hanımlar şu duruma bi el atalım

ayd1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
63
52
88
Tekirdağ
merhabalar hanımlar
uzun zamandır girmemiştim siteye
uzun bı yas döneminden sonra yeni biriyle tanıstım 1 ay once
gayet duzgun olgun bırı yas 36 olunca ıkımızınde olgun hatta çürümek üzer olmamız normal tabı :))
ıkımızınde amacı bir süre birbirimizi tanıyıp 2-3ay sonra evlenmek baştan konustuk herseyı
tabı benım gıbı sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yemek amacım :))
erkek akadasım kendı işi olan biri ve tanıstıgımız hafta yeni bi yere tasıdıgı için şirketini gerçek anlamda çok yoğun sabah 8de gıdıp gece 2-3 lere kadar calsıyor
ama gece kaç olursa olsun arar evdeyım der gunduzlerıde watsaptan konusuruz gunaydın falan
ben arada tribal enfeksiyon geçirsemde iyi anlaşırız
seviyormuyum derseniz bilmiorum ama cokta aman aşkından öleyim birini çok seveyım derdınde degılım ama ıkımızde birbirimizi önemsiyoruz
işyerine gittim gel gör hayatım hakkında fikrin olsun der
ama bizim sorunumuz 1 saatlik uzaklıktayız ve yoğunluktan yuz yuze görüşemiyoruz ben hafta içi çalısıyorum o 7/24 çalısıyo
benden 15-20 gun işlerini yoluna koyması ıcın bu kopuklugumuzu telafi edecegını söyledi süre bu hafta bitiyo ama uzarsada sorun degıl
ama ben benimle ilgilenilmesine cok alışmısım bundan önceki ilişkilerde ama bu kırocan :)) yok arkadas odun
arar sorar seviyom der özledimder
şimdi bi akıl bu süreci iyi yönetmeliyim gercekten hoş biri düzgün biri onu kaybetmekte istemiyorum degerli, biri
kendimi tribal enfeksiyona sokmadan, sinir olmadan,birbirimizi boğmadan
az birazda benim kıymetımı anlayarak şu birkaç haftayı gecırmek istiyorum
umaraım düzgun anlatabılmısımdır
napım sizce azcık akıl almalıyım benim beyın azcık durdu:)) çenemi tumam gerektıgını biliyom onu gectık :))

Sevmiyorsan zorlama
Yaş 36 napalım biraz tanıyalaım 2-3 ay sonrada evlenelim
Eh işte kötünün iyisi modundasın
Evlilik zor iş, aşk olursa daha katlanılır olur bence
Yaş 36 demesen 20 filan sanırdım

Çok kısa bir süre 3 ay.
Umarım hayırlısı olur senin için

Zaten aramayacak olan insan sen trip atsan da aramaz hatta daha da soğur açıkçası. Her seferinde yeni konular bularak telefonla konuşmalarınızı ilginçleştir, ne olursa olsun görüşmeden ilişki yürütmek çok zor açıkçası arada bir gül yüzünüzü görseniz olmaz mı 1 saat için bile..

:))) valla bende 20 likler gibi davranmak istemiyorum
çunku ıkımızde yaşantımız , hal ve tavırlarımı zaten yasımıza uygun
ıkımızde zaten olursa ıyı olur olmazsa olmaz tavrındayız
ona istedıgı zaman serbestlıgıni zaten verdım

Valla adamın işi belli,kendinizi sıkıpta tribal enfeksiyona sokmayın rahat olun.
Herşey olacağına varır,kıymetinizi sizi görerek tanıyarak anlayacaktır zaman çok kısave şartlarınız ise biraz zorlu .

Aceleye gerek yok

Geç kalmak diye bir şey yok

Görümcem 37 sinde evlendi mesela o mutlu ama ben o adamla yapamam

Yaş değil kişilik önemli

zaten bu haftadan sonra daha sık goruscez ikimizde arabavar gelip bı saat kahve ıçıp görüşcez
zaten dıyo su ıslerı haledeyım haftanın 3 gunu ben ordayım kalan gunlerde sen burdasın hafta sonlarını kastederek
niyetı var işte
ben aramızda soğukluk olmadan bu süreci atlatmak ve biraz daha bağlamak istiyorum kendıme :)))

36 yaşında biri olarak evlenmeyi düşündüğün biri hakkında kocan falan diyorsan evlenerek hata yaparsın diye düşünüyorum

o zaman güleryüz ve tatlı dilli olcaksın :) sonuçta elinde sadece telefonla konuşmak var. görüntülü konuşma yapabilirsiniz mesela skype tan fln

Bence sen ondan daha yoğun olduğunu hissettirmeye çalış. İşinle arkadaşlarınla ailenle. Ki bu şekilde senin hayatının yaşadıklarının daha önemli olduğunu hissetsin. Bak bu çok önemli. Bilinç altına çalış adamın. Trip yapıp senden başka bi renk yok hayatımda imajıyla totoşu kaldırmaya gerek yok bence.
Bu arada bence evlenmek için aşka gerek yok. Ben aşık olmadan kısa sürede evlendim. 1 senelik evli çocuklu ve mutluyum.
Evlilik karşındakinin evliliğiniz ve seni ne kadar ciddiye aldığını bağlı

Bi de hep mi gece 2-3 e kadar çalışacak ne işi bu böyle
Sabah geç gidersin bari dimi vardiya denir adına da, sabah 8 de gidiyo diyosun

evet aradığım tavsıye aslında bunun gibi bişey
mesela dün gece 4 de geldı aradı sabah 9,30da işe tekrar gitti
10 kadar konustuk
telefonlar görüntülü konusma her nimetten faydalanmaya calısıyoz bu arada
sonra 6 kadar ses yok
cok yoğunum hayatım dedı napıyon ıyıyım dedım
sabah bı mesaj aşkım 12de eve geldim koltukta uyumusum dedı
inanırım doğrudur
en sessız gunumuz dündü onuda soylım

ben bu adama napımda azcık merak etsın özlesın benı
bu arada kırocan sevgı amaclı diyorum yoksa kıro kaba biri degıl :))
universite mezunu oturmayı konusmayı bılen bırı oyle olamsa zaten ben yapamam oyle bırıyle

Sende o arayana kadar bekliyo musun
Gece 4 te biri beni arasa ben duymam uyuyorumdur çünkü ( sessizde oluyo telefonum )

Kırocan diye sevgi sözcüğü ilk kez duyduk ben onu hakaret sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…