Hanımlar lütfen yadırgamadan bana yardımcı olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten hemcinslerimden utandım. Arkadaşlar insanların hayatı sizi ilgilendirmez, kınayacaksanız veya cahil damgası vuracaksanız hiç yazmayın daha iyi. İnsanlar bilmeyebilir. İstediğini yapar. Endişelenmiş doğal olarak. Hayır hamile değilsiniz, zar zaten 3-4 cm içeride bulunuyor. Bakireliğiniz de gitmemiş, hamile de değilsiniz. Buradaki insanlar için canınızı sıkmayın. İstediğiniz gibi yaşayın

Ya normalde dalga geçer eğlenirim de
Milletin ergen çocuğnu neden çekeyim çocuk istesem ben yaparım

ailesine ulaşılsım sürtünmesi falan anlatılsın cahil yetiştirilmiş densin yani
Belki kendisi o zaman daha çok eğlenir
Eğlence bu değil mi?

Konu sahibisiniz anladım ben ahahah yeni alınmış üyelik hahhaah hemen kib
Ya da arkadaşı olun fark etmez

Üşenmiyorsunda ya yeni üyelik almaya

Ya da arkadaşı olun fark etmez
Ben konu sahibi değilim hanımefendi instagram hesabım ..... Ulasmak isterseniz ulasın. Sadece kimseyi yargılamayı sevmiyorum saygılar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

Ben konu sahibi değilim hanımefendi instagram hesabım @eylulsenabekiroglu. Ulasmak isterseniz ulasın. Sadece kimseyi yargılamayı sevmiyorum saygılar
Bak eylül sena bu üyeyseniz ailenize ulaşırım baş yapıtınızla birlikte
Ki tabi inandık değilsinizdir
Arkadaşısınızdır

buradan ailesine ulaşılan çok oldu buradan polise giden de oldu

Eğleniyor anası babası öğrenince de eğlenir böyle güZelce bunlar hak ediyor ciddiyim
Bilmem ne yaparlar
Gercekten anne babalar neden var diye düşünüyorum bunlari görünce. Hic mi merak etmiyorlar ya bu çocuk internette ne yapıyor diye? Bildirmek lazim bencede yetkili mercilere

Ya da arkadaşı olun fark etme
Eğleniyor anası babası öğrenince de eğlenir böyle güZelce bunlar hak ediyor ciddiyim
Bilmem ne yaparlar
ay hanımlar kafayı mı yediniz? Yeni açtım evet meme estetiği için açtım hatta bu hesabı. Instagramdan ulaşabilirsiniz bana yazdım. Niye hemen damga yapıştırıyorsunuz canım? Savundum diye o kişi mi oldum

Ayrıca evet mesleğim konusunda doğru söylemedim. Benzer bir olay yaşadım siz de üzerime gelince çok üzüldüm, böyle davrandım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim...

Yahu neden size ulaşalım hahahaah konu arasına kendini sıkıştırıyor hahah çıldırıcam ya bye bye

Oda öyle yapmış istediğini geldi buraya yalan bir kimlikle yazdı çizdi oynadı dalga geçti

Ne anladıysa bide beddua yaptı

Bak eylül sena bu üyeyseniz ailenize ulaşırım baş yapıtınızla birlikte
Ki tabi inandık değilsinizdir
Arkadaşısınızdır

buradan ailesine ulaşılan çok oldu buradan polise giden de oldu
Hanımefendiciğim niyetim kötü değil tanımıyorum etmiyorum meme estetiği yaptırmakla ilgili konu açacağım için açtım hesabı. Kızı tanımıyorum ama üzerine gitmişsiniz bende yorum yapma zahmetinde bulundum. Yalan söylemiş doğru söylemiş bilemem ama 10 kişiden 9’u üzerine gitmiş. Ben de bu yüzden yorum yaptım. İsterseniz instagramdan ulaşabilirsiniz bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…