- 4 Eylül 2021
- 13
- -6
- 1
- 24
- Konu Sahibi Cranberrries
-
Ya normalde dalga geçer eğlenirim deBakın aslında ciddi olursak çok haklısınız.
Bu konu gerçek sandığımda dehşete düştüm hemşireyim deyip böyle cahil kafa olmasına.
Dalga geçtiğini anlayınca da aynı dehşetle yaklaşıyorum açıkcası. Hangi aklı başında insan bu şekilde "eğlenir"?
Eğlence anlayışına mı, yetiştirilme tarzına mı, ailesine mi, çevresine mi kime ne desem bilemiyorum. Yazık gerçekten.
Vizyonsuzsun konu sahibi.
Sahiden yazık.
Konu sahibisiniz anladım ben ahahah yeni alınmış üyelik hahhaah hemen kibGerçekten hemcinslerimden utandım. Arkadaşlar insanların hayatı sizi ilgilendirmez, kınayacaksanız veya cahil damgası vuracaksanız hiç yazmayın daha iyi. İnsanlar bilmeyebilir. İstediğini yapar. Endişelenmiş doğal olarak. Hayır hamile değilsiniz, zar zaten 3-4 cm içeride bulunuyor. Bakireliğiniz de gitmemiş, hamile de değilsiniz. Buradaki insanlar için canınızı sıkmayın. İstediğiniz gibi yaşayın
Ama bunların da hiç biri değilSelam @Mune
Yazık burda bir kızceğiz var.
Hem hemşire
Hem bakire
Hem hamile
Bir el atıverin hele hele
Üşenmiyorsunda ya yeni üyelik almayaGerçekten hemcinslerimden utandım. Arkadaşlar insanların hayatı sizi ilgilendirmez, kınayacaksanız veya cahil damgası vuracaksanız hiç yazmayın daha iyi. İnsanlar bilmeyebilir. İstediğini yapar. Endişelenmiş doğal olarak. Hayır hamile değilsiniz, zar zaten 3-4 cm içeride bulunuyor. Bakireliğiniz de gitmemiş, hamile de değilsiniz. Buradaki insanlar için canınızı sıkmayın. İstediğiniz gibi yaşayın
Konu sahibisiniz anladım ben ahahah yeni alınmış üyelik hahhaah hemen kib
Ya da arkadaşı olun fark etmez
Ben konu sahibi değilim hanımefendi instagram hesabım ..... Ulasmak isterseniz ulasın. Sadece kimseyi yargılamayı sevmiyorumKonu sahibisiniz anladım ben ahahah yeni alınmış üyelik hahhaah hemen kib
Ya da arkadaşı olun fark etmez
Eğleniyor anası babası öğrenince de eğlenir böyle güZelce bunlar hak ediyor ciddiyimÜşenmiyorsunda ya yeni üyelik almaya
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpGerçekten hemcinslerimden utandım. Arkadaşlar insanların hayatı sizi ilgilendirmez, kınayacaksanız veya cahil damgası vuracaksanız hiç yazmayın daha iyi. İnsanlar bilmeyebilir. İstediğini yapar. Endişelenmiş doğal olarak. Hayır hamile değilsiniz, zar zaten 3-4 cm içeride bulunuyor. Bakireliğiniz de gitmemiş, hamile de değilsiniz. Buradaki insanlar için canınızı sıkmayın. İstediğiniz gibi yaşayın
Bak eylül sena bu üyeyseniz ailenize ulaşırım baş yapıtınızla birlikteBen konu sahibi değilim hanımefendi instagram hesabım @eylulsenabekiroglu. Ulasmak isterseniz ulasın. Sadece kimseyi yargılamayı sevmiyorumsaygılar
Gercekten anne babalar neden var diye düşünüyorum bunlari görünce. Hic mi merak etmiyorlar ya bu çocuk internette ne yapıyor diye? Bildirmek lazim bencede yetkili mercilereEğleniyor anası babası öğrenince de eğlenir böyle güZelce bunlar hak ediyor ciddiyim
Bilmem ne yaparlar
Konu sahibisiniz anladım ben ahahah yeni alınmış üyelik hahhaah hemen kib
Ya da arkadaşı olun fark etme
ay hanımlar kafayı mı yediniz? Yeni açtım evet meme estetiği için açtım hatta bu hesabı. Instagramdan ulaşabilirsiniz bana yazdım. Niye hemen damga yapıştırıyorsunuz canım? Savundum diye o kişi mi oldumEğleniyor anası babası öğrenince de eğlenir böyle güZelce bunlar hak ediyor ciddiyim
Bilmem ne yaparlar
Yahu neden size ulaşalım hahahaah konu arasına kendini sıkıştırıyor hahah çıldırıcam ya bye byeay hanımlar kafayı mı yediniz? Yeni açtım evet meme estetiği için açtım hatta bu hesabı. Instagramdan ulaşabilirsiniz bana yazdım. Niye hemen damga yapıştırıyorsunuz canım? Savundum diye o kişi mi oldum
Takipci kasmaya mı geldin?Ben konu sahibi değilim hanımefendi instagram hesabım @eylulsenabekiroglu. Ulasmak isterseniz ulasın. Sadece kimseyi yargılamayı sevmiyorumsaygılar
Az önceki özgüveni görmek istiyorum ben üzülüyorum amaAyrıca evet mesleğim konusunda doğru söylemedim. Benzer bir olay yaşadım siz de üzerime gelince çok üzüldüm, böyle davrandım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim...
Oda öyle yapmış istediğini geldi buraya yalan bir kimlikle yazdı çizdi oynadı dalga geçtiGerçekten hemcinslerimden utandım. Arkadaşlar insanların hayatı sizi ilgilendirmez, kınayacaksanız veya cahil damgası vuracaksanız hiç yazmayın daha iyi. İnsanlar bilmeyebilir. İstediğini yapar. Endişelenmiş doğal olarak. Hayır hamile değilsiniz, zar zaten 3-4 cm içeride bulunuyor. Bakireliğiniz de gitmemiş, hamile de değilsiniz. Buradaki insanlar için canınızı sıkmayın. İstediğiniz gibi yaşayın
Hanımefendiciğim niyetim kötü değil tanımıyorum etmiyorum meme estetiği yaptırmakla ilgili konu açacağım için açtım hesabı. Kızı tanımıyorum ama üzerine gitmişsiniz bende yorum yapma zahmetinde bulundum. Yalan söylemiş doğru söylemiş bilemem ama 10 kişiden 9’u üzerine gitmiş. Ben de bu yüzden yorum yaptım. İsterseniz instagramdan ulaşabilirsiniz bana.Bak eylül sena bu üyeyseniz ailenize ulaşırım baş yapıtınızla birlikte
Ki tabi inandık değilsinizdir
Arkadaşısınızdır
buradan ailesine ulaşılan çok oldu buradan polise giden de oldu
Hangi birisine inanalim ki ?Ayrıca evet mesleğim konusunda doğru söylemedim. Benzer bir olay yaşadım siz de üzerime gelince çok üzüldüm, böyle davrandım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?