Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suanlik negatif görünüyor tüp bebek mi yaptırdınız?Beta degerlerime bı bakarmisiniz nedir ne deildir tam anlayamadım doktorum 2 gün sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi şimdi hamilelik varmı yokmu
Evet tüp bebekSuanlik negatif görünüyor tüp bebek mi yaptırdınız?
Sabahtan beri butun degerlere internetten araştırdım hep kafam çok karistiEvet tüp bebek
Kaçıncı gününüzdesiniz oda önemli bu arada normalde beş ve üzeri gebelik sayılır sizin 1.7 çıkmış direkt negatif demek umarım iki gün sonra kanınız yükselir. Burada bir arkadaşta okumuştum testi bu şekilde çıkıp sonra değeri yükselmişti umarım sizinde öyle olurEvet tüp bebek
12.gunum bugün kalbim.durucak sanki bu ikinci denemem çünkü ilkte tutmadı 1 taneydi şuan 2 adet emryo transferi yapıldı ama sonuçlar kafamı çok karıştırdıKaçıncı gününüzdesiniz oda önemli bu arada normalde beş ve üzeri gebelik sayılır sizin 1.7 çıkmış direkt negatif demek umarım iki gün sonra kanınız yükselir. Burada bir arkadaşta okumuştum testi bu şekilde çıkıp sonra değeri yükselmişti umarım sizinde öyle olur![]()
İnşallah rabbim isteyem herkesin gönlüne göre versin inşallah çok mesaakkatli ve sabırlı bir yol sabırsız biri olaraktan sabır nedemekmis onu öğrendimŞu an yok,2 günde bir takip ederek artış oranına bakacak
Gönlünüze göre olsun inşallah
1.73 yazan yermi önemli yoksa yan tarafindaki 5.3 yazan yermiKaçıncı gününüzdesiniz oda önemli bu arada normalde beş ve üzeri gebelik sayılır sizin 1.7 çıkmış direkt negatif demek umarım iki gün sonra kanınız yükselir. Burada bir arkadaşta okumuştum testi bu şekilde çıkıp sonra değeri yükselmişti umarım sizinde öyle olur![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu? 3.gün ise belki geç tutunacaktırBeta degerlerime bı bakarmisiniz nedir ne deildir tam anlayamadım doktorum 2 gün sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi şimdi hamilelik varmı yokmu
5.gun embryosuKaçıncı gün embriyosuydu? 3.gün ise belki geç tutunacaktır
1.7 yazan yer sonucunuz diğeri olması gereken referans değeri1.73 yazan yermi önemli yoksa yan tarafindaki 5.3 yazan yermi
Tam detaylida bilmiyorum diğerinde hiç böyle değerlerle bakildigini bilmiyordum1.7 yazan yer sonucunuz diğeri olması gereken referans değeri
Ah canım benim inşallah iki gün sonra artar değerinTam detaylida bilmiyorum diğerinde hiç böyle değerlerle bakildigini bilmiyordum
1.7 yazan yer sonucunuz diğeri olması gereken referans değeri
İnşallah allahim isteyen herkese nasib etsin okadar yorumlar varki okuyorum oyuzden doktorumda tekrar salı günü test yapalım diyince iyice kafam karistiAh canım benim inşallah iki gün sonra artar değerin![]()
Kafan karışmasın ilaclarina devam et üzülme umarım artar değerinİnşallah allahim isteyen herkese nasib etsin okadar yorumlar varki okuyorum oyuzden doktorumda tekrar salı günü test yapalım diyince iyice kafam karisti
İnşallah yarabbim tabi öncelikle hayırlısı neyse o olsun elimden geleni yapıyorum ama gerisini Allah bilir yerden yerede atsan kendini tutundumu tutunuyoKafan karışmasın ilaclarina devam et üzülme umarım artar değerin![]()