Hanımlar tüp bebek yaptırdım lütfen bakarmısınız testime gebelik varmı ?

Jessixa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
114
59
13
Hanımlar 13 gün önce tüp bebek yaptırdım ilk deneyimim bugun test yaptım gebelik testi sanki ikinci cizgi silik var gıbı ama kararsız kaldım tecrubem yok daha bakarmısınız bi progesteron kullanıyorum onun etkisi degildir demi nolur yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_2094.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 129

Hamilesin bence canım kaç gun var normalde regline ???

Gözünaydın tatlım maddi manevı çektiğin sıkıntıya değmiş şükğrler olsun ... inşallah rabbım kucagına da almayı nasip eder dikkat et kendıne

Ben hamilelik diye hissettim ama sen olumsuza da hazırla kendini en garanti kan testi. Ben de transferden sonra nasıl sabrettiysem normalde hiç sabredemem :) kan testine kadar bekledim

Ben hamilelik diye hissettim ama sen olumsuza da hazırla kendini en garanti kan testi. Ben de transferden sonra nasıl sabrettiysem normalde hiç sabredemem :) kan testine kadar bekledim
Allah sag saglim kucagına almayı masip etsin canım benim bakalım insallah salı günühayırlısı olsun :)

Amin insallah progesteron kullanıyorum yumurtalıklar toplandıktan beri onun etkisiyle cıkmıs olabılır mı ?

Amin insallah progesteron kullanıyorum yumurtalıklar toplandıktan beri onun etkisiyle cıkmıs olabılır mı ?
Bilmiyorum ki belki de olabilir, ben bi ara klomen kullandım onda demişti dr, ilaçların etkisi olabilir diye...

Hadi hayırlı olsun :) Güle güle büyüt bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…