

Kardeşin hele bir istesin görüşmemeyi , görüşmemek 5 dk lık iş .

Yarın öbür gün kocasına da kardeşinizin peşini bırakmadığını söyleyerek aklar kendini böyleleri.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar.

Zaten böyle bir durum olursa Allah korusun araya kan girer bunu düşünmek bile istemiyorum

.

İnşallah dediğin gibi olur ben ilk iş olarak müşteri hizmetlerini ara verdiğin hattı kapattir ararsa seni yabancı numaraları da açma dedim

Benim asıl anlayamadığım ne biliyor musunuz hadi benim kardeşim eşek iyi de bu evli kadınlara ne oluyor bu nasıl bir midesizlik bu kadar mı kolay mutlu değilsen boşan aynı evde yatakta işin ne

Evli adamların "zaten ayrı yatıyoruz biz karımla, yakında boşanacağız." yalanlarına inanan kızlara hayret ediyordum.
Aynı numarayı evli kadından yiyen bir erkek gördüm demek ki saflık cinsiyet işi değilmiş arkadaş

Saflık mı salaklık mı anlamadım gitti dostum

Yakinda para ister tehdide başlar.kimse hemen ben evliyim zart zurt demez.evli olduğunu bildiği halde devam etsin istiyor ki kendine iyice bağlayıp bir şekilde kocam dediği kişiyle muhatap edecek

Yakinda para ister tehdide başlar.kimse hemen ben evliyim zart zurt demez.evli olduğunu bildiği halde devam etsin istiyor ki kendine iyice bağlayıp bir şekilde kocam dediği kişiyle muhatap edecek

İşte o muhattaplik olursa allah korusun kan dökülür bende o adamın yerinde olsam bende aynısını yapardım iğrenç bir durum

Para için sokacak belki de yalan evli olduğu felan.tehditle para koparmak icin.ben oyle dusunuyorum

Evli olduğu kesin kimliğini göstermiş para istememiş bugüne kadar ama kıyafet vs istemiş onun dışında diğer isteklerini burda yazamıyorum

Belki çetedir bunlar. Karı koca danışıklı dövüş yapıyorlardır. arnir 'ye katılıyorum. Her şey olabilir. Para için böyle bir senaryoya başvurmuş olabilirler. 15 günde tanıdığı adama gel evlenelim demek nedir yahu. Hiç tekin değil. Kardeşinde aklını başına alsın.

"nefsime hakim olamıyorum" derken? olayın sanki cinsel yönü kardeşiniz tarafından biraz ağır basmış.
kardeşiniz çocuk filan da değil; 25 yaşında bir genç adam. bence siz kimseyle bu iş için muhattap olmayın. bu tür kadınlarla/insanlarla hiç muhattap olmaya gelmez. Benim tavsiyem kardeşinizi sürekli doğru yola yönlendirmeniz. Yapar yapmaz, işte o da onun nefsine kalmış...

Haklısın herşey olabilir ben dediğim gibi o verdiğin hattı bir an önce iptal ettir dedim daha sonra da kim ararsa arasın açma uzak dur dedim

Haklısın aslında benim muhattap olmam bana da zarar verebilir o kadar huzursuz oldum ki hayatım da eşimden birşey saklamış değilim bu konuyu paylaşamadım bir kardeşimi kurtarmak istiyorum ki tek kardeşim bu iki üçüncüsü de nefis olayı da belli ki o konularda hatun kadın yönetiyor tam bir arap saçı

Evli olduğu kesin kimliğini göstermiş para istememiş bugüne kadar ama kıyafet vs istemiş onun dışında diğer isteklerini burda yazamıyorum
Kaç kişi vardır kardeşin gibi.kıyafet istemek felan kadının ne kadar basit bir kadın olduğunu gösterir.kardesiniz tam salakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…