• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hanımlar önemli bir konu ile ilgili geldim yorumlarınız düşünceleriniz çok önemli benim için 12. Gün beta hcg esti yaptırdım bugün ve değerlerimçıkt

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sedamsc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2025
14
1
1
29
Beta degerlerime bı bakarmisiniz nedir ne deildir tam anlayamadım doktorum 2 gün sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi şimdi hamilelik varmı yokmu

Eklentiler

• 1000280044.webp
    1000280044.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 110
Kaçıncı gününüzdesiniz oda önemli bu arada normalde beş ve üzeri gebelik sayılır sizin 1.7 çıkmış direkt negatif demek umarım iki gün sonra kanınız yükselir. Burada bir arkadaşta okumuştum testi bu şekilde çıkıp sonra değeri yükselmişti umarım sizinde öyle olur 🥹🫶

Kaçıncı gününüzdesiniz oda önemli bu arada normalde beş ve üzeri gebelik sayılır sizin 1.7 çıkmış direkt negatif demek umarım iki gün sonra kanınız yükselir. Burada bir arkadaşta okumuştum testi bu şekilde çıkıp sonra değeri yükselmişti umarım sizinde öyle olur 🥹🫶
12.gunum bugün kalbim.durucak sanki bu ikinci denemem çünkü ilkte tutmadı 1 taneydi şuan 2 adet emryo transferi yapıldı ama sonuçlar kafamı çok karıştırdı

Şu an yok,2 günde bir takip ederek artış oranına bakacak
Gönlünüze göre olsun inşallah
İnşallah rabbim isteyem herkesin gönlüne göre versin inşallah çok mesaakkatli ve sabırlı bir yol sabırsız biri olaraktan sabır nedemekmis onu öğrendim

1.73 yazan yermi önemli yoksa yan tarafindaki 5.3 yazan yermi

Negatif cikmis. 2 gun sonra tekrar kan verin

Back
X