- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
- Konu Sahibi Denz67543456
Tüp bebek tedavisine başlayacağız. Izmirdeyim ben hiç bilgim yok yeni yaptıranlar varsa şimdiden teşekkür ederimm❣
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsecikler yok muuTüp bebek tedavisine başlayacağız. Izmirdeyim ben hiç bilgim yok yeni yaptıranlar varsa şimdiden teşekkür ederimm❣
Ben mayıs ayında ankara da yaptırdım. İlaç vs dışında 32 bin verdik. İlaçlar hastaya göre ayarlaniyor ama ortalama da 10 15 arası tutmuştur. Bizim 45 tuttu desek suan 55 60 arası olabilir.Kimsecikler yok muu
Teşekkür ederim 150bin falan diyenler vardaBen mayıs ayında ankara da yaptırdım. İlaç vs dışında 32 bin verdik. İlaçlar hastaya göre ayarlaniyor ama ortalama da 10 15 arası tutmuştur. Bizim 45 tuttu desek suan 55 60 arası olabilir.
Teşekkür ederim 150bin falan diyenler varda![]()
Toplam fiyatı mı yoksa devam ediyor mu tedavisiBenim arkadaşım şuan yapıyor 45 bin gitmiş
Arkadaşım 60 bine yaptırmistiTüp bebek tedavisine başlayacağız. Izmirdeyim ben hiç bilgim yok yeni yaptıranlar varsa şimdiden teşekkür ederimm❣
Toplam fiyatToplam fiyatı mı yoksa devam ediyor mu tedavisi![]()