- 17 Ocak 2021
- 48
- -35
- 1
- 25
- Konu Sahibi Cranberrries
-
Üzdü.Zar gittiya ondandır
Beynin bi bölümü de onla gitti tabi
CahilliktenBuraya neden yazayım ki o zaman
Bu dOru djdkksLotuso cum şunu hiçbir zaman unutma kadın kadının kurdudur
Bu gençler cahil oluyor zamanla öğrenecekler ablasıEşek herifin tekiyse mâbâdına da sokabilirdi.
E vallah daha ne diyim birde hakkını helal etmiyormuş muş ne hakkı varsa üstümüzde hayret bişey yaO sürtüşen bir bakire nasıl emzirsin
Kıl kurduBu dOru djdkks
Bu konuda bahsi geçen kurt,bu kurt mu, yoksa bu kurt mu?
Ne alaka ne alakaa djssmdlwBir de şey var damlaya damlaya göl olur
PekiCahillikten
komik değilsiniz bilesiniz.bu yaşa kadar kitap okusaydınız kendinizi geliştirseydiniz böyle saçma konu da açmazdınız.eğlenmek bu değillBir de şey var damlaya damlaya göl olur
Sen eğlendiysen alaHanımefendi buraya sadece can sıkıntısından yazmaya geldim, eğlendik güldük bu kadar yani
Herkese iyi gecelerkomik değilsiniz bilesiniz.bu yaşa kadar kitap okusaydınız kendinizi geliştirseydiniz böyle saçma konu da açmazdınız.eğlenmek bu değill
Çocuksanız anne babanız ne işle meşgul Allah aşkına? Erkekseniz ne biçim fantazileriniz var? Güldük eğlendik evet ama siz bizimle eğlenemediniz, biz sizin gelişmemiş kişiliğiniz ile alay ettik. Asla topluma uyum sağlayamaz, böyle ezikçe ölüp gidersiniz. Bunlarla eğlenen insan asla kendini geliştiremez. Boşa nefes alıyorsunuz, haberiniz olsun.Hanımefendi buraya sadece can sıkıntısından yazmaya geldim, eğlendik güldük bu kadar yani
Kadın kadının kıçındaki kurt mudur yani djskksKıl kurdu
Hani mabadda olanından
Lütfen ailenizde bilsin eğlenmek istemez misiniz?Herkese iyi geceler
Hanımefendi buraya sadece can sıkıntısından yazmaya geldim, eğlendik güldük bu kadar yani
Hangi egonu? Surtusurken alev alıp kül olan mı?Yukarda egomu tatmin etmek için hemşireyim dedim... Hemşire değilim...
Milleti kandırdığın için şikayet dilekçesi evine gelince de gülelim eğlenelim.Hanımefendi buraya sadece can sıkıntısından yazmaya geldim, eğlendik güldük bu kadar yani
Bakın aslında ciddi olursak çok haklısınız.Cidden artık şu tarz üyelerin ailelerine ulaşılsın ciddiyim mantıksız 200 tane konu açıp adını eğlence koyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?