- 8 Ekim 2022
- 164
- 26
- 18
- 28
- Konu Sahibi gardenya1108
-
Artımed mi testin markasıMerhaba hanımlar ben 11.02.2023 de normal regl oldum o ay içinde 2 defa korunmasız ilişkim oldu 10.03.2023 de tekrar regl oldum ama ağrısız sancisin hafif 3 gün siddetti kanamam olur bu ay sadece 1 gün biraz fazla oldu sonra 5. Gün felan tamamen bitti 20.03.2023 gibide kasık ağrılarım vs başladı bende şüphelenip ilk idrarimla test yaptım beklemeden direk 2 çizgi oldu ama hafif ve silik ama belli oluyor o günün gecesi kan verdim 0.5 çıktı HCG. Buna rağmen gebe kalan varmı kafam çok karıştı herkes ilk idrarla yaptıysan bence vardır dediler ama HCG niye öyle
Marka o ise sıkıntı hayal kirikligina ugratiyor insaniArtımed mi testin markası
Evet olmaz olsun o markaMarka o ise sıkıntı hayal kirikligina ugratiyor insani
İstiyor musunuz tam anlayamadım, istemiyor gibisiniz?Merhaba hanımlar ben 11.02.2023 de normal regl oldum o ay içinde 2 defa korunmasız ilişkim oldu 10.03.2023 de tekrar regl oldum ama ağrısız sancisin hafif 3 gün siddetti kanamam olur bu ay sadece 1 gün biraz fazla oldu sonra 5. Gün felan tamamen bitti 20.03.2023 gibide kasık ağrılarım vs başladı bende şüphelenip ilk idrarimla test yaptım beklemeden direk 2 çizgi oldu ama hafif ve silik ama belli oluyor o günün gecesi kan verdim 0.5 çıktı HCG. Buna rağmen gebe kalan varmı kafam çok karıştı herkes ilk idrarla yaptıysan bence vardır dediler ama HCG niye öyle
Evett yaaa ama ilk dk çift çizgi verdi yani daha yayılırken normal yaptığımda negatif sonuç alırdım hepArtımed mi testin markası
İstiyor musunuz tam anlayamadım, istemiyor gibisinin
Allah vergisi istemez olurmuyum hiç korkum 6 ay öncede başıma geldi ama onlarda 5 dk sonra sonuç aldım çifti bunda direk çıktı ama kanda neden çıkmadıİstiyor musunuz tam anlayamadım, istemiyor gibisiniz?
Bnde bariz pozitif verdi sonra bn tam günümde adet oldum yani bence o marka yalancı pozitif çıkarıyor çünkü testin ertesi gün başka markayla yaptım bildiğin negatiftiEvett yaaa ama ilk dk çift çizgi verdi yani daha yayılırken normal yaptığımda negatif sonuç alırdım hep
Allah vergisi olduğunu ben de biliyorum da böyle ayda bir iki kez korunmasız ilişkim oldu tarzında yazanlar genelde istemeyenler oluyor, onu kastettimAllah vergisi istemez olurmuyum hiç korkum 6 ay öncede başıma geldi ama onlarda 5 dk sonra sonuç aldım çifti bunda direk çıktı ama kanda neden çıkmadı
Yok olmam için sebep var manasında yazdım benAllah vergisi olduğunu ben de biliyorum da böyle ayda bir iki kez korunmasız ilişkim oldu tarzında yazanlar genelde istemeyenler oluyor, onu kastettim
Baska marka ile deneyin kanda cikmadiysa sikintiEvett yaaa ama ilk dk çift çizgi verdi yani daha yayılırken normal yaptığımda negatif sonuç alırdım hep
Benim adetim bitti 15 i gibi adetim çok sorunliydu yani normalde sancım olurdu bunda olmadı 1 paket ped bitirirdim bunda 4 tane zor kullanmisimdir 3 gün net yoğun olurdu bunda hiç yoğunluk yaşamadım şuanda kasık ağrılarım bir sağda bir solda ama hafif hafifBnde bariz pozitif verdi sonra bn tam günümde adet oldum yani bence o marka yalancı pozitif çıkarıyor çünkü testin ertesi gün başka markayla yaptım bildiğin negatifti
Adetine cok var daha canim birde cikmaz o kadar erken testte cikmasi icin adetin iki gun gecmesi lazimMerhaba hanımlar ben 11.02.2023 de normal regl oldum o ay içinde 2 defa korunmasız ilişkim oldu 10.03.2023 de tekrar regl oldum ama ağrısız sancisin hafif 3 gün siddetti kanamam olur bu ay sadece 1 gün biraz fazla oldu sonra 5. Gün felan tamamen bitti 20.03.2023 gibide kasık ağrılarım vs başladı bende şüphelenip ilk idrarimla test yaptım beklemeden direk 2 çizgi oldu ama hafif ve silik ama belli oluyor o günün gecesi kan verdim 0.5 çıktı HCG. Buna rağmen gebe kalan varmı kafam çok karıştı herkes ilk idrarla yaptıysan bence vardır dediler ama HCG niye öyle
Bende anlamadım ama sürekli adet olacakmisim gibi kasıklarımda sorun var başka marka alayım en iyisiBaska marka ile deneyin kanda cikmadiysa sikinti
Biliyorum ama benim sorunum son regl ile alakalı olması gerektiği gibi değildi sıfır sancısız kanamasız nerdeyse bitti ne başladığını anladım ne bittiğiniAdetine cok var daha canim birde cikmaz o kadar erken testte cikmasi icin adetin iki gun gecmesi lazim
Olabiliyor bazen oyle seyler simdi sizde korumaz iliskide oldu diye acaba mi diye kuruyorsaniz kafanizda surekli kendinizde belirti ariyorsunuz istemsizBiliyorum ama benim sorunum son regl ile alakalı olması gerektiği gibi değildi sıfır sancısız kanamasız nerdeyse bitti ne başladığını anladım ne bittiğini
Bence bi doktora kontrole git Allah korusun kistin olabilir çünkü bnde yaşadım senin dediklerinin aynısınıBenim adetim bitti 15 i gibi adetim çok sorunliydu yani normalde sancım olurdu bunda olmadı 1 paket ped bitirirdim bunda 4 tane zor kullanmisimdir 3 gün net yoğun olurdu bunda hiç yoğunluk yaşamadım şuanda kasık ağrılarım bir sağda bir solda ama hafif hafif
Hamilemisiniz sonuc aldinizmiBiliyorum ama benim sorunum son regl ile alakalı olması gerektiği gibi değildi sıfır sancısız kanamasız nerdeyse bitti ne başladığını anladım ne bittiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?