Hanımlar lütfen yadırgamadan bana yardımcı olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, öncelikle kızlik zarı denilen şey kanayan veya yırtilan birşey degildir icerisinde bir damar sistemi yoktur. Ince bir deri parçasıdır. Gelen kanama rahme verilen zarardır.

Bunun dışinda yumurtlama günleri vardır eğer regliniz 28 günde birse 14. Günde 30 günde birse 12. Günde yumurtlama gününüzdür bu gunlerde gebe kalırsınız

Eğer gebelikten şüpheleniyorsanız regliniz geciktikten sonra test yapabilirsiniz

Doğum kontrol haplarından kaynaklı kanamalarinizin olmasi çok normal

Hanımefendi buraya sadece can sıkıntısından yazmaya geldim, eğlendik güldük bu kadar yani
Çocuksanız anne babanız ne işle meşgul Allah aşkına? Erkekseniz ne biçim fantazileriniz var? Güldük eğlendik evet ama siz bizimle eğlenemediniz, biz sizin gelişmemiş kişiliğiniz ile alay ettik. Asla topluma uyum sağlayamaz, böyle ezikçe ölüp gidersiniz. Bunlarla eğlenen insan asla kendini geliştiremez. Boşa nefes alıyorsunuz, haberiniz olsun.

Hanımefendi buraya sadece can sıkıntısından yazmaya geldim, eğlendik güldük bu kadar yani

Konuyu neden sildin o zaman tatlı qıs? Başyapıtın olarak dursaydı ya.
İnanmadık

Ha ama hemşire olmadığına inandım. Eğitim sistemi o kadar da kötü değildir diye umuyorum.

Cidden artık şu tarz üyelerin ailelerine ulaşılsın ciddiyim mantıksız 200 tane konu açıp adını eğlence koyuyorlar
Bakın aslında ciddi olursak çok haklısınız.
Bu konu gerçek sandığımda dehşete düştüm hemşireyim deyip böyle cahil kafa olmasına.
Dalga geçtiğini anlayınca da aynı dehşetle yaklaşıyorum açıkcası. Hangi aklı başında insan bu şekilde "eğlenir"?
Eğlence anlayışına mı, yetiştirilme tarzına mı, ailesine mi, çevresine mi kime ne desem bilemiyorum. Yazık gerçekten.
Vizyonsuzsun konu sahibi.
Sahiden yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…