hanımlar yardım edin ne olduğunu anlayamadım :(

exce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
223
9
68
en son 27 ekimde adet oldum fakat şimdi tekrar adet olacakmış gibi hissediyorum göğüslerim şişti dolgunlaştı acıyor ayrıca 2-3 gündür arada sırada çok nadirde olsa hafif kahverengi bir akıntım oluyor neden olabilir böyle bir durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi ? şimdiden teşekkürler :)

Ayni durumdayim suan, zaman zaman kasiklarimda agrida oluyor. Karnimda sislikte var.. anlamadim gitti:s

(Evliyseniz veya ilişkiniz varsa)Hamilelik durumu olabilir mi? Korunmasız ilişki yaşadıysanız eğer olabilir..

1 ay içinde 2 kez adet olabilirsiniz. arkadaşımda yaşamıştı bu durumu. benim 1 reglim atlamıştı mesela. düzensizlik olabiliyor arada sırada. içiniz rahat olsun ama tabi korkunuz varsa test yaptırın kurtulun =)

hamilelik olabileceğini sanmıyorum ama başka bir sorun mu var acaba kist falan başka bişey dedim hamilelik olsa daha yeni adet oldum olmazdı herhalde öyle değil mi?

Ayni durumdayim suan, zaman zaman kasiklarimda agrida oluyor. Karnimda sislikte var.. anlamadim gitti:s

aynı ya :( neden öyle acaba şuan herhangi bir işte de çalışmıyorum sigorta yok ha deyince de doktora da gidilmiyor o yüzden of :( bazen kısırım falan diye korkuyorum böyle garip durumlarda :)

1 ay içinde 2 kez adet olabilirsiniz. arkadaşımda yaşamıştı bu durumu. benim 1 reglim atlamıştı mesela. düzensizlik olabiliyor arada sırada. içiniz rahat olsun ama tabi korkunuz varsa test yaptırın kurtulun =)
teşekkürler :) umarım öyledir 2-3 aydır hep bir düzensizlik var zaten

(Evliyseniz veya ilişkiniz varsa)Hamilelik durumu olabilir mi? Korunmasız ilişki yaşadıysanız eğer olabilir..

Evliyim korunmuyoruz ama gün sayıyoruz biliyorum pek garanti yöntem değil ama diğer yöntemlerde bence sağlıklı değil her neyse çok sık birlikte olduğumuzda söylenemez ama acaba olabilir mi ihtimal 2 ay önce babam vefat etti mayıs ayında da dedem vefat etmişti o zamandan beri hep bir düzensizlik var acaba üzüntü mü böyle etki yapıyordur

Çok strese girdiğim zamanlar benim de başıma geliyor canım.Dert etme geçer inşallah.

Hem hayatınızdaki köklü değişimler hem de mevsimlerin kışa dönmesi adet düzenini bozabilir.

Zannetmem bir şey olduğunu, ama eğer devam ederse birkaç ay böyle,maddi anlamda müsait olunca bir doktora görünürsünüz.

Hem hayatınızdaki köklü değişimler hem de mevsimlerin kışa dönmesi adet düzenini bozabilir.

Zannetmem bir şey olduğunu, ama eğer devam ederse birkaç ay böyle,maddi anlamda müsait olunca bir doktora görünürsünüz.

çok teşekkürler :) rahatladım doğrusu biraz :)

bu havalar tam hasta olma havası ayaklarınızı sıcak tutun.eger ilaç kullanıyorsanız oda yapmış olabilir.vucut şişliği ve akıntı.Aslında oyle akıntılarda doktora basvurmak gerekiyor ama bazı doktorlar tepki veriyorlar.neden geldin dercesine...

Back
X