Lütvenn aynı durumu yaşayanlar beni bilgilendirsin

Helindaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
4
0
1
25
2 mayıs ve 4 mayıs arası lekelenme şeklinde kahve rengi akıntım gelmişti ve 6 mayısta da test yapmıştım negatif çıktı bende hamile değilim herhade dedim fakat bugün 27 mayıs göğüs uçlarım hafif sızlıyor göğüslerim dolgunlaştı ve bu sabah kahvemi içemedim miğdem almadı aşırı iştahım açık bilemiyorum acaba 6 mayısta erken di de o yüzden mi test te çıkmadı hamile olma ihtimalim varmı ? Dediğim gibi adet olmayı 6 mayısta beklerken 2 mayısta 3 ml adet gibi gelip 2 gün hafif lekelenmem oldu kahverenginde

2 mayıs ve 4 mayıs arası lekelenme şeklinde kahve rengi akıntım gelmişti ve 6 mayısta da test yapmıştım negatif çıktı bende hamile değilim herhade dedim fakat bugün 27 mayıs göğüs uçlarım hafif sızlıyor göğüslerim dolgunlaştı ve bu sabah kahvemi içemedim miğdem almadı aşırı iştahım açık bilemiyorum acaba 6 mayısta erken di de o yüzden mi test te çıkmadı hamile olma ihtimalim varmı ? Dediğim gibi adet olmayı 6 mayısta beklerken 2 mayısta 3 ml adet gibi gelip 2 gün hafif lekelenmem oldu kahverenginde
6 mayıstaki lekelenme dışında regl olmadınız mı? Adet diye düşündüğünüz kısa süreli bir lekelenme ile geçtiyse yerleşme kanaması olabilir. Yine de kesin sonuç almak için kaset test yapın yada kan verin☺️

Regl olmadığınız sürece hamile olma ihtimali hep var. Ben ilk hamileliğimde regl günümde test yapmıştım negatifti ertesi gün tekrar yaptığımda pozitifi görmüştüm ☺️

dediğim gibi 2 mayısta 3 4 ml şeklinde regl gibi geldi daha sonra kesildi ve 2 gün kahverengi hafif lekelenmem oldu 4 gün sonrada test yapmıştım acaba yerleşme kanaması mı diğe ama negatif çıkmıştı şimdi nette biraz araştırma yaptım eğer nisan sonu ve mayıs başı döllenme olmuşsa gelen lekelenme yerleşme ola bilirmiş ve erken olduğu için de testte çıkmaya bilirmiş hesaplamaya göre eğer gebelik varsa şuan 4 5haftalık oluyormuş ve bu yüzden göüslerim aşırı ağrıya sebepmiş ve iştahım çok açık

Back
X