hanımlar gün yapan varmı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
önce ben yazıyım 15 te bir 100 tl den gün yapıyrouz 4 senedir hic bırakmadık hepımız tanıdık akrabalarız güne girmemin amacıda birikim yapmak ya bilezik yaptım üstüne ekleyip yada tatile gidicektik ucak biletlerimizi aldık gecen sefer liralı kolye yapmıstım siz neler yapısyosunuz

Bir derdim var'a açmayaydın eyiydi :KK45:
Ben geçen sene girmiştim apartmanın gününe, 15 günde bir 50 tl , ayda 100 tl oluyor yani. Hiç işime yaramadı, hiç de bereketini göremedim. O yüzden bi daha girmem güne falan :110: Sen iyi valla bilezik, kolye iyi biriktirmişsin.

Hiçbir başlığa uymayan yazılar kısmında olsa daha doğru olur.

bizde işyerinde yapıyoruz 2 ayrı gruba üyeyim ikisi de 100 er tl toplu para geçince faydalı oluyo hatta bulsam 1 tane daha girmek isterim

Hiç yapmadım ben gün .Gün deyince aklıma hep Recep İvedik 3 giriş sahnesi geliyor .

önce ben yazıyım 15 te bir 100 tl den gün yapıyrouz 4 senedir hic bırakmadık hepımız tanıdık akrabalarız güne girmemin amacıda birikim yapmak ya bilezik yaptım üstüne ekleyip yada tatile gidicektik ucak biletlerimizi aldık gecen sefer liralı kolye yapmıstım siz neler yapısyosunuz
ama bu konu bdv konusu değil. dikkat edelim lütfen.

Bir derdim var'a açmayaydın eyiydi :KK45:
Ben geçen sene girmiştim apartmanın gününe, 15 günde bir 50 tl , ayda 100 tl oluyor yani. Hiç işime yaramadı, hiç de bereketini göremedim. O yüzden bi daha girmem güne falan :110: Sen iyi valla bilezik, kolye iyi biriktirmişsin.
aaa öyle baska bölümümü var bunun ben bilmiyodum ya buraya soru sorcamk amaclı hani ille dert anlamında düsünmedim

aaa öyle baska bölümümü var bunun ben bilmiyodum ya buraya soru sorcamk amaclı hani ille dert anlamında düsünmedim
Canım bu bölüm adı üstünde dert, keder bölümü :KK53: Kayınvalide, elti, görümce konuları açılır genelde. Sonracıma liseliler gelir bazen sevgilisiyle ilgili konu açar falan filan :KK48:
Konun taşınmış zaten rahat ol :KK54:

Lisedeki arkadaşlarla yapıyoruz ayda bit yüz tl ama birbirimizden kopmamak için yapıyoruz annelerimizide goturuyoruz çok güzel oluyor mezun olalı 14 sene oldu hala kopmadık çok sukur

Canım bu bölüm adı üstünde dert, keder bölümü :KK53: Kayınvalide, elti, görümce konuları açılır genelde. Sonracıma liseliler gelir bazen sevgilisiyle ilgili konu açar falan filan :KK48:
Konun taşınmış zaten rahat ol :KK54:
bilmiyodum canım ya ilk actıgım konulardan yeniyiz ögrenicez daa :))

Back
X