İnşaAllah gebeliktir. Benzer şeyler yaşıyoruz. Benim de adetim 3 gün gecikti. Test yapıyorum negatif ama şuan sol kasığımda bir ağrı var. İğne batıp çıkıyor.Adet günümden 5 gün önce çok az silik bi şekilde kanama denmeyecek şekilde akıntım oldu ve 2 kez test yaptım negatif çıktı fakat sağ kasığımda ağrı gibi rahatsız eden bi his var sizce gebe olsam idrar testinde çıkarmıydı yoksa testi tekrar yapmalımıyım sağ kasığımdaki ağrıdanbaşka belirtim yok sanırım
Ayni seyleri yasadim o leke geldikten 3 gun sonraki testimde pozitifi gordum ayni gun kan verdim 111.9 cikti.sizdd bi kac gun sonra testinizi tekrarlayin bence eger kanama olmazsaAdet günümden 5 gün önce çok az silik bi şekilde kanama denmeyecek şekilde akıntım oldu ve 2 kez test yaptım negatif çıktı fakat sağ kasığımda ağrı gibi rahatsız eden bi his var sizce gebe olsam idrar testinde çıkarmıydı yoksa testi tekrar yapmalımıyım sağ kasığımdaki ağrıdanbaşka belirtim yok sanırım
Yani kanama olmadı 3 gün sonrasında test yaptım ama başka hiçbi belirtim yokAyni seyleri yasadim o leke geldikten 3 gun sonraki testimde pozitifi gordum ayni gun kan verdim 111.9 cikti.sizdd bi kac gun sonra testinizi tekrarlayin bence eger kanama olmazsa
İnşallah gebeliktir inşallah rabbim gönlüne göre versinİnşaAllah gebeliktir. Benzer şeyler yaşıyoruz. Benim de adetim 3 gün gecikti. Test yapıyorum negatif ama şuan sol kasığımda bir ağrı var. İğne batıp çıkıyor.
İlk gebeliğim de adetten 4gğn önce test yapmıstım çıkmamıs tı daha sonra 4 gün gecikince pozitif gördümAdet günümden 5 gün önce çok az silik bi şekilde kanama denmeyecek şekilde akıntım oldu ve 2 kez test yaptım negatif çıktı fakat sağ kasığımda ağrı gibi rahatsız eden bi his var sizce gebe olsam idrar testinde çıkarmıydı yoksa testi tekrar yapmalımıyım sağ kasığımdaki ağrıdanbaşka belirtim yok sanırım
Testi ne zaman tekrarlasam net bi sonuç alırım sizceİlk gebeliğim de adetten 4gğn önce test yapmıstım çıkmamıs tı daha sonra 4 gün gecikince pozitif gördüm
Adetimde gecikme olmadı adet günümden 5 gün önce çok az pembemsi bi şekilde geldi çok siliktiInsallah gebeliktir. Ama inanin stres adeti geciktiriyor bazen. Oda olabilir malesed
Teşekkür ederim canım ama regl oldum maalesefİnşallah gebeliktir inşallah rabbim gönlüne göre versin
Çıkmaz çıkarsa da gebeliği ilerlemiştir o yüzdendir idrar testinde genelde adet gecikmeden çıkmıyor en erken kanda çıkarAdet günümden 5 gün önce çok az silik bi şekilde kanama denmeyecek şekilde akıntım oldu ve 2 kez test yaptım negatif çıktı fakat sağ kasığımda ağrı gibi rahatsız eden bi his var sizce gebe olsam idrar testinde çıkarmıydı yoksa testi tekrar yapmalımıyım sağ kasığımdaki ağrıdanbaşka belirtim yok sanırım
Çıkmaz çıkarsa da gebeliği ilerlemiştir o yüzdendir idrar testinde genelde adet gecikmeden çıkmıyor en erken kanda çıkartşk ederim
Tşk ederim pekş bu yaşadıklarım gebelikten olabilirmiÇıkmaz çıkarsa da gebeliği ilerlemiştir o yüzdendir idrar testinde genelde adet gecikmeden çıkmıyor en erken kanda çıkar
Canını hiç sıkmma belkide hayırlısı budur inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınTeşekkür ederim canım ama regl oldum maalesef
İnşaAllah canım Allah razı olsun. Rabbim senin de gönlüne göre versin İnşaAllahCanını hiç sıkmma belkide hayırlısı budur inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Gebelik de olabilir psikolojik de açık pembe ve kahverengi leke yerleşme kanaması olabiliyor ama bazende olmuyo ben gebelikte de kaşık ağrıları olur ama adette de olur o yüzden gebelik ve adet çok benzer eğer adet günün de geçtiyse bi kan ver en garantisi odurTşk ederim pekş bu yaşadıklarım gebelikten olabilirmi
Hayir kanama olmadi sadece peceteyle silince bir kerelik leke gelmisti 3 gun sonra gebelik testim pozitiftiYani kanama olmadı 3 gün sonrasında test yaptım ama başka hiçbi belirtim yok
Şimdi gidip tekrar gebelik testi alacağım inşallah pozitif olurHayir kanama olmadi sadece peceteyle silince bir kerelik leke gelmisti 3 gun sonra gebelik testim pozitifti
Test yaptinjz mi acaba sonucunuz nedir insallah pozitiftirŞimdi gidip tekrar gebelik testi alacağım inşallah pozitif olur
Biraz daha emin olmak istedim ve bugün test yaptım sanırım hamileyim ve şoktayımTest yaptinjz mi acaba sonucunuz nedir insallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?