C Cankzl Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2021 37 19 3 32 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cankzl #21 gamzelim1414 .!.: İnşaAllah gebeliktir. Benzer şeyler yaşıyoruz. Benim de adetim 3 gün gecikti. Test yapıyorum negatif ama şuan sol kasığımda bir ağrı var. İğne batıp çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Testini yenile canım benim testim pozitif
gamzelim1414 .!.: İnşaAllah gebeliktir. Benzer şeyler yaşıyoruz. Benim de adetim 3 gün gecikti. Test yapıyorum negatif ama şuan sol kasığımda bir ağrı var. İğne batıp çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Testini yenile canım benim testim pozitif
gamzelim1414 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Kasım 2020 851 504 23 35 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cankzl #22 Cankzl .!.: Testini yenile canım benim testim pozitif Genişletmek için tıkla... Sağ ol canım. Ben hasta oldum. Bu ay yumurta takibi yaptık. Çatlatma iğnesi kullandım bakalım. Hayırlı olsun İnşaAllah bebeğin. Senin adına sevindim
Cankzl .!.: Testini yenile canım benim testim pozitif Genişletmek için tıkla... Sağ ol canım. Ben hasta oldum. Bu ay yumurta takibi yaptık. Çatlatma iğnesi kullandım bakalım. Hayırlı olsun İnşaAllah bebeğin. Senin adına sevindim
C Cankzl Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2021 37 19 3 32 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cankzl #23 gamzelim1414 .!.: Sağ ol canım. Ben hasta oldum. Bu ay yumurta takibi yaptık. Çatlatma iğnesi kullandım bakalım. Hayırlı olsun İnşaAllah bebeğin. Senin adına sevindim Genişletmek için tıkla... İnş en yakın zamanda hayırlı haberlee alırsın
gamzelim1414 .!.: Sağ ol canım. Ben hasta oldum. Bu ay yumurta takibi yaptık. Çatlatma iğnesi kullandım bakalım. Hayırlı olsun İnşaAllah bebeğin. Senin adına sevindim Genişletmek için tıkla... İnş en yakın zamanda hayırlı haberlee alırsın
gamzelim1414 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Kasım 2020 851 504 23 35 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cankzl #24 Cankzl .!.: İnş en yakın zamanda hayırlı haberlee alırsın Genişletmek için tıkla... İnşaAllah canım çok teşekkür ederim
Cankzl .!.: İnş en yakın zamanda hayırlı haberlee alırsın Genişletmek için tıkla... İnşaAllah canım çok teşekkür ederim
H Hilak54 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2018 298 154 103 29 9 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cankzl #25 Cankzl .!.: Biraz daha emin olmak istedim ve bugün test yaptım sanırım hamileyim ve şoktayım Genişletmek için tıkla... Ay cok sevindim ya rabbim sag salim kucagina almayi da nasip eder insallah
Cankzl .!.: Biraz daha emin olmak istedim ve bugün test yaptım sanırım hamileyim ve şoktayım Genişletmek için tıkla... Ay cok sevindim ya rabbim sag salim kucagina almayi da nasip eder insallah