- Konu Sahibi enatib_yasemin
-
Kızlar eşim ve ben evlenmeden önce 5 sene görüştük sonra evlendik aşk evliliğiydi yani ama şimdi kalmadı bitti malesef 1 bucuk yıldır evliyiz hamileliğim boyunca bana yaklaşmadı internettekı o açık saçık kadınlara bakarak benden gizli kendini tatmin ediyordu bende hamileyim ondan korkuyodur ondan yanaşmıyodur diyodum bişey söylemiyodum şimdi 6 aylık bir oğlumuz var benim daha 40'ım çıkmadan baktım bunda iyice tuhaf hareketler tlf elinden bırakmıyo sessizde tlf ben gelince tlf kapatmalar yakaladım numarayı aradım bi kadın sesiyıkıldım aşkla baktığım adam öldü benim için daha sonra internetten farkı isimle faceler çıktı arkadaşlık sitelerine üyelik çıktı felan felan yemediği halt kalmamış aileme bişey söyleyemiyorum üzerinden 4 5 ay geçti ama benim içim soğumadı ona bakarken bana bunu nasıl yaptığını düşünüyorum bunalımdayım akıl verin allah rızası için.....
Aldatmış seni ş...siz..gözünün içine baka baka yalan söylemeler,kandırmalar,aptal yerine koyma... bazı erkekler gerçekten karaktersiz ve iğrenç...
Bir tane de bende var o türlerden kısmetse boşanma davasını açacağız yakında...
Dün bir psikyatr tv de bu konuda konuşuyordu.. hiçbir kadın aldatıldığını unutmaz! asla! dedi... çok doğru.affedebilirsin ama unutulmaz böyle bir şey.. öyle bir travma ki sadece acısını hafifletirsin o kadar..
Şu anda durum nedir?eşinin tavrı nasıl..
lütfen başkaları için yaşamaktan vazgeçinbenim ona dediklerimin haddi hesabı yok herşeyi söyledim önceden onu her gördüğümde içinde kelebekler uçuşuyodu gözlerinin içine bakıyodum mutlu oluyodum ona her baktığımda ama şimdi yüzünü her gördüğümde o kız aklıma geliyo o kızla ne konuştu hangi aşk laflarını söyledi bazen ona bakarken dalıyormuşum niye öyle bakıyosun dediğinde kendime geliyorum boşanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum sizde biliyosunuz çevreyi kızlar küçük çocugun var bide ben karadenizliyim eşim doğulu ailem başta istemiyodu çok şeyleri aştım şimdi geri dönmek bütün laflarını yutmak bazı patavatsızalara siz haklıymışsınız demek çok zor(((( her yönüyle zor
aldatmanın bahanesi yoktur affı da olmamalıdıröyle bir adamla nasıl aynı evi paylaşıyorsunuz ki
ortada evlilik diye bir şey kalmamış siz neyi bekliyorsunuz
aynı tas aynı hamam boş kaldığı her anda pc başında yatıyo bide oğluşuma kıyamıyorum babasını görünce nasıl seviniyo atılıyo bayılıyo onunla oynamaya(((
Siz karşınıza alıp kesin ve kararlı bir şekilde gözdağı vermezseniz
eşiniz bunlara devam eder ve üzgünüm ama çok daha fazlasıda olur.
Siz ona onsuzda ayakta kalabileceğinizi mutlu olabileceğinizi
ve hatta yeniden sevebileceğinizi göstermelisiniz.
mademki boşanmayı düşünmüyorsunuz
bence yuvanızı kurtarmak için korkutun eşinizin gözünü.
Kaybetme korkusu yaşasın biraz
benim ona dediklerimin haddi hesabı yok herşeyi söyledim önceden onu her gördüğümde içinde kelebekler uçuşuyodu gözlerinin içine bakıyodum mutlu oluyodum ona her baktığımda ama şimdi yüzünü her gördüğümde o kız aklıma geliyo o kızla ne konuştu hangi aşk laflarını söyledi bazen ona bakarken dalıyormuşum niye öyle bakıyosun dediğinde kendime geliyorum boşanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum sizde biliyosunuz çevreyi kızlar küçük çocugun var bide ben karadenizliyim eşim doğulu ailem başta istemiyodu çok şeyleri aştım şimdi geri dönmek bütün laflarını yutmak bazı patavatsızalara siz haklıymışsınız demek çok zor(((( her yönüyle zor
çok iyi anlıyorum seni allah yardımcın olsun, gerçekten bile bile buna tahammül etmek çok zor. ama sana tavsiyem eşinin ne halt karıştırdığını bildiğini ve boşanmak istediğini söyle. inşallah yalnız başına çocuğuna bakabilecek imkanın vardır. mesela bir mesleğin varsa boşver ailem ne der diye düşünmeyi. tek başına çocuk büyütmek oldukça zor ama böyle seni aptal yerine koymasına izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?